Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betoşşş akşama daha çok var cnmmmmm

Annemlere gidicemm canımm ordann koçişlee buluşucamm zemuszemus
Azcuk süsleneyim kuaföre gidicem kuaförm annemlerin orda manikür yapttırayımm fön çektireyimmzemuszemus

Bu pasta kimin için?
Kelebek gibi narin bir melek için...
Canım eşinle sevdiklerinde sıcak bir yuvada mutlu bir ömür diliyorum sana
Herşey gönlünce olsun betam...

mafoldumben mafoldumben
Iyiki varsiniz :1hug:
Insan ister istemez üzülüyo,
bende artik yuvami ve düzen istiyom.
Ama naapalim, kader senağlama

selamlar sevgiler kıslarrrrr...:a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakalım
bugün doğan kacılar eccu ve beta...iyiki doğdunuz...eşlerinizle birlikte nice nice yıllara...:teytey::teytey::teytey:
esmy cim evinin resimlerini gördüm nacizane yorumlarımı da yaptım...herkes evin fiyatını uygun demiş..demekki istanbula gore gercekten uygun..sahsen bana fazla geldi..yani sinopta 125 lik evler 140-150 m 2 oluyor ..ama sonuçta senin için ısındı eve ve isityorsun bu evi..ev guzel kötü değil sakın yanlış anlama beni sadece fiyat fazla geldi..akannehirakannehirakannehir
hayatım yaaaa resim eklemişsin ve ben göremedim..hemen silmişsin..bari özel albüm yapsaydın yaa...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
frigom ve sülfatım bizde 7.senemizi doldurdugumuz gün nikahımızı yapmıştık..düğün günümüz malesef yetişmemişti bizde bari nikahımız o gun olsun dedik..zaten evlilik yıldönümünü de düğün gunumuzde değil nikahın kıyıldıgı zaman kutlicaz :asigim::asigim:
frigom inşalah sizde yıldönümünüzde evlenirsiniz...
öpüyorum kızlar sizi...
ya bu arada ben bişi merak ettim..hani ugur böcüğü evlendiya.. eski nişanlısıylamı evlendi:kedi: inşallah pot kırmamışımdır

betaa bişi sorcam sana yaa senin nişan sandığın vardı
o sandığı erkek tarafı mı aldı yoksa siz mi
birde damada neler aldın sen yaa

Eudorabeta canım ya bindallını paylaşmışsın ben öğle arasındaydım ya görmedim ya mafoldumben

Hayatım sen başka fotodamı paylaştın kız onları kaçırdım heralde :1shok:

gelin adayları çeyiz eklemiyo dediniz üşenmedim kalktım kutulardan çıkaarıp elinmin altında olanları çekip eklemek istedim bayanssulusmile
ama uzun zamandır eklenmiyordu dedim iyi oldu dimi bayanssulusmile

son aldıklarımdan kelebekli bardaklarım

günlük yemek takımım

şoktan almıştım teflon tepsi işte :))

hediye verilmişti neyin üzerineydi hatırlamıyorum

çerezlik veya kurabiyelik altında bitane daha tabağı var 2 katlı oluyor

kahvaltılık + pasta kabım

sosluk

bardaklarım

bakliyatlar için saklama kapları

ohh erva süperler yaa özellikle 2 katlı olan tabağına bayıldım ben yaa
iyi günlerde kullan inşş

Yaaa bırak o insanları sen.
Allaha çok şükür herşey o kadar güzelki. Bazen diyoruz keşke birkaç yıl önce evlenseydik.
Birbirimizin her halini görüyüoruz evin içinde bana her hali güzel geliyor.
Mesela ben dün annemdeydim onun işi uzadı gelemedi. Benden 1 saat önce gelmiş eve kapıyı çalınca boynuma atladı aşkım ben seni çok özlüyorum yaaa bu ev hiçbişeye benzemyior sen yokken dedi. Canım o benim yaa,canımmm :asigim:

Ne güzel hamidem bak sizin de nikah o tarihte olmuş.
Böcüğün eskisi değil canım bu başka

Ervaaaaaaaaaaa :lepi:

Günlük yemek takımımız aynı bacımmmmmmm kaydirigubbakcemile5
ben çok severek kullanıyorum

Bide o kelebekli bardaklarına bayıldım

güle güle kullan...

Aslı benim bindallım albümümde buraya eklemeye üşenirim şimdi yüzünü kapat filan. Ordan bakabilirsin hem düğün resimlerim de var. Arkadaşlık göndericem sana

Erva yaaa ohhh be gözümüz gönlümüz açıldı şöyle ekleyin bişeyler yaaa. Yemek takımın çok şirin yakından da gördüm ben çok beğeniyorum desenini.
O iki katlı olan çerezlik de süpermiş. Kelebekli bardaklar da çok tatlı.
Geri kalan herşey de işine yarayacak şeyler. Mutlu günlerde kullan inş.

kızlar işler yoğun betanın doğum gününü kutlamaya geldim eccuyuda öğrendim iyi oldu
çok yorum yazamıcam
juli alıntı etmememizi istediğin konuda aynen katılıyorum
Hepinizi seviyorum
beni özleyin anacım bayyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…