Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:asigim:mandalın ben senın tum kırmızı şeylerını sevyom :
ı gunlerde kullan tatlım

:1ninca:

beğenmez miyim canım hiç..
Rabbim yakıştırır herkese sana da çok yakışmış..

ay bende yazmayınca dedim kesinn benim güzeller güzelii başörtülü halimi kıskandılar bu hatunlarrrkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana caım teşekkür ederimmmmŞeniz

mandilinnnn kuzum bievin kırmızı takımını almışsınnn:1shok: çok beğeniyorum bende onu yahu... yahundan da gördüm çok güzel gerçekten sen kaça aldın?

burcu bız orayı tamamen unutmuşuz burası gerı acılınca sevıncten herhal
ama bak gercekten süper seyler almış bbu görumcem:1hug:

evt kırmızı diye bahsettiklerimiz mandalinin aldıkları süper eşyalar aldı hayırlısıyla kullanmak nasip etsin ayhh evine yerleştirme resimlerinide görürüz inşallah hihoyyyt

herşey kıpkırmızı vallahi tam benlik:)))
soyacaklar bilem :)
ama en çok süzgeçi beğendim kırmızı çok ciciymiş..
benimkisi elik rengi bundan görsem böyle alırdım bende...

kızlar az önce geldim nişanlığımı aldım terziden kaydirigubbakcemile2
birde köyüm mağazasının önünden geçiodum botlar indirimde çeyizime bir tane çzime aldımkaydirigubbakcemile3
90 tl ye

Tüm yorumlar icin cok sagolun canlarim, Allah hepimize ceyizlerimizi güzel günlerde kullanmayi nasip etsin

Hevincim daha vaktin varmış zamanla tamamlarsın sende, aldıkların çok güzel,şallarında harika nede olsa anne emeği ama en çok pasta kabına bayıldım gerçekten ....

ay canim benim ya vaktin var diyorsunda ben kafayi yemek üzereyim bi arkadasim seneye evlencek daha nerdeyse herseyini aldi bitirdi, bense dalmisim calismaya ne ceyiz ne ev tutma ne baska bisey hicbisey yapmadim. Ama bu haftasonu baslicam artik yoksa borc icine gircem bidahada cikamicam en iyisi yavastan baslayayim kücük seyleri almaya, mobilyalarimida evi tutunca alcam artik, evi bi tutabilsem ah aah :çok üzgünüm: kizlar cok zor vallahi böyleside, askim ne güzel hazira koncak ev hazir esyalar hazir olcak bütün cefayi ben cekicem ama bunun acisini dügünde cikartmazmiyim ben kötükedihüso :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…