Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o çok iyiye almışsınız cnm yaaa :) bana kiralasanaaa banaaa kiralasaaaanaaa :dance:

ya ben sticer almak istiyorum evinde kullanan var mı kızlar?

canım walla bende goruyorum her yerde ama hep renklı renklı ya... koçtaşta flan görmüştüm ama biraz tuzluydu fyatı sanırm cok oldu gorelı tam hatrlamıyorm

he aferm düzeltmşsin
aslış bilmiyorum canım hangi davetiye olduunu esra pozann resmlerne bakıodm ordan ekledim
ay hayatm ne oldu nazarmı değdi resimbank.org oluomu pekim

süpermiş wallaa boshayallersmile

Kızlar ben geldim
geçmişi okuyamıycammm çok birikmişşş

hoşgeldin canımmmm zemuszemus

hmm sen kullanıosun demekkk ya ben kararsızım renkli kullanmak istiorm bide fiyatları çok pahalı gelio 80 den aşaı yok çıkarması kolay mı peki yapştrrken zorlandın mı ne kadara aldın sen

aslıcım hoşbuldum balımmm

julim yaaa yok bence olmuyorsunuz çünkü feci karnım ağrıyor akşama sabaha gelir...

hoşgeldin burcuu naaber

Sinay saolll son resim vrya duvak çok güzel demişsin kahküllerim öle o tarz bişimi yaptırsam yoksa kahküllerimi uzatsam hiç kestirmedem toplatsam mı

aslış bende renkli istiorm zaten ama işte fiyatlar çok tuzlu

çok öptmm çisillll Şeniz :1hug:
pööff çok mu ağrın var burcu geçmş olsun cnmm
ben olamadım yav daha ay bitmedi ama hiç bi belirtim yok

bu an ne zaman yaşanır? damat imza atarken mi damat evet derken mi damat imzayı attıktan sonra mı

Hayatim sen ne kaaa sert gibi dursanda, ben bu resimleri gördükten sonra,
senin Burcuya yazdigin siirdende dolayi,
seni yumusak kalpli, romantik ilan ediyorum zemuszemus

aslıcım hoşbuldum balımmm

julim yaaa yok bence olmuyorsunuz çünkü feci karnım ağrıyor akşama sabaha gelir...

ayy cnm bnm gecmıs olsn yaww.. regl sancıları heralde... tüh enişteyi baba yapamadık teyzede olamadık tüh neyse calısmalara devam burcucum

kuzum cok var be 1 mılyoncularda renklı renklı walla cokta guzel seyler var
bende aksine sırf siyah ıstedgm ıcn bulamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…