Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya evlenmiş bayanlara sölüorum ben ne zaman evlilikle ilgili bişi sölediğimde işyerndeki evli bayanlar 2 gün sonra görürürs seni bak suratına bakıomu kilolarndan dert yanar yatarsn dert yanar yatmazsın dert yanar sni boynuzlar kayınvalidemle filan aram çok iyi ya onlarn hepsi bi oyun filan diolar soğutuolar insanı ya nasıl sinir oluorum değiştimi kocişleriniz?

eccucum doğumgünün kutlu olsun bi ömür aelinle bebişlerinle sağlıkla yaşayın inşallah :1hug:
Hayatimmmm canımm çok tşk ederim tüm iyi temennilerin içinn Şeniz
poff ben artık karşılık veriyorumm çenelerini kapıyolarr :umursamaz:
Jülişimm saol canımmm Şeniz
hatta gelincee gel bi kahvemizi iç pastamızı yeee öyle kuru el sallamakla olmazz :umursamaz:

Herkese selam

Gülsünüm ve Esram ikinizin de doğumgünü kutlu olsun. Yeni yaşınız size hayatınızdaki tüm dileklerinizi getirsin.

Bir de esra nerdesin sen:mymeka:
Hemşomm canımm saolasınnn Şeniz

GÜLSÜN & ECCU
doğumgününüz kutlu olsun Allah hayırlı uzun sevdiklerinizle yaşlanacağınız mutlu bir ömür versın inşallah opuyorumnanaktan

Ervammm tşk ederimm balımm Şeniz

Ay betam cok güüüüzel, senin salvarin bi degisikmis. Ama sen bonak degildin degilmi?
Esin bosnak göcmeni?
Evet eşim boşnak onlarda adetmişş aklinialirimsmile
beta albümden ekledin sanırım albümünde yalnızca arkadaşlarına olduğu için gözükmüyoo
:kedi:
Betam ben çok beğeniyorum senin bindallıyı yaa, jülideninkiyle benziyor. Zaten onunkini de beğeniyorum :)))
seninkide çok güzeldi hemşomm aklinialirimsmile
kemeırnde guzeldi

evet guzel
betoşm cok guzel olmussun

Betuşumm güzel kalpli arkadaşım

Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve bol şans getirsin kuzucumm

Öpüyorum senii
....
Canmm paşminamm çok saol tüm iyi güzel dileklerin içinn Şeniz

hilal salla öyle diyenleri ya
bak şimdi insanlar evliliklerinde mutsuzsa mutlu olanları kıskanır yapı meselesi
ama sakın düşünme onları senin aşkın seni her halinle sever rahat oll

bu arada benim bu şalvarın şapkası da var ama göremiyonuz şu an
Benimde şapkam vardııı diğerlerinden ayırt edilsinn diye şapkada taktımm aklinialirimsmile
ohh be gördüm sonunda beta çok güzelmiş yaa
Saol canımm a.s.
hayatımmm :1hug: teşekkür ederim
çok güzel bi hatuna benziyon sende hee

beta evt nasıl çözdüm ama :roflol:

modsunn ondanmı acebaaa kaydirigubbakcemile3

juliiiii simdi sen hep yurtdışındamı yaşıcn
artı eşin işden ayrıldı demi :1no2:
iş arıyomu napıyo
pöfffffffff gurbette olmak ne zor yaaaa

Ya sorma cnm, eger bu isim olursa iki sene sonra Istanbula yollayacaklar bilmiyorumkismile
Esim issiz kalacak bu ayin sonunda. Ya ikimizinde hep ayni sehirde bulmamiz sart. Cok zor inan bu krizde...kafamçokkarıştı

Su almanlardan biktim artik, emin ol nefret ediyorum.

Jülişimm saol canımmm Şeniz
hatta gelincee gel bi kahvemizi iç pastamızı yeee öyle kuru el sallamakla olmazz :umursamaz:

Evet eşim boşnak onlarda adetmişş aklinialirimsmile

Tamam oluuuur kaydirigubbakcemile3
Sen nerelisin cnm? Bak su Bosnaklara, ikimizede giydirdiler kaydirigubbakcemile3

valla ececim yaaa kıskanıolar bence bi kadın var diodu hiç bi kayınvalide gelinini kızı gibi sevemes numaradır o diodu acaip sinir oluodum.Şimdi oğlunu sözledi ay bitaneck gelinim o benm gelnm deil kzm kurban olrm ona çk seviorm flan dio bende dün dedm ki hiçbi kayınvalide gelinin kızı gibi sevemes numara yapma bence bön bön kaldı

