Hayatimmmm canımm çok tşk ederim tüm iyi temennilerin içinn Şenizeccucum doğumgünün kutlu olsun bi ömür aelinle bebişlerinle sağlıkla yaşayın inşallah :1hug:
poff ben artık karşılık veriyorumm çenelerini kapıyolarr :umursamaz:kızlar artık ben bu bebek konusundan çok sıkılmaya başladım
valla derlerdi de inanmazdım
eşimin köyünde falan soruyolarmış gelinde bişi yok mu die
belkide kısır diolardır benim için bilmiyorum
ama gerçekten sıkılmaya başladım
eşimin amcasının oğlu 14 haziranda evlenmişti
önümüzdeki ay doğum yapcakmış
durup durup onu sölüyolar
kocamında beynini yıkayacaklar die korkuyom
kuma falan getirmez dimi hahhahhahahahaha
Jülişimm saol canımmm ŞenizBeta, Eccu minosar, dogum gününüz kutlu olsun.
Nice güzel ve mutlu yillara zemuszemus
Esma, evin mutfagi cok hosmus gercekten.
Insallah olur kaydirigubbakcemile5
Beta tamam, gelirsem haber veriim, el salla :)
Hatta kiz kardesim amcalara gidince o da sana el sallayabilir kaydirigubbakcemile3
Asli cnm, ikiside güzel bence. Benim Bindallim ile ayni :lepi:
Hemşomm canımm saolasınnn ŞenizHerkese selam
Gülsünüm ve Esram ikinizin de doğumgünü kutlu olsun. Yeni yaşınız size hayatınızdaki tüm dileklerinizi getirsin.
Bir de esra nerdesin sen:mymeka:
GÜLSÜN & ECCU
doğumgününüz kutlu olsun Allah hayırlı uzun sevdiklerinizle yaşlanacağınız mutlu bir ömür versın inşallah opuyorumnanaktan
Evet eşim boşnak onlarda adetmişş aklinialirimsmileAy betam cok güüüüzel, senin salvarin bi degisikmis. Ama sen bonak degildin degilmi?
Esin bosnak göcmeni?
:kedi:beta albümden ekledin sanırım albümünde yalnızca arkadaşlarına olduğu için gözükmüyoo
seninkide çok güzeldi hemşomm aklinialirimsmileBetam ben çok beğeniyorum senin bindallıyı yaa, jülideninkiyle benziyor. Zaten onunkini de beğeniyorum :)))
kemeırnde guzeldi
evet guzel
betoşm cok guzel olmussun
Canmm paşminamm çok saol tüm iyi güzel dileklerin içinn ŞenizBetuşumm güzel kalpli arkadaşım
Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve bol şans getirsin kuzucumm
Öpüyorum senii....
Benimde şapkam vardııı diğerlerinden ayırt edilsinn diye şapkada taktımm aklinialirimsmilebu arada benim bu şalvarın şapkası da var ama göremiyonuz şu an
Saol canımm a.s.ohh be gördüm sonunda beta çok güzelmiş yaa
hayatımmm :1hug: teşekkür ederim
çok güzel bi hatuna benziyon sende hee
beta evt nasıl çözdüm ama :roflol:
juliiiii simdi sen hep yurtdışındamı yaşıcn
artı eşin işden ayrıldı demi :1no2:
iş arıyomu napıyo
pöfffffffff gurbette olmak ne zor yaaaa
Jülişimm saol canımmm Şeniz
hatta gelincee gel bi kahvemizi iç pastamızı yeee öyle kuru el sallamakla olmazz :umursamaz:
Evet eşim boşnak onlarda adetmişş aklinialirimsmile
Beğendiğine sevindim canım
Eee bebişim madem şapka var bize niye göstermiyon kaydirigubbakcemile
Kocaman bi kare yapcağına sadece yüzünü kapat bari deliii
hayatımmm :1hug: teşekkür ederim
çok güzel bi hatuna benziyon sende hee
beta evt nasıl çözdüm ama :roflol:
ya evlenmiş bayanlara sölüorum ben ne zaman evlilikle ilgili bişi sölediğimde işyerndeki evli bayanlar 2 gün sonra görürürs seni bak suratına bakıomu kilolarndan dert yanar yatarsn dert yanar yatmazsın dert yanar sni boynuzlar kayınvalidemle filan aram çok iyi ya onlarn hepsi bi oyun filan diolar soğutuolar insanı ya nasıl sinir oluorum değiştimi kocişleriniz?
betacımmm bu ne kız böleeeo snn kıyafetnden giyinenler kimm
ya işte buu bende snnki gibi istiorm o dantalden üstündeki işteay Allah ım kısmet et
demek kocişin senden önce uyumuştu sulfatttövbe tövbe yaa Allah korusun insan bu psikolojyle o gece hiç uyumaz
Juliiiay ben göbeimi açamam böle kocaman doğum anında da kendimi asla çektirmem sadece bebişi çektirirm gönderdiğin linkler çok güzell evlenirken kısmet olmicak büyük ihtimalle inş. doğumda kısmet olur
Julii bişi dicem sana ama gerçekten çok samimiyim umarım inanırsın bana.Çok sevdim seni kız ben :1hug: böyle sen sorunlarını anlatıosun ya çok üzülüyorumm keşke diorm yapabilceimiz bişi olsada yardım etsek hakkınzda hayırlısı olur inş. canım benim bi düzene kavuşursun inş.
amiiinnn nihallll Allah huzur içinde yatırsın ışıkları Nur dan olsun yattıkları yer cennetten bir bahçeye dönüşsün inş. bütün vefat edenler için içi sırada akrabalarımız
amiinnn nihalcimmmm bende çok korkuorum hani çok güsel anlaşıyorus hiç kalbimi kırmadı bu güne kadarr her aradığım özellik var onda işte bazı isteklerimi yerine getiremio oda pek parası olmadıından sıkışık ya düğün üstü.Diyorum ya bozulursa ya değişirse değişmesler inş. yaaaaaa
wallahaa ben boşnak değilim doğma büyüme izmirliyimm ama büyükbabalarımız karadenizden izmire göçmüşlerr guclubacismile
Ya sorma cnm, eger bu isim olursa iki sene sonra Istanbula yollayacaklar bilmiyorumkismile
Esim issiz kalacak bu ayin sonunda. Ya ikimizinde hep ayni sehirde bulmamiz sart. Cok zor inan bu krizde...kafamçokkarıştı
Su almanlardan biktim artik, emin ol nefret ediyorum.
Tamam oluuuur kaydirigubbakcemile3
Sen nerelisin cnm? Bak su Bosnaklara, ikimizede giydirdiler kaydirigubbakcemile3
Aksinee ben onlarda giyicek diye giydim çok tuhaf geldi bana ama onlarda eltiler teyzeler giyermişş adettenmişş zemuszemusbende izin vermesdim hee böle herkesn giymesine ne meraklı şeylermişnie dil çıkarıon kız
Hayatimm tm gidiom o zamn bak ekleip kaldırırsan çok kırılırımohh rahat oliim o zaman nişanlııcmda der özenme kıyafetine makyaj yapma asla sen çuval giysen yakışır zaten sizin Hayati ile ilişkiniz çok güzel hadi kaçtım çok kaynatmayın heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?