Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatim bende tam mesaj yazıodum hayatim resim eklemeyi bıraktı diyee
oyyyy resimi çekennde ellerine sağlık yanii olayı yakalamış hemen

nisan aynen bende korkarım eğer açık havada olursa hayatta keyif alamam işkenceye döner
o yüzden en iyisi kapalı yer :lepi:

hayatımm demek o kdar çok ağladın yaa :teselli:

dugune kaynanama gorumcelerıme falan
bohca deılde hedıye götürcem erkeklere koymam sanırım hedıye amaclı evlerıne gıderken
bıde babannelere
sız ne yapcaksınız nasıl erva hılal

bencede kır düğünü çok hoş olur
bizim burda öle düğün için düzgün bi yer var
eğer biz evlenirsek bizde bi akşam kına gecesi olur onda gelinlik giyerim sora bindallı
oda bi meydan var orda olur
erkek tarafında artık bilemiom nerde olur
haha 2-3 sene soraki muhabbeti düşünüom ya
ayyy delirdim galiba

kızlar görümcelerıme şal ördürüyorum ıste hedıye ıcınn
sıyahmı beyaz mı sızceee
ablam nerenk dedı
bılemedım sıyah gectı ıcımden ama sızce

evet canım sen al bi kartı sana zahmet canm bnm bizde bi görüşelm

ben öle kocaman otların içinde düğün yapmayı istemesdim ama havuz kenarında yapmayı isterdm mesela kurabişinki gibi burcununki sulfatınki gibi. kısmet böleymş hayırlısı olsun.

Nihalcim malesef benim kayınvalidem geriden gelio biras biz bohça istemedik kalabalığız die ama kabul etmedi bizde kalabalığız kızım sen mecburen bişiler götürüceksn bizde sizinkilere koyalım haksızlık olmasın dedi ufak tefek bişiler koyalım dedi ama gömlek hem erkek hem kadın iç çamaşırı seccade namaz başörtüsü takke tesbih 2 şer lif 2 şer havlu kenarı 2 şey patik erkek ve bayan çorabı bayanlara 2şer başörtüsü koydu benimde hafif koymam yakışmaz şimdi zaten ayarladık bohçaları cts günü hazırladık

:asigim:
yaa bende aldım ondan kımsede memnun değil bikişi demiyo çok güzel benımkıde yeşilli

Benim de yeşillisi erva. Çok güzel görünüyor değil mi?

ınşallah bişey olmaz yaa, dün aşkım da canım bunun renkleri ne güzelmiş dedi çok beğendi ama bana dandik gibi geldi :umursamaz:

Sulfattt faytonla gelmeler filan ay ay ayyy çok güseldi çokkkk resmlerden gördüüm kadarıylan

Evet gerçekten bizim için çok güzel ve içimize sinen bi düğün oldu :asigim: Gelen misafirler de çok beğendiler. Size de içinize sinen bir düğün nasip etsin allah.

Kırmızı halı, gelin yolu, masalar, masalardaki süslemeler fayton olayı hepsi çok ama çok güzeldi.

Aynı zamanda barkovizyondan da düğün ekrana geliyordu. Bir de takı sırasında 3 defa bebekliğimizden günümüze kadar olan fotoğraflarımız gösterildi. Diğer misafirler sıkılmasın diye. O da çok güzeldi. Kına gecesi fotolarını bile koyabildik çünkü 3 gün arayla oldu kına düğün.

bu da gözyaşlarım bakın sol da gözyaşı sağında da akmış rimellerim

Ayyy kıyamam :teselli:

Bu da benim gibi deli gibi ağlayan gruptan :gitme:

annem ve babam

kına yakıldıktan sonra anneme sarıldıktan sonra kapıda bekleyen babama koşmuştum mafoldumben
annem de o sırada gözyaşlarımı siliyor
ay yine ağlıcam galibaaaa

Son düzenleme:
burcu ama sana yazıom hiç beni tınlamıonalsanaalsanasmile

kuzucum inan görmedim ne yazdın :kedi:
bir yandan da eccuyla msn de görüyoruzda yetişemiyorum
ayy ben hayatta kır düğünü istemem ya
ben açık havada kafayı yerim herhalde çünkü yazın ışığa böcek gelir lmaz:
yani bana üste para versele kır düğünü yapmam

yaa kıızm delimisin hiç açık restoranta falan yemeğe gitmiyormusun aynen öyle işte.
öyle çayır çimen içinde değildiki bizimkisi kaydirigubbakcemile3

yaa biliyormusun bende memnun değilim ondan bir kere kullandım ama diğer taçlaras göre falan daha çabuk deforme olacak sık kullansam belli...

bu da gözyaşlarım bakın sol da gözyaşı sağında da akmış rimellerim

ALINTI YAPMAYIN

yaaa çok kötüsün kaçırdım yaaaaaaaaaaaaamafoldumben pislikkkk alsanaalsanasmile
kızlar görümcelerıme şal ördürüyorum ıste hedıye ıcınn
sıyahmı beyaz mı sızceee
ablam nerenk dedı
bılemedım sıyah gectı ıcımden ama sızce

siyah daha ağır olur bence siyah yap hemde herşeyle takarlar

bız herkese ıstemıyoruz sadece aıleye hedıye olarak oda
babanneler seccade tespıh tülbent patık falan
kaynanama bluz basortu kayınpedere gomlek corap
bıde bayanlara falan okadar
erkeklere belkı oda bellı deılll o anka duruma baglı

nisan aynen bende korkarım eğer açık havada olursa hayatta keyif alamam işkenceye döner
o yüzden en iyisi kapalı yer :lepi:

hayatımm demek o kdar çok ağladın yaa :teselli:

bana kapalı mekanlarda darlık basıyor ark düğünlerinde bile nezaman bitece edasıyla bakıp duruyor işkence gibi geliyor bana bizimki bir otelin bahçesinde oalcak hiç öyle böcek olayları takılmadı kafama pek olcağınıda sanmıyorum

ooooo
dur bakim bulayım

burcu hayatta gitmem ben ya açık havada yemeğe falan 1 tane böcek gördüm mü biter benim için
acayip korkarım böceklerden en büyük kabuslarımdan
yazın bile yemeğe gittiğimiz yerler bellidir açık ama etrafta 1 tane bile ot yok lambalardan oldukça uzakta otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…