bu da gözyaşlarım bakın sol da gözyaşı sağında da akmış rimellerim
yaa bende aldım ondan kımsede memnun değil bikişi demiyo çok güzel benımkıde yeşilli
Sulfattt faytonla gelmeler filan ay ay ayyy çok güseldi çokkkkresmlerden gördüüm kadarıylan
burcu ama sana yazıom hiç beni tınlamıonalsanaalsanasmile
ayy ben hayatta kır düğünü istemem ya
ben açık havada kafayı yerim herhalde çünkü yazın ışığa böcek gelirlmaz:
yani bana üste para versele kır düğünü yapmam
Nevresimimi değiştiriyorum yani en azından yastıkları halledeyim dedim, yorganı aşkımla ancak yapabiliriz.
Days in coloursun örgü battaniyeli takımın sercem de bana yastık kılıfları çok dandik geldi yaa, kumaşı da dandik gibi böyle ince elek gibi sanki. Bir de yıkanınca çekecek gibi duruyor :sinifsinif: İnşallah öyle olmaz
ALINTI YAPMAYIN
kızlar görümcelerıme şal ördürüyorum ıste hedıye ıcınn
sıyahmı beyaz mı sızceee
ablam nerenk dedı
bılemedım sıyah gectı ıcımden ama sızce
evet canım sen al bi kartı sana zahmet canm bnm bizde bi görüşelm
ben öle kocaman otların içinde düğün yapmayı istemesdim ama havuz kenarında yapmayı isterdm mesela kurabişinki gibi burcununki sulfatınki gibi. kısmet böleymş hayırlısı olsun.
Nihalcim malesef benim kayınvalidem geriden gelio biras biz bohça istemedik kalabalığız die ama kabul etmedi bizde kalabalığız kızım sen mecburen bişiler götürüceksn bizde sizinkilere koyalım haksızlık olmasın dedi ufak tefek bişiler koyalım dedi ama gömlek hem erkek hem kadın iç çamaşırı seccade namaz başörtüsü takke tesbih 2 şer lif 2 şer havlu kenarı 2 şey patik erkek ve bayan çorabı bayanlara 2şer başörtüsü koydu benimde hafif koymam yakışmaz şimdi zaten ayarladık bohçaları cts günü hazırladık
nisan aynen bende korkarım eğer açık havada olursa hayatta keyif alamam işkenceye döner
o yüzden en iyisi kapalı yer :lepi:
hayatımm demek o kdar çok ağladın yaa :teselli:
kuzucum inan görmedim ne yazdın :kedi:
bir yandan da eccuyla msn de görüyoruzda yetişemiyorum
yaa kıızm delimisin hiç açık restoranta falan yemeğe gitmiyormