çok haklısın nisancım herkes dio yalandır maskedir düşer evlennce flan yani kavga etmediğim kişi kalmadı daha doğrusu azarlamadığım
juliii öle dedm iştee aaaagitmiomu mideye tadı nasıl çok ağr mı ıykk kz snn görümcen çok betermş hee tembel teneke
Ecişş Allah bozmasınnn :1hug:
Aslışımında görümcesi çok iyi
bana sölediii senin ulaşabilcein bi yerden deil aslışşşahahah
Ervaaacmmmbi kere daha duymuştum bunu garibim kayınpeder oyy çok seviorm onu kayınvalidemde çok ii yav görümce hakkaten çay kaşığı karıştırmadan duramıo
sulfat bayıldım sana kırmızı cok yakısmıs kına gecesındekı uyumunuzada bayıldm ya
sulfatttt bindallını nerden aldınnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
Teşekkür ederim canım Şeniz
İzmirden aldım canım
kiraladınmı yoksa satınmı aldın canım
Erva :sm_cool:
Iki yazdigin sözlerde acayip vallah :sm_cool:
çok haklısın nisancım herkes dio yalandır maskedir düşer evlennce flan yani kavga etmediğim kişi kalmadı daha doğrusu azarlamadığım
Nisan cnm
Allah bozmasin aranizi. dedigin gibi, kiskananlar catlasin kaydirigubbakcemile3
Satın aldım
Hamide, bide mesela esim bosnak göcmeni. Almanyadaki ailesi bambaska, istanbuldakiler bambaska.
Ama bizde öyle degil.
Cnm, benim bütün ailem malatyada dogdu. Bir kismi malatyada, bir kismi izmirde, bir kismida almanyada. Aralarinda hiiic fark yok. Benim dayilarim almanyada. Erkek arkadasim oldugunu biliyorlardi ve beni inanilmaz korudular zamaninda. Hersey hakkinda konusurum, sakalasiriz, aramizda hic mesafe yok. Izmirdeki amcalarimda farkli degil.
Anneannem babannem dedelerimle sanki kankalarim gibi konusurum. Aklimdaki herseyi söyleye bilirim. Hiiic kimseyle mesafeli degiliz. Bide düsün dügünüm icin, parasi olanda, olmayanda, taaa almanyadan, malatyadan izmirden herkes istanbula geldi.
ne kdrdı cnm fyatı bilmiyorumkismile
bıde bu ızmırdekı gelınlık cesıtlerı dha fazlaymıs heralde fıyatlarında bıseyler varmı pekı dahamı uygun?
ay sulfat sen evinin resimlerinide ekle tekrardan :kedi:
hem duvar kağıdını görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?