Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hahah güsel fikir aslı daa sonra napcaann ben 2 gün öncesi kıyıyorum nikahıı

evet juliii öle yapiyim en iyisii zaten arkadaşımı ayarlamam lazım o çekkcekk nikah şahidim de o bol bol çeker artık bende eklerm buraya

en az 300-400 adet foto gormek ıstıorm bu sayfada sana ait

ahahahahhahahahahahaha hasanın deediğini demiştir o kesin hahahahahah hasana ıstesemde basamamki .. yani ayağına tırnak batması var çnkü :S ahahahhhahahahah süper olur kız öle deee öleee hayııırrrrrrrrrrr dermişimmmmmmmmm evetttttttt

hahah güsel fikir aslı daa sonra napcaann ben 2 gün öncesi kıyıyorum nikahıı

e cnm blıosun ben dugune son 1-2 ay kala sadece hazırlıklarla bogusmak ıstıyorum sonrada o taraftaa bı ıs bulcam blıyosn

aslıııı :d bzim orda 1 tene bi mlyncu var ordada 10 tl nin altında bii bulamadım hiççç 1 milyoncu deil sanki 10 milyoncu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahahhahah evet yaw hep öle oluo

erva güle güle kullan çeyizlerini hepsi çok güzel

sağol canım
evet kollarım çok zayıftır benim hele bileklerim kopar bebek bileği gibi :ecrin_bebek:
evet ya şalvarla ayı gibi çıkmışım :lepi:

evet sulfat biz yoktukk ama siz o kadar yisinizki sırf bizim için bidaha ekliyosunuzzz çok tşkkk ederissss hepinizeee :1hug:

hayatim saç rengine bayıldım adı ney yav bu rengin şapkanda çok şeker

bilmem ne rek adını bilmiyorum

yemekten dönünce bakıyom hemen canım Şeniz
evet şapka harikaydı

hayatım gelınlıgınle dıger kına gecesı kyafetınıde paylaşsana ya

eklicem canım

Hayatim sen ne kaaa sert gibi dursanda, ben bu resimleri gördükten sonra,
senin Burcuya yazdigin siirdende dolayi,
seni yumusak kalpli, romantik ilan ediyorum zemuszemus

ben ota boka ağlarım ne serti be :roflol:

hayatım o belinde ki neyse çok şık durmuş

el yapımı (örme) kemer

ne oldu hayatimm sen basamadın mıkii

hayati düdüğü bastı ama sor kaç kere 3 kere falan nikah masasında dövcektim nerdese
alak basma cebelleşmemiz kamerada bile var kaydirigubbakcemile3
ben bascaktımmm yaaaaaaaaa
ama ben bastım
niye basıyosunnnnnnn ben bascaktım
bu arada 3 kere falan bastı
nikah memuresi bizi bekliyo tartışırken
en sonunda döndüm acıklı Emrah moduyla ama ayağıma bastı dedim ağlıcaktım nerdese :roflol: :roflol:
sonra kadın damat bey sen ayağıaa bastın ama ben cüzdanı gelin hanıma vercem dedi
çocuğa şeker verir gibi kandırdılar orda beni :roflol: :roflol:

hayatım göremedim hiç :sinifsinif:
yani ben bakmadan siliyosun hemen
bi tek cisilin alıntı yaptığı resmi gördümboshayallersmile

sen görmedin mi zaten hepsini yavrimu

o çok iyiye almışsınız cnm yaaa :) bana kiralasanaaa banaaa kiralasaaaanaaa :dance:

Aaa kiralayamam ben ama :kedi: Yapamam öyle şey

hmm sen kullanıosun demekkk ya ben kararsızım renkli kullanmak istiorm bide fiyatları çok pahalı gelio 80 den aşaı yok çıkarması kolay mı peki yapştrrken zorlandın mı ne kadara aldın sen

Evet yapıştırırken zorlandık tabii, ama aşkım sayesinde hallettik. İkimiz birlikte.

