Ay biz doguluyuz, ama yinede daha rahatiz, inan ki. Yok bunu buna söyleme filan, yok ayip filan iste. Bizde yok öylesin zemuszemus
Amcalarimla ben nasil sakalasirim bir bilsen, yada ayni sekilde dayilarimla ve anneannemle kaydirigubbakcemile3
julide nerelisin canım
sulfat 10 dk bi resimlerine bakıyomm
ne kadar hoşlar yaaa
ya evlenmiş bayanlara sölüorum ben ne zaman evlilikle ilgili bişi sölediğimde işyerndeki evli bayanlar 2 gün sonra görürürs seni bak suratına bakıomu kilolarndan dert yanar yatarsn dert yanar yatmazsın dert yanar sni boynuzlar kayınvalidemle filan aram çok iyi ya onlarn hepsi bi oyun filan diolar soğutuolar insanı ya nasıl sinir oluorum değiştimi kocişleriniz?
erva gulegule kullan cnm esyalarını :)
[/B]
bak hilal tanımadan duymadan nasıl da bilmişim
ya insanlar hazmedemiyo tamam mı
hepinizin kayınvalideleri iyi amanisanın kayınvalidesi bir başka
yani o kdaın nisanı öz kızı gibi seviyo yani sevginin yapmacığı yalanı olmaz bana göre birini ya seversin ya da sevmezsin seviyomuş gibi rol yapamazsın
hayatım hiçç inanmadım söylediğine tamam mı bence çokk güzelsin sen :1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beta olabilir hee
sen nerelisin canım...
soyle bir durum var..ailen ve akrabaların haal oradalrmı..yani doğudalarmı..bu cok onemli..eşimin ailesi istanbulda su anda..10sene olmuş geleli..diğer akrabalrın coğu memlekette..teyzeleri istanbula evlenmiş ve onlar oyle değil..daha rahatlar hatta cok daha rahatlar onlara gore:)))
doğulu olmayla doğuda doğup büyümenin arasında fark var diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?