Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamzeeee

ayy maşallah maşallah
nekadar güzelll
saçlarında ne kadar gusel
hele o cicilerrrr sarılı yelek ne kaa miniişşş ay çok guzel
maşallah yaaa

böcüğüm evin çok güzel gerçekten hele döşenince sen gör birde

edaaaaaaaaacımmm kına elbisen çok güzel yeşil yeşil ayakkabılar yıkılıyor

gamzee, maşallah maşallah yaa
o ciciler de nasıl güzel, sağlıkla giysin inş..:Saruboceq:

hayatım ruyamda senİ gördüm
böyle işyerime bi cocuk gelıyor ben onla tartısıyorum
sonra o gıdıyor bı bakıyorum senın nıkah sekerın davetiyen ve yuzun acık resimlerin

gamze maşallah canımya. göbiş büyümüş.
nedense bi hamile gördümmü öyle hayran hayran bakıyorum.
ne de çok yakışıyo bi kadına hamile olmak, anne olmak.
allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım.
cicilerde çok güsel bayıldım hepsine.

ay yazıyom cıkmıyor amin hayatım
herkez daha acılamadı sanırım
birde ben de hediye işini halletim sonunda

Kizlar bugün dünya Aids günü....

Ufak bir hatirlatma yapayim istedim....

Her yıl "1 Aralık Dünya AIDS Günü" olarak belirlenmiştir. Sağlık Müdürlüğü olarak amacımız; halkımızı AIDS konusunda bilgilendirmek ve AIDS 'ten korunma yolları hakkında bilinçlendirmektir.

AIDS; kesin tedavisi olmayan ancak korunulabilir bir hastalıktır. AIDS hastalığının etkeni İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virusu olarak adlandırılan HIV' dır. Virüsün ilk olarak nasıl bulaştığı tam olarak bilinmemekle beraber, Afrika'da maymunlardan insanlara bulaştığı söylenmektedir. İlk kez 1981 yılında ABD' de homoseksüel erkekler arasında ortaya çıkmış ve ilk başlarda sadece bu kişilerde görüldüğü zannedilerek çok fazla dikkat çekmemiştir. Ancak kısa bir süre sonra tüm toplumda yaygın olarak görülebilen bir hastalık olduğu ortaya çıkmıştır...

Belirtileri; Sürekli ve ciddi yorgunluk, 2 aydan kısa sürede vücut ağırlığının % 10'undan fazla kilo kaybı, 1 aydan uzun süren ateş, 1 aydan uzun süren ishal, 1 aydan uzun süren öksürük, kaşıntılı vücut döküntüleri, tüm vücutta uçuklar, ağız ve boğazda aftlar, özellikle boğazda, boyunda ve koltuk altında bulunan lenf bezlerinde büyümedir.

Bulaşma Yolları;
. Korunmasız her türlü cinsel ilişki
. Kan yolu
. Anneden bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…