komşu senıde bı ara gorurruz artık
ayy buluşmada bırbırımızı cabuk tanırız:)
esmy gokkusağı market var bılıyon mu o caddenın uzerındeyım taşocağı cad yanı sen nerden gelıyon ben atısalan kopru tarafından belkı ondan gormedın
pınar ve böcükk yarın koyicem canlarımm :1hug:
yok cnm kahvaltımı 6:30 da evde yapıyom annem saolsun kargalar kahvaltısını etmeden benı uyandrır
ben köprunun ust kısmından gelıyorum evım esenlerde olduğu ıcın sen alttan gelıyorsun sanırsm
o caddenın ustunde işhanımdayım cnm aa acık adres gıbım oldu bu arada:roflol:
Burcu baktınmı ozele cnm msj yazdm
buketttttttttttttttttttdelikafadulden
şef tony geldi annemmmmmmmm şimde geldi onlara bakıyordum demnden beri :sm_cool:
bir kere göründüğünden çok hafiff...
tutma sapları çokkk güzel. eli mükemmel kavrıyor.
ve videosund ki gibi korkulacak kadar keskin değil. lazerle bilendiği için kanımca... şakkıdı
artık kesme kalitesini ancak kullanınca anlayabilirim. akşama salatayı bunla yapparım bakalım rahat mı... yerimseniben keskinmi onlarıda yazarım size kızlar...Şeniz
şef tony geldi annemmmmmmmm şimde geldi onlara bakıyordum demnden beri :sm_cool:
ve videosund ki gibi korkulacak kadar keskin değil. lazerle bilendiği için kanımca... şakkıdı
artık kesme kalitesini ancak kullanınca anlayabilirim. akşama salatayı bunla yapparım bakalım rahat mı... yerimseniben keskinmi onlarıda yazarım size kızlar...Şeniz
tamam canım sen merak etme yerimseniben fotolarınıda çekerim belkide mandilin çeker ekler şimdi canım istemiyor kalkmak:roflol:burcuuu çok şükür kavuşturanaa :lepi:
ayy güzel dimek
akşama yap salatanıda yorumunu bekliommm
he vallahi topluca gözümüz aydın :roflol:burcu topluca gozumuz aydın ola delikafadulden barı resmını cekseydın bakardık
esmy ben senı tanır mıyım acep :roflol:
aaaaaaaaa bu kadar oluur canımcım yaa şimdi ben yazıcaktım. Şeniz nişanlım aradı şef tonimiz gelmiş diyee. Bende akşamı bekliyorum bakalım inşallh güzeldir.
güle güle kullan cnm yalnız dikkat et çok keskinlerdir kaydirigubbakcemile2
tmm bebişim ama ben görene kadar silme olurmu
aaaaaaaaa bu kadar oluur canımcım yaa şimdi ben yazıcaktım. Şeniz nişanlım aradı şef tonimiz gelmiş diyee. Bende akşamı bekliyorum bakalım inşallh güzeldir.
öptüm annemmARKİDİŞİLERİM BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KUZULARŞeniz
ARKİDİŞİLERİM BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KUZULARŞeniz
burcu topluca gozumuz aydın ola delikafadulden barı resmını cekseydın bakardık
esmy ben senı tanır mıyım acep :roflol:
ARKİDİŞİLERİM BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KUZULARŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?