Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kari koca ilan edildikten sonra :lepi:

Buda bizimkisi:

Ama biz sonradan cektik bunu kaydirigubbakcemile3

ya benim odam şimdi avizelerim dahil hep siyah beyas olcak ona uyan renkli bişi istiorm sticerde siyah olrsa bunalırım

bizim 1 milyoncularda hiç yokk

hayatım göremedim hiç :sinifsinif:
yani ben bakmadan siliyosun hemen
bi tek cisilin alıntı yaptığı resmi gördümboshayallersmile

ahhahah hiloş ben hasanın ayağına bassam ağzıma ... bipp eder benim rugan ayakkabımı çizdin diye ahha kesin oda basar he o yuzden en iyisi basmamak beyaz ayakkabım böö olmasın

hahah juliii bizde kendimiz çekces bn gelinliklen olmiycam çnkü nikah ayrı bnm ama gelnlklede çektrrm

Kari koca ilan edildikten sonra :lepi:

Buda bizimkisi:

Ama biz sonradan cektik bunu kaydirigubbakcemile3

hahahah çakma olmuş sonradan heee

ya benim odam şimdi avizelerim dahil hep siyah beyas olcak ona uyan renkli bişi istiorm sticerde siyah olrsa bunalırım

bizim 1 milyoncularda hiç yokk

yok be cnm süper şeyler incecik ağaç dalı gibi salkım salkım böle süperler

hahaha sızın 1 mılyoncu dandik o zaman haha

hahah aslım ben söledm şimdiden basıcam dedmmm bnde sna ........ ..... .... dedi ama orayı söleyemem sonra mecbur kabul etti kibar bas tamam mı dedi tm dedimm bide zaten memur sorcak kabul ediomusunuz bende Hayııırrrrrr diyebilirmiyim tabiki evet dicem bi şok ediyim o şoku üstünden atamadan da ayağına basymm ohhh tmdır

yaa hayatım yaa eklemeden önce bi işaret çaksana yaa
bak yine kaçırdımm

evet öyle görünüyor kaydirigubbakcemile3 ama bir süre daha olmayıverin teyze kaydirigubbakcemile3
burcuuuu adet oldun mu??sempatiksalakcinni

olmadım ama ağrım var belki akşama brelki yarın sabaha gelir...a.s

evet juliii öle yapiyim en iyisii zaten arkadaşımı ayarlamam lazım o çekkcekk nikah şahidim de o bol bol çeker artık bende eklerm buraya

basma basar gıbı yap aslıcım

Hahaha evt cnm tek çare en mantklsı bu

hahah juliii bizde kendimiz çekces bn gelinliklen olmiycam çnkü nikah ayrı bnm ama gelnlklede çektrrm

aaa doruu nan bızımkıde ole olurr buyk ıhtımal
bak bn onu untmusm
nıkahı bı kac ay erken yapıym tazmınatımı alıp cıkıyım haha

aslıııı :d bzim orda 1 tene bi mlyncu var ordada 10 tl nin altında bii bulamadım hiççç 1 milyoncu deil sanki 10 milyoncu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bişey dicem burcucum sen hap kullanmıyordum bildiğim kadarıyla
neden böyle gecikir birde derler evlenince daha düzene giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…