evet juliii öle yapiyim en iyisiizaten arkadaşımı ayarlamam lazım o çekkcekk nikah şahidim de o bol bol çeker artık bende eklerm buraya
hahah aslımben söledm şimdiden basıcam dedmmm bnde sna ........ ..... .... dedi ama orayı söleyemem sonra mecbur kabul etti kibar bas tamam mı dedi tm dedimm bide zaten memur sorcak kabul ediomusunuz bende Hayııırrrrrr diyebilirmiyim tabiki evet dicem bi şok ediyim o şoku üstünden atamadan da ayağına basymm ohhh tmdır
hahah güsel fikir aslı daa sonra napcaannben 2 gün öncesi kıyıyorum nikahıı
aslıııı :d bzim orda 1 tene bi mlyncu var ordada 10 tl nin altında bii bulamadım hiççç1 milyoncu deil sanki 10 milyoncu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayatim ccooookk güzel, masallah sana
Saclarin rengine bayildim, ben seni türkay soraydan dolayi esmer sanmistim zemuszemus
Bide zayifsin kuzum, biraz kilo aldiysan bilem, zayifsin sen.
Su bileklere baksana zemuszemus
Ama Popon salvardan dolayi cok sey cikmis, zenci poposu gibi :roflol:
evet sulfat biz yoktukk ama siz o kadar yisinizki sırf bizim için bidaha ekliyosunuzzz çok tşkkk ederissss hepinizeee :1hug:
hayatim saç rengine bayıldımadı ney yav bu rengin şapkanda çok şeker
Beennnn :lepi:
Hem koridorumda var, hem mutfağımda kızlar biliyor
Sen benim düğün fotolarıma niye bakmıyosun :dilcikar:
düğün kısmını senin için eklemiştim çünkü eklediğimde sen yoktun
Bir de yaaa ben o şapkayı yerim ne tatlı, ne minik bişey
hayatım gelınlıgınle dıger kına gecesı kyafetınıde paylaşsana ya
Hayatim sen ne kaaa sert gibi dursanda, ben bu resimleri gördükten sonra,
senin Burcuya yazdigin siirdende dolayi,
seni yumusak kalpli, romantik ilan ediyorum zemuszemus
hayatım o belinde ki neyse çok şık durmuş
ne oldu hayatimm sen basamadın mıkii
hayatım göremedim hiç :sinifsinif:
yani ben bakmadan siliyosun hemen
bi tek cisilin alıntı yaptığı resmi gördümboshayallersmile
o çok iyiye almışsınız cnm yaaa :) bana kiralasanaaa banaaa kiralasaaaanaaa :dance:
hmm sen kullanıosun demekkkya ben kararsızım renkli kullanmak istiorm bide fiyatları çok pahalı gelio 80 den aşaı yok çıkarması kolay mı peki yapştrrken zorlandın mı ne kadara aldın sen
[B]bu an ne zaman yaşanır? damat imza atarken mi damat evet derken mi damat imzayı attıktan sonra mı :D [/B][/QUOTE]
[B]Ben en az 3 defa bastım sanırım kaydirigubbakcemile3 Ne zaman olduğunu bilemiyorum.
Jüli kız çakma foto iyi fikir haaa, gelinliğimi giyeyim yıldönümünde bi daha basayım :roflol:[/B]
dreamcim tarih aldınız mı
Aaa kiralayamam ben ama :kedi: Yapamam öyle şey
Evet yapıştırırken zorlandık tabii, ama aşkım sayesinde hallettik. İkimiz birlikte.
Ben birini 25, birini de 37 liraya mı almıştım öyle bişey. Tam da hatırlamıyorum canım
Ben en az 3 defa bastım sanırım kaydirigubbakcemile3 Ne zaman olduğunu bilemiyorum.
Jüli kız çakma foto iyi fikir haaa, gelinliğimi giyeyim yıldönümünde bi daha basayım :roflol:
nikah tarihini almadık, işle ilgili sorunlar varya belkide aniden gidip nikah yapıcam :çok üzgünüm: ozaman bütün planlarımız altüst olur işde
ama düğün tarihimiz kesin 24 temmuz kaporamızı verdik :asigim:
benya ben sticer almak istiyorum evinde kullanan var mı kızlar?
yesıldegılmıydıhayatım mavi elbiseli fotunu ekle hani sırt dekolteli bayanssulusmile
ben niko ıcın eklemsıtım o modelı cok guzel bencedeofff süper yandan modeller cok güzel ya
ama ben yapamıcam
once davranan basar
bu an ne zaman yaşanır? damat imza atarken mi damat evet derken mi damat imzayı attıktan sonra mı
hahahahahemde 3 kere bastı hee ona ayak mı dayanır yahuu eet ona yakın bişi söledii aslııı bunun düğün geceside var dedi yok bee nişanda bile toplasan en fazla 10 tane fotom var sadece bnm olduum görevini yerine getiremedi uyuz arkadaşım ama bu defa tembihlicem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tühh düştüüü desene
bişey dicem burcucum sen hap kullanmıyordum bildiğim kadarıyla
neden böyle gecikir birde derler evlenince daha düzene giriyo
sen görmedin mi zaten hepsini yavrimu
nikah tarihini almadık, işle ilgili sorunlar varya belkide aniden gidip nikah yapıcam :çok üzgünüm: ozaman bütün planlarımız altüst olur işde
ama düğün tarihimiz kesin 24 temmuz kaporamızı verdik :asigim:
ervacım cicilerini iyi günlerde kullan canım:1hug:
özlemişiz ya çeyiz resimleri görmeyiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?