Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

e snn kardeşn hasan kadar zaten benim kardeşim öle olsaydı bende öle isterdim

Haha evet eşşşekk kadar oldu nan eger 2 bayram arasına denk gelmeseydı eylülde ekimde falan evleniodm ben :sinifsinif: kaldık aralık ayına... ama olsun oguzun askere gıtme olayı olmasaydı yazın olsun dıye 2011 mayıs hazırana uzuycaktı haha olsun kış mış uleee hasan ısıtsın işi ne gelinliğin üstüne bolere tarzında kürkler var ya beyaz onlardan alcam

bizim açık havada oldu düğünümüz kır düğünü gibi biliyorsundur zaten ervoşum

hım evet hilalcim devam edicem gerçekten hiç bir ş ey yapmasa kendine yarar insanın yaa
gidiyoruz bir kozmetik alacağımızda yirmi saat düşünüyoruz onumu alsak bumu yarar diye

valla erken kırışmamak içni yapıom
zaten göz kenarlarımda hafiften var gibi

Benim de kır düğünüydü ben zaten açıkhava delisiyim.

Önce havuzbaşı istedik sonra çocukları zap edemeyiz havuz varken düğünün içine ederler diye vazgeçtik kaydirigubbakcemile3 Kır düğünü oldu

ayy ben hayatta kır düğünü istemem ya
ben açık havada kafayı yerim herhalde çünkü yazın ışığa böcek gelir lmaz:
yani bana üste para versele kır düğünü yapmam

benimde kır düğünü oalcak inşallah :asigim:

Nevresimimi değiştiriyorum yani en azından yastıkları halledeyim dedim, yorganı aşkımla ancak yapabiliriz.

Days in coloursun örgü battaniyeli takımın sercem de bana yastık kılıfları çok dandik geldi yaa, kumaşı da dandik gibi böyle ince elek gibi sanki. Bir de yıkanınca çekecek gibi duruyor :sinifsinif: ınşallah öyle olmaz

ayy ben hayatta kır düğünü istemem ya
ben açık havada kafayı yerim herhalde çünkü yazın ışığa böcek gelir lmaz:
yani bana üste para versele kır düğünü yapmam

şu kır düğünü olayını bende istiyodum ama
geçen yaz nişanlımın kuzenin düğününde üstüme düşen örümceklerden sora aslaaaaa
ben çok korkarım böcekten
gelinliğin eteklerine bile böcek doldu
eve gelince onları çıkardılar bide eyvahedigeldismile

bizim açık havada oldu düğünümüz kır düğünü gibi biliyorsundur zaten ervoşum

evet canım :asigim:

benimde kır düğünü oalcak inşallah :asigim:

aa ne güzel

yaa bende aldım ondan kımsede memnun değil bikişi demiyo çok güzel benımkıde yeşilli

gelin ayakkabım nasıl olcak benım yaa çok topuklu olmaması gerek e öyle babet gibide olmaz tarllatanı nasıl kaldırırcam basar dururum nişanlımla boy farkımız çokfazla değil belki 2 cm

çok haklısın burcu
evet pıtış krışmamak lazım bende henz yok bişi
hahah aslı aralık olduuna dua et kuzum
canım bilmiorum nişanlımla konuşmadan karar veremem altımızda araba olucak uzak olmaz herhalde bilmiorm ki
Nihal olsun canım boşverrr önemli olan sevdiğin adamla evlenmek deilmidir zaten
Sulfattt faytonla gelmeler filan ay ay ayyy çok güseldi çokkkk resmlerden gördüüm kadarıylan

bu da gözyaşlarım bakın sol da gözyaşı sağında da akmış rimellerim

ALINTI YAPMAYIN

Son düzenleme:

orası ole cnm ama bıkere olcak
ınsan ıstıyor bıseyler

canım ben once gıdym alyıım kartı sız kendınızde arayn hatta bı aksam ıs ckısı gıdn yanı nolcakki sanki
araştrmak lazm
adamn musterısı cok
dedıkı mesela bıze
yanı mayıs hazıran ayları ıcın smdıden yer ayırtın ki ıstedgınz saatte bos olsun cekım
o gun belkı bskasınında oraya randevusu olablr soncta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…