Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay bende cok begeniyorum o kadını

alın size bir söz daha
Sözlüyken kız konuşur erkek dinler, nişanlıyken erkek konuşur kız dinler, evlenince her ikisi konuşur mahalle dinler kaydirigubbakcemile3

oy cok ıyıdır benım ablam yaa.. gorumcem yani :) kankayız bız onla :) kendı kız kardesı gıbım sever benı.. bı kız kardesım yoktu artık var der hep :)

Hilal cnm, tadi igrenc degil, ama bal gibide tatli degil kaydirigubbakcemile3

Nisan cnm
Allah bozmasin aranizi. dedigin gibi, kiskananlar catlasin kaydirigubbakcemile3

aaa niyeki kız nerden almış bilmiyorumkismile

Hamide, bide mesela esim bosnak göcmeni. Almanyadaki ailesi bambaska, istanbuldakiler bambaska.
Ama bizde öyle degil.

nisanım teşekkür ederım canım

Erva :sm_cool:
Iki yazdigin sözlerde acayip vallah :sm_cool:

dimi ama kaydirigubbakcemile3
benım görümcemde arada cay kaşığı görevini hakkıylan yerine getirir :1closedeyes:
çok takılmamaya calışıyorum kendı istediğimi yaptırınca kalıyor öyle
hem biz geliniz el üstünde tutmaları lazım allah allah :1closedeyes:

Ayy görümce olcağım anı iple çekiyorum valla çok severim ben gelinimizi. Tabii herşey karşılıklı da

çok haklısın nisancım herkes dio yalandır maskedir düşer evlennce flan yani kavga etmediğim kişi kalmadı daha doğrusu azarlamadığım

boşver salla:dilcikar:
konuşur konuşur susarlarzemuszemus

Nisan cnm
Allah bozmasin aranizi. dedigin gibi, kiskananlar catlasin kaydirigubbakcemile3

amin cnm saolopuyorumnanaktan

Vallah bana kimse istemedigim birsey yaptiramaz zemuszemus
Inantciyimdir biraz zemuszemus
Görümce, kaynana bana viz gelir.
Ister kasikla gelsin, ister caydanlikla bayanssulusmile
Ama dedigim gibi kimseden nefret etmiyorum.
Sadece kendi ailem gibi sevmiyorum kaydirigubbakcemile5

Hamide, bide mesela esim bosnak göcmeni. Almanyadaki ailesi bambaska, istanbuldakiler bambaska.
Ama bizde öyle degil.

canım demekki yetişme,yetiştirme tarzı..
bizim akrabalarda cok sen sakrar ve hiç kendimi kasmama gerek kalmıyor yanlarında...
doğu ve guney doğu insanının en sevdiğim ozelliği birbirine cok baglı olmaları..en azından benim eşimin ailesi oyle..

ne kdrdı cnm fyatı bilmiyorumkismile
bıde bu ızmırdekı gelınlık cesıtlerı dha fazlaymıs heralde fıyatlarında bıseyler varmı pekı dahamı uygun?

Istanbulda cesit daha fazla cnm aklinialirimsmile
Fiyat olarak, semtten semte degisir, Izmirde uygun satan semtler var, Istanbuldada ayni sekilde

aynen julii bende çok inadımdır bikere geldi çat kapı hadi hazırlan kuaföre gidiyoruz dedi vs. kuzeninin düğünü vardı gitmedim kayınvalidem ikna etmeye çalıştı yok nişanlım ikna etmeye çalıştı yok hatta yüzüne karşı herkes haddini bilsin bana emri vaki yapılmasın dedm

ay hayatim nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…