Ben birini 25, birini de 37 liraya mı almıştım öyle bişey. Tam da hatırlamıyorum canım

ervacım cicilerini iyi günlerde kullan canım:1hug:
özlemişiz ya çeyiz resimleri görmeyiboshayallersmile

dreamcim tarih aldınız mı

nikah tarihini almadık, işle ilgili sorunlar varya belkide aniden gidip nikah yapıcam :çok üzgünüm: ozaman bütün planlarımız altüst olur işde
ama düğün tarihimiz kesin 24 temmuz kaporamızı verdik :asigim:

hayatım ya sizin düğün videosunu şzlemek isterim hee
öle bi anlatıyosun ki :roflol:

hahahaha hemde 3 kere bastı hee ona ayak mı dayanır yahuu eet ona yakın bişi söledii aslııı bunun düğün geceside var dedi yok bee nişanda bile toplasan en fazla 10 tane fotom var sadece bnm olduum görevini yerine getiremedi uyuz arkadaşım ama bu defa tembihlicem

canın sağolsun

hayırlı olsun cnm

ya ben sticer almak istiyorum evinde kullanan var mı kızlar?
ben
hayatım mavi elbiseli fotunu ekle hani sırt dekolteli bayanssulusmile
yesıldegılmıydı
offf süper yandan modeller cok güzel ya
ama ben yapamıcam
ben niko ıcın eklemsıtım o modelı cok guzel bencede

bu an ne zaman yaşanır? damat imza atarken mi damat evet derken mi damat imzayı attıktan sonra mı
once davranan basar
ben basamadım hehe

sulfattt sende mi 3 defa o zaman bende 3 defa basıcam kardeşim bananiii giy çek bize yolla sulfatt 25 ile 37 çokta deilmiş yahu ben bide dekoratif ayna almak istiorm ama pek paramız yok evimizi hemen süsleyemices nişanlıcımm para biriktirmeye başladı yine bu hafta avizelern parasını biriktrcekmş kiyamam bn ona yav :1hug:

bızım sadece sozde 200 küsür foto vardı nişanda nolur hıc bılemıyorum hahaha
hasanda ısteme akşamı yüzsüz wc ye geçicem bahanesıyle mutfaga geldı yanıma.bnde kahve yapıodm demezmı sakınnnnn aklından bıle geçirmeee (tuz atmayı yani) bende bananiii bananiii dedmm bunun yarınıda var didi kadir inanır bakışı attı bende yemedii atmadım tuz haha

tühh düştüüü desene
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bişey dicem burcucum sen hap kullanmıyordum bildiğim kadarıyla
neden böyle gecikir birde derler evlenince daha düzene giriyo

canım aynen öyle annemde öyle dedi şaşırdı hatta.
benimde evlenmeden evvel çok düzenliydi ev lendikten sonra düzeni bozuldu.
8 ayda toplamda 3 kere zamanında gelmiştir hep geçiyor ama bu defa tavan yaptı 13 gün ki hala yok ama ağrısı başladı akşama sabaha inşallah gelecek sempatiksalakcinni

canım benım olsun hallolur hemen veriyolar zaten uzun sürmğyo fazla. yaparsınız inşallah kendını uzme boşver opuyorumnanaktan

ervacım cicilerini iyi günlerde kullan canım:1hug:
özlemişiz ya çeyiz resimleri görmeyiboshayallersmile

hayatım dkbcim teşekkür ederım canım daha guzellerı senın olsun inşallah

kızlar ev için süsleme şeylerini falan sonradanda alabiliriz yani üzerinde durmayın bence
zaten ev eşyası yeteri kadar tutuyor
dekoratif ayna bende istiyorum ama daha sonra inşallah.

esmyy o zaman erken davranmak lazım aslı ayakları havada tutma fkri süper yok ben tuzda attım kırmızı biderde limonda sıktım ama babam içirtmedi o ayrı yazık günah dedi esmy sen ne kadara aldın sticrlarnı snde zorlandın mı yani bnm kocişte beceriklidir ama ya iz kalırsa ya kötü olrsa pöff

aha bizimkisiii

üstelik o kendisi uzattı ayağını evimizin sözü sende olsun dedi hihihi... tabi benim gelin ayakkabım oldukça ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…