Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın fıstıklar.....

taze gelinlerimiz gamze ve pınar , bende sizin yerinizde olmak istiyoruuum yaa .

elisacım, aldıklarını güle güle kullan canım. Kırmızı geceliğin çok sewimliymiş.

nasıl bi duygu acaba yarın evli olcaksın nekdar güzel bizede gelir böcük sabır

kızlar günaydııınn

ay bu ne topicde resmen yaprak dökümü yaşanıyor..dimples arsima esra ayyyyyyyyyydelikafadulden

canlarım şimdiden mutluluklar hepinize...

AYRICA DİMPLES kına fotolarını gördüm hayatım çok cici olmuşsun minik tacınla falan :teytey:

yoğunlukdan girip yorum yazamıyoum ama sabah şöle bi hızla tarıyorum bakabildiğim kadar

ahh ahh darısı başıma diycem ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

gıtmem sen merak etme mandalın gız söle abıne once benı kk dakı kzlardan sıtesın ykosa varmam hee:roflol:

ahhh gamzeciim yaa inşallh kuzum su gibi akıp gitsin zaman. balayından döndüğünde de yaz unutma bizi tamam mı canım?

tüm kk dan isteriz böcüğüm :):):)
ama önce sen "çeyizlerim" diye bi topic açarsın bende iyice bakarım çeyizlerine kaydirigubbakcemile3

öle hemen ceyıs serılmez bızde:dilcikar: ısteme olcakkı anca ozmn görun demı gamze

aboww ben kesın evde kalırım bacı bunları ıstersen he:roflol:

evt mandalın duydun balım benı vercek onlar ısteklerıde var benım sucum yok yane

tmm gamze sen nasıl dersen öle olsun-tatlicadiarzu-
mandalın kaçtı herhalde
kacrıdınız kızı sımdık kım alcak abısıne benı:roflol:

mandalın bak gamzeyle komşumu duydun demı gel kacma:mymeka:

pınar h geldın

aa evt gamze ben onu hıc sormadım hee ne iş yaapr adı ne boyu kac sıgara alkol var mı sor sor cekınme ben gelınım bılmem pek sen sor benım adıma

komşu ee 1 gunde yaparım evde nolcak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…