Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınlar kızlar

iyi bitanem şükür idare ediorum işte bugün akşam dr a gidices rengim hiç yokmuş yaw öle dio bugün görenler makyajda yaptım ama toparlamadı demekki, dün akşam eşimde dedi zayıfladın die şimdilik zayıflamam ii ama böl giderse bebek için ii olmas sanırım...

oturma grubumuz bundan 2 tane 3lu olanı aldık
odalarımız zaten kucuk
cok bellı olmasada krem kahve 700*2=1400 tl bu

mutfağımm gonul ısterdıkı daha guzel cekeyım rsımlerı ıdare edın lutfen
masamıda koyu kahve alcam dolaplar gıbı mutfakta olcak cunku

üst odamın gırışı aynnısı alt katımdada var
sağ tarafa stıkır alcaz
sollda banyo var zaten
lıla renklı oda kırmızı sıyah beyaz olcak
sağdakı oda oturma odası

ust kattakı banyom aynı bantyo alt kattımdada var

aceleden alt katın duşkabın kısmını cekmışım ust katın dolap:roflol:
bu alt kattakı ebenyn banyom zaten aynısı

yatak odam
burda ust kata merdıvenn var ama bıdahakı sefere onu eklerım
camdan dış kısımdada aynı banyodakıne benzer kalebodurlarla balkon gıbı bı yer var:nasıl anltsam neyse ceker eklerım

hee yatak odasında soldakı cama bakın mervıvenı gorursunuz sımdık farkettım:roflol:

görmeyenler için yenıden eklıyorum
arka sayfalarda aramayın dıye:kedi:

günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan zemuszemus

,, bugün site iyi gibi , en azından okuyabiliyorum :lepi: yerimseniben

dreamlıfe , sonunda gün belli oldu tebrik ederim gözün aydın , darısı bizim başımıza inş....

winebir, gördüğüm kadarıyla , malum resimler her zaman açılmıyo , çok güzel çeyizler , güle güle kullan , kayınvalidenede ayrıca bravoo .. çok şık bi takım seçmiş sizin için .... güzel günlerde lezzetli yemeklerde kullan inş..

dün hayatım resim eklemiş ama göremedik , ablasına bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş. sağlıkla sıhhatle , darısı isteyenlerin başına ....

böcüküm seni görmedim ama geçmişten baktım , evin çok cici ....ayrıca tekrardan şaştım kaldım bu hıza onuda belirteyim D .... tarihini belirledinmi varmı bi gelişme ...

ayy edoşu gören bilen varmı .... son 10 günü kaldı hatunun ,,,, ne yaptı ne etti aceba ...

ayyy başka ne vardı , hee esmoş seninde resmini gördüm 5-6kilo almış olabilirsin amma o dedikleri kadarda değil yani ,, elbisedende kaynaklanmış kat kat olunca ondan öle gelmiştir insanlara , bozma moralini , ama çokta yeme heee bu işin hamileliği var daha ona göre yerimseniben

bide bi tatlı gördüm çok güzel görünüyodu , ellerine sağlık betacım , ablamda yapar o tatlıyı gerçekten güzeldir tadı ... :lepi:

ayyy başka , nihale faruğu ayakları üşümesin diye cat almıştı , güle güle giy nihalcim , ayağında paralansın sırnaşık şey hiçte sevmem bu paralansın lafını ama , söliiim dedim ...

ay bide pamuk prenses var dimi güzellik uykusunda ..burcuuuuuuuuuuuuuuuu.. hadi hadi kalk kalk saat 10 olmuş hala yatıyo tembel prenses..... bak site normale döndü ,,, seni bekliyoo

gülaycım bozma sakın moralini, ilk zamanlar olur öle kilo kaybı doktor sana kan ilaçları verir büyük ihtimalle toparlarsın inş. ,,sonra ay çok kilo aldım diye yakınırsın :) , sen kendini çok yorma ani hareketler yapma ve kendini iyi hissettiğinde miden kötü değilse bol bol meyve sebze yemeyi ihmal etme , e tabi süt peynir yoğurtta .... allahın izniyle bişeycik olmadan bebişin alırsın kucağına ...

ahanda böcük gelmiş evini eklemiş .. hoşgelmiş ... tarih bellimi böcüküm ...

Dreamlife canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel şimdi geri geri saymak hele son 1 aya gelince yerdemisin göktemisinn nerdesinn belli olmayacak...

Komşuu Herşey çok hoş o kapılar nasıl bitişik onu anlayamadım ama çok hoş duruo
mutfağında çok güzel
pırıl pırıl bir ev
mutlulukla otur inşallah...

Komşuu 27 aralık mı????
kız sen ne zaman hazırlamacaksınnn
Ya varya resmen saka gibi rüya gibiii evleniyosun yaaaaaaaa sennnn

27 aralık a aldık kızlar
ocak başvuruları 15 aralıktan sonra olunca nışanlım dedıkı 1 haftadan bişi olmaz bıdaha gelıp gıdemezdık
27 aralık aldık
gelınlığim dıkılıyo
davetıyemı bastırıyoruz
nıkah şekerı daha secmedık cuma onuda seccez
resımcı kuafor bındallım hazır
h sonu perdelerım dıkımı bıtıyo
h sonu halılarımı alcaz
camasr bulask mak. takılcak
su arıttmam takılcak:lepi:
daha ne vardı unuttum

Buket ben şimdide uçuyor kaydirigubbakcemile3 son aylarda nolurum bilemiyorum

nanedem saol canım inşallah darısı sizlere :Saruboceq:

Buket ben şimdide uçuyor kaydirigubbakcemile3 son aylarda nolurum bilemiyorum

nanedem saol canım inşallah darısı sizlere :Saruboceq:

beceripte evlendirme dairesine gidersek bizde bi tarih alcazda ,,,o kısmını bi fırsat bulup yapamıyoz ,,, şansımıza aşkımın işleri ful sürekli geç çıkıyo işten ,bide her ay başka bi ülkeye oooo bi hangi ara evlencez bilmiyorum yani ,,,,

en sonunda isynalardaydım da kısmetse yarın yada cuma gidip alcaz günümüzü ..

canım dikkat et kendine ve bebişine Şeniz

tarıh aldık 27 aralık :asigim::

çok acele değil mi?
hayırlısı olsun böcük

18.07.2010 nikah , 24.07.2010 düğün :asigim:

aşkıma kavuşuyorum

dreamcim 18 temmuz benim işe başladığım tarih ve en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidimin de doğum günü zemuszemus
yani sevdiğim bi tarihtir sana da hayır, bereket, mutluluk, aşk, sağlık getirsin inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…