Beğendiğine sevindim canım

Eee bebişim madem şapka var bize niye göstermiyon kaydirigubbakcemile

Kocaman bi kare yapcağına sadece yüzünü kapat bari deliii

denicem kaydirigubbakcemile3

hayatımmm :1hug: teşekkür ederim
çok güzel bi hatuna benziyon sende hee

beta evt nasıl çözdüm ama :roflol:

bişi deil canım
yok canım sana öle geliyy
boy var oke
ama gerisi tısss sempatiksalakcinni

sen git git yemeğini ye
bi de bana da hep öle derdi bazı evliler evlen evlen ben seni görcem die
ben evlendikten sonra kilo da aldım en iğrenç hallerimi de gördü
hala çuval giysen yakışır dio manyak mı nedir kaydirigubbakcemile3

Halay başını çeken eşimin teyzesi diğerleride eltilerimm :dilcikar:

Julii bişi dicem sana ama gerçekten çok samimiyim umarım inanırsın bana.Çok sevdim seni kız ben :1hug: böyle sen sorunlarını anlatıosun ya çok üzülüyorumm keşke diorm yapabilceimiz bişi olsada yardım etsek hakkınzda hayırlısı olur inş. canım benim bi düzene kavuşursun inş.

bende izin vermesdim hee böle herkesn giymesine ne meraklı şeylermiş nie dil çıkarıon kız

Hayatimm tm gidiom o zamn bak ekleip kaldırırsan çok kırılırım ohh rahat oliim o zaman nişanlııcmda der özenme kıyafetine makyaj yapma asla sen çuval giysen yakışır zaten sizin Hayati ile ilişkiniz çok güzel hadi kaçtım çok kaynatmayın heee

bak hilal tanımadan duymadan nasıl da bilmişim
ya insanlar hazmedemiyo tamam mı
hepinizin kayınvalideleri iyi ama nisanın kayınvalidesi bir başka
yani o kdaın nisanı öz kızı gibi seviyo yani sevginin yapmacığı yalanı olmaz bana göre birini ya seversin ya da sevmezsin seviyomuş gibi rol yapamazsın

hayatım hiçç inanmadım söylediğine tamam mı bence çokk güzelsin sen :1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beta olabilir hee

Canim arkadasim benim:1hug: Iyiki varsiniz. Bütün gün zaten duvarlar üstüme üstüme geliyo. Disariya annemlere filan karsi hep mutlu ve positiv görünüyom, sakaya vuruyom. Ama inanki bas agrim 3 gündürlü gecmiyor.

Herkesin kendince sorunlari oluyor. Allah hepimize yardimcimiz olsun.
Cnm benim:1hug:

amiiinnn nihallll Allah huzur içinde yatırsın ışıkları Nur dan olsun yattıkları yer cennetten bir bahçeye dönüşsün inş. bütün vefat edenler için içi sırada akrabalarımız

faruktan yana bısey deıl o degısmez oldugu gıbı davranan hep cnm cıcım olup evlenınce degısmez cunku ole deıll Yani kızdıgında canıma okuyoo köprüyü gecene kadar canım yapmıyoo ama ıste asklarımız taze kalıcakmıı

hilal ben ona ben inanmıyorum
tama evlendikten sonra farklı farklı huylar çıkıyo o ayrı ama
doğru insanı secdiysen bi problem çıkmaz bitanem sen merak etme
Şeniz

wallahaa ben boşnak değilim doğma büyüme izmirliyimm ama büyükbabalarımız karadenizden izmire göçmüşlerr guclubacismile
Aksinee ben onlarda giyicek diye giydim çok tuhaf geldi bana ama onlarda eltiler teyzeler giyermişş adettenmişş zemuszemus

Koçişş aradıı akşama yemeğe çıkaracakmışş benii yupiiiiiii kaydirigubbakcemile2
gidip hazırlanayımm aklinialirimsmile bayanssulusmile

julimmmmm dualarım hep seninle
inan hepimiz üzülüyoruz ama
takdir ilahi diyoruz
rabbim böle kararlaştırmış
herşeyde vardır bi hayr
sakın sakın kendini sıkma
gel buraya dertleşiriz sen meraklanma ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…