Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bılıyorum cnm baska market yok zaten
ben arabayla gelınce otobandan gelıyomda bazen otobusle gelınce
atışalanında ınıyom m.köyden gelıyorum
sabhalrı bp ye felan gelıyormusun kahvaltıya

buketttttttttttttttttttdelikafadulden

şef tony geldi annemmmmmmmm şimde geldi onlara bakıyordum demnden beri :sm_cool:

bir kere göründüğünden çok hafiff...
tutma sapları çokkk güzel. eli mükemmel kavrıyor.
ve videosund ki gibi korkulacak kadar keskin değil. lazerle bilendiği için kanımca... şakkıdı
artık kesme kalitesini ancak kullanınca anlayabilirim. akşama salatayı bunla yapparım bakalım rahat mı... yerimseniben keskinmi onlarıda yazarım size kızlar...Şeniz

yok cnm kahvaltımı 6:30 da evde yapıyom annem saolsun kargalar kahvaltısını etmeden benı uyandrır
ben köprunun ust kısmından gelıyorum evım esenlerde olduğu ıcın sen alttan gelıyorsun sanırsm
o caddenın ustunde işhanımdayım cnm aa acık adres gıbım oldu bu arada:roflol:

HMM KISMET BIGUN KARSILASIRCAK CEVIRIRIM YOLDA HEE:CüvCüv:

burcu topluca gozumuz aydın ola delikafadulden barı resmını cekseydın bakardık

esmy ben senı tanır mıyım acep :roflol:

aaaaaaaaa bu kadar oluur canımcım yaa şimdi ben yazıcaktım. Şeniz nişanlım aradı şef tonimiz gelmiş diyee. Bende akşamı bekliyorum bakalım inşallh güzeldir.

güle güle kullan cnm yalnız dikkat et çok keskinlerdir kaydirigubbakcemile2

burcuuu çok şükür kavuşturanaa :lepi:
ayy güzel dimek
akşama yap salatanıda yorumunu bekliommm
tamam canım sen merak etme yerimseniben fotolarınıda çekerim belkide mandilin çeker ekler şimdi canım istemiyor kalkmak:roflol:
burcu topluca gozumuz aydın ola delikafadulden barı resmını cekseydın bakardık

esmy ben senı tanır mıyım acep :roflol:
he vallahi topluca gözümüz aydın :roflol:

aaaaaaaaa bu kadar oluur canımcım yaa şimdi ben yazıcaktım. Şeniz nişanlım aradı şef tonimiz gelmiş diyee. Bende akşamı bekliyorum bakalım inşallh güzeldir.

ay vallahi bu kadar olur mandalincimm ikimizinkide aynı günn:1hug:
inşallah beğeniriz. bende tipleri iyi çokda hafif falan ama önemli olan işlevi. alıştığımız klasik bıçaklardan farklı....

ARKİDİŞİLERİM BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KUZULARŞeniz

Hadi gözünaydınn tatlımm yaa cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…