ervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber
bebegım
günaydın güzeller
beni neden kimse tebrik etmiyo yaaa :gitme:
gunaydın kızlarr :asigim:
tarıh aldık 27 aralık :asigim::
27 aralık a aldık kızlar
ocak başvuruları 15 aralıktan sonra olunca nışanlım dedıkı 1 haftadan bişi olmaz bıdaha gelıp gıdemezdık
27 aralık aldık
gelınlığim dıkılıyo
davetıyemı bastırıyoruz
nıkah şekerı daha secmedık cuma onuda seccez
resımcı kuafor bındallım hazır
h sonu perdelerım dıkımı bıtıyo
h sonu halılarımı alcaz
camasr bulask mak. takılcak
su arıttmam takılcak:lepi:
daha ne vardı unuttum
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan zemuszemus
,, bugün site iyi gibi , en azından okuyabiliyorum :lepi: yerimseniben
dreamlıfe , sonunda gün belli oldu tebrik ederim gözün aydın , darısı bizim başımıza inş....
winebir, gördüğüm kadarıyla , malum resimler her zaman açılmıyo , çok güzel çeyizler , güle güle kullan , kayınvalidenede ayrıca bravoo .. çok şık bi takım seçmiş sizin için .... güzel günlerde lezzetli yemeklerde kullan inş..
dün hayatım resim eklemiş ama göremedik , ablasına bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş. sağlıkla sıhhatle , darısı isteyenlerin başına ....
böcüküm seni görmedim ama geçmişten baktım , evin çok cici ....ayrıca tekrardan şaştım kaldım bu hıza onuda belirteyimD .... tarihini belirledinmi varmı bi gelişme ...
ayy edoşu gören bilen varmı .... son 10 günü kaldı hatunun ,,,, ne yaptı ne etti aceba ...
ayyy başka ne vardı , hee esmoş seninde resmini gördüm 5-6kilo almış olabilirsin amma o dedikleri kadarda değil yani ,, elbisedende kaynaklanmış kat kat olunca ondan öle gelmiştir insanlara , bozma moralini , ama çokta yeme heee bu işin hamileliği var daha ona göre yerimseniben
bide bi tatlı gördüm çok güzel görünüyodu , ellerine sağlık betacım , ablamda yapar o tatlıyı gerçekten güzeldir tadı ... :lepi:
ayyy başka , nihale faruğu ayakları üşümesin diye cat almıştı , güle güle giy nihalcim , ayağında paralansın sırnaşık şey hiçte sevmem bu paralansın lafını ama , söliiim dedim ...
ay bide pamuk prenses var dimi güzellik uykusunda ..burcuuuuuuuuuuuuuuuu.. hadi hadi kalk kalk saat 10 olmuş hala yatıyo tembel prenses..... bak site normale döndü ,,, seni bekliyoo
gülaycım bozma sakın moralini, ilk zamanlar olur öle kilo kaybı doktor sana kan ilaçları verir büyük ihtimalle toparlarsın inş. ,,sonra ay çok kilo aldım diye yakınırsın :) , sen kendini çok yorma ani hareketler yapma ve kendini iyi hissettiğinde miden kötü değilse bol bol meyve sebze yemeyi ihmal etme , e tabi süt peynir yoğurtta .... allahın izniyle bişeycik olmadan bebişin alırsın kucağına ...
ahanda böcük gelmiş evini eklemiş .. hoşgelmiş ... tarih bellimi böcüküm ...
canım dikkat et kendine ve bebişine Şeniz
çok acele değil mi?
hayırlısı olsun böcük
dreamcim 18 temmuz benim işe başladığım tarih ve en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidimin de doğum günü zemuszemus
yani sevdiğim bi tarihtir sana da hayır, bereket, mutluluk, aşk, sağlık getirsin inşallah :1hug:
tarıh aldık 27 aralık :asigim::
18.07.2010 nikah , 24.07.2010 düğün:asigim:
aşkıma kavuşuyorum
saol canımmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz
çok güselmiş buu nerde bebiş?
evt hayatım bıraz acele oluyo kısmet hersey
erva nan bende bayılcaadım haa
dun dedımkı benımkıne yawrum ocak ayı için 15 aralıktan sonraymış ee bızde aralıkta ederık dedı
yer varmış oldu yanı bıdaha gıt gel şansımız yok gıbıydı
ayy ben moku yedım:roflol:
evı 400 tl tuttuk canlarım
herkese cok tskler
evt hayatım bıraz acele oluyo kısmet hersey
erva nan bende bayılcaadım haa
dun dedımkı benımkıne yawrum ocak ayı için 15 aralıktan sonraymış ee bızde aralıkta ederık dedı
yer varmış oldu yanı bıdaha gıt gel şansımız yok gıbıydı
ayy ben moku yedım:roflol:
evı 400 tl tuttuk canlarım
herkese cok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?