gelin adayları çeyiz eklemiyo dediniz üşenmedim kalktım kutulardan çıkaarıp elinmin altında olanları çekip eklemek istedim bayanssulusmile
ama uzun zamandır eklenmiyordu dedim iyi oldu dimi bayanssulusmile
son aldıklarımdan kelebekli bardaklarım
afferiin sanaa....ne de iyi ettin.özlemişiz ceyizlik ürünler görmeyi:)))
aldıklarını güle güle kullan canım..özellikle kelebengli bardaklarına bayıldım:))
kızlar işler yoğun betanın doğum gününü kutlamaya geldim eccuyuda öğrendim iyi oldu
çok yorum yazamıcam
juli alıntı etmememizi istediğin konuda aynen katılıyorum
Hepinizi seviyorum
beni özleyin anacım bayyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan
juliiii seni çok iyi anlıyorummm
ben,im kayınvalidem traktörden düşmüktü
eltim kaynım hastanedeki kadını bırakıppp
tatile gitmişlerdiii
Jüli bence çok ayıp etmiş yaa ben olcam o görümceyle bir daha asla yani :umursamaz:
Jüli bence çok ayıp etmiş yaa ben olcam o görümceyle bir daha asla yani :umursamaz:
Benimkiler çok şükür ki çok iyiler yaaa ben seviyorum kayınvadelimi, görümcelerimiz. Valla benim görümcem yeni doğum yapmıştı çeyizime yardımcı olmak için düğünden 10 gün önce geldi onca yoldan uçakla. Allah bozmasın inş.
ya bende görümcemi pek sevmiyorum julii.Seninkide çok aip etmiş yani.Biz pek anlaşamıyoruz ama saçın nasıl olcak bak gelinliğin parasını hiç dert etme bindallını kiralamayı boşver satın alalım vs. şeyler sölüo hep çalışıo ya maddi olarak evimin tadilatına bile çok yardımı oldu.Gerçek inci var onda kuyumcuya vermiş bana düğünde takmam için kolye ve küpe yaptırmış.Sen seversin dedi verdi.Ama yinede anlaşamıyoruz pek.yani ben bi insanı sevmediysem baştan ne yaparsa yapsın sevemiorm bidaha
hersey karşıklıdır canım..julinin yazdıkalrını şimdi okudum...dediği gibi kayınvalidesi ona kızı gibi davransa eminim o da ona annesi gibi davranır...,eşimin ailesiyle de benim sorunum yok ama..kültür farkı cok oluyor..ben karadenizliyim onlar güneydoğulu...onlar bana değil ben onlara uyum sağlıyorum...bu durumda biraz sıkıntılı oluyor benim için..
ben babamın ailemin yanında istediğim gibi kalkıp otururum..babamla tavla oynarım..ama onlarda oyle birsey yok eşim bile ailesinin yanında kaskatı kesiliyo hareketlerine dikkat ediyor...
Erva cnm, hepsi birbirinden güzel. Güle güle kullanirsin insallah :lepi:
Ervaaaaaaaaaaa :lepi:
Günlük yemek takımımız aynı bacımmmmmmm kaydirigubbakcemile5
ben çok severek kullanıyorum
Bide o kelebekli bardaklarına bayıldım
güle güle kullan...
Erva yaaa ohhh be gözümüz gönlümüz açıldı şöyle ekleyin bişeyler yaaa. Yemek takımın çok şirin yakından da gördüm ben çok beğeniyorum desenini.
O iki katlı olan çerezlik de süpermiş. Kelebekli bardaklar da çok tatlı.
Geri kalan herşey de işine yarayacak şeyler. Mutlu günlerde kullan inş. [/B]
gelin adayları çeyiz eklemiyo dediniz üşenmedim kalktım kutulardan çıkaarıp elinmin altında olanları çekip eklemek istedim bayanssulusmile
ama uzun zamandır eklenmiyordu dedim iyi oldu dimi bayanssulusmile
son aldıklarımdan kelebekli bardaklarım
afferiin sanaa....ne de iyi ettin.özlemişiz ceyizlik ürünler görmeyi:)))
aldıklarını güle güle kullan canım..özellikle kelebengli bardaklarına bayıldım:))
:1hug: teşekkür ederım
Ervacım aldıklarını güle güle kullan canım benim 2 katlı tabağını nereden aldın nekadara aldın
günlük yemek takımım yok benim kayınvalidem alcakmış ama modelini çok beyendimm nerden nekadara aldın?
günlük yemek takımını markete gelmişti canım ordan aldım turuncu ve yeşilli vardı birde fiyatı sanırım 45 veya 50 idi tam hatırlamıyorum.
çerezlikde istanbul avm.den almıştım
teşekkür ederım canım daha güzelleri senin olsun
kurabişimmmmsen bi müsait ol gel bak neler sorcam bn sanaaa
juliii aferim kız bize bilgi verdinnnben hiç yemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?