kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?
meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3
bunlarda komşumuzdan satın aldığım mutfak havlularım
Günlük kullanım için aldığım özdilek havlum. Yumuşacıkkk hihoyyyt
Özdilek bambu havlum. Fotoğraf makinesinde turkuazın rengi soluk çıkmış aslında çok daha canlı bir turkuaz :1rolleyes::
bi iç çamaşırı ve pijama mağazasında % 50 indirim vardı. Tabi kaçırırmıyımkaydirigubbakcemile3 Lolitenin bu pijamasını 22 tl'ye aldım:lepi: Zaten taytlı bir takım almak istiyordum birde kırmızı olunca rengi içime çok sindi :asigim::
ve buda yine % 50 indirimli aldığım New Night marka Babydoll takımım2 parça stringide var. 19 tl
kızlar bu çamaşırı alan bana özelden haber versin bişi sorcam burcu senmiydim o
burcuozgeydı buyuk ıhtımal cnm
evevt pınarcım benimde aklımda o kalmış neysem yarın halletces artıkın yok şimdi:)
evevt pınarcım benimde aklımda o kalmış neysem yarın halletces artıkın yok şimdi:)
hadı bakalım cnm ama aldıgı sıyah çok şik ole degılmı ?
ay yerim ben sizi ben yokken tatlı tatlı dedikodu mu mu yaptınız :1hug:Şeniz
slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar
kızlarr hepinize topluca cevap vermek istedim kusura bakmazsanız vallahi şükür herşey yolunca heyecan var tabiki ama gururda var koca evi eşimle birlikte dizdikk düğünümüzü kendimiz yapıyoruzzz çok sıkıntı çektik ama hepsi bitti yarın yorulacağım için bugün keyifle sizin yanınızda olmak istedim
buketcim eğer girenin çıkanın belli olduğu bir apartmanda oturcaksanız al derim ben ama belli değilse hiç para verme başına ne geleceği belli olmaz çünkü, ben de almayı düşünüyorum tabi ev daha belli değil dediğim şartlara bağlı a.s
ee kızlar sıra sıra gidiyoz hepimiz
14 Mart - Gamze-Pınar
26 Nisan-Esra Karadeniz (yanlışta hatırlıyor olabilirim)
Sonra kimler var...
14 Haziran-Arsima
21 haziran başıyazmalıkız
26 Haziran-Sinay
16 Temmuz-Burcuözge
4 Ağustos-Sulfat
pınar canım Rabbim huzurunu daim etsin inşAllah..
elisaa pijaman çok tatlı güle güle kullan canımcım..
Tatlişimmm ne cici şeyler almışsın öyle mutfkta aslamı olan havlu çokk değişikmiş. güle güle kullan. tukuzlarında tatlıymış..
geceliğide mutlu gecelerde gy şekercimmmmm:dance:
elısaam aldıkların süper mutlu gunlerde kullan ınş
rabbım her aldıklarımızı hayrlı yuvamızda kullanmayı nasıp etsın ınş cokcok mutlu olak :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?