Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy maaşallah artık yuva kurmaya başladık.2009 yılı yuvaları kuruluyor inşallah... dimples ve pınarcım Allah evinizden huzuru ve mutlulu eksik etmesin.inşallah hayalini kurduğunuz kadar mutlu olur yuvanız...

kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?

buketcim eğer girenin çıkanın belli olduğu bir apartmanda oturcaksanız al derim ben ama belli değilse hiç para verme başına ne geleceği belli olmaz çünkü, ben de almayı düşünüyorum tabi ev daha belli değil dediğim şartlara bağlı a.s

Tatlişimmm ne cici şeyler almışsın öyle mutfkta aslamı olan havlu çokk değişikmiş. güle güle kullan. tukuzlarında tatlıymış..
geceliğide mutlu gecelerde gy şekercimmmmm:dance:

burcuozgeydı buyuk ıhtımal cnm

evevt pınarcım benimde aklımda o kalmış neysem yarın halletces artıkın yok şimdi:)

şu takvimde 1 gün yazacağı günü görecek miyim ki :1rolleyes:
gerçi daha evvelde 6 ay görecek miyim 4 ay görecek miyim diyordum ki 3 gün sonra 3lü anelere düşecek...:1rolleyes: zaman geçiyor aslında.......a.s

hayrlı cumalar
ayy pınar gamze taze gelınlrmız ayy heycn dorukta ben o gunlerı görcekl mıyım

elısaam aldıkların süper mutlu gunlerde kullan ınş
rabbım her aldıklarımızı hayrlı yuvamızda kullanmayı nasıp etsın ınş cokcok mutlu olak :asigim:

günaydın canlarımm ayy bugun pınarın kına gecesi var yarın gamze evlenioo süperr ya
bu arada Hayırlı cumalar bi geçmişe bakıp gelecek öptüm hepiciğinizi

pink cnm walla tam düşündüğüm şeyi yazmışsın bizim evde belli değil kira olacağı için dediğin gibi bi ev belli olsun apartman nasıl bi apartman bileyim ona göre davranayım şakkıdı

siparişini verdimmm
burcu ve sulfat saolun canlar

meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.

Günlük kullanım için aldığım özdilek havlum. Yumuşacıkkk hihoyyyt

işte işte bunun moru bende var nekaa hoşş

o çamaşırlarıda görmedim sanma :jeyyar: bayıldım

delikafadulden 30 mayısssss :dance::teytey:

pınar canım Rabbim huzurunu daim etsin inşAllah..

elisaa pijaman çok tatlı güle güle kullan canımcım..

Tatlişimmm ne cici şeyler almışsın öyle mutfkta aslamı olan havlu çokk değişikmiş. güle güle kullan. tukuzlarında tatlıymış..
geceliğide mutlu gecelerde gy şekercimmmmm:dance:

elısaam aldıkların süper mutlu gunlerde kullan ınş
rabbım her aldıklarımızı hayrlı yuvamızda kullanmayı nasıp etsın ınş cokcok mutlu olak :asigim:

fıstıklarım güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederimŞeniz

dimples ve pınar 1 gününüz kaldı yaaaa:sm_cool:
benimde bir gün, 1 güncük kalıcak mı evliliğime acaba :1rolleyes:
çooooooook mutlu olursununuz inşAllah:Saruboceq:

buketcim çok teşekkür ederim Şeniz
sende cicoş geceliğini güzel gecelerde giy:lepi:
bende çok beğeniyorum o gecelik modelinia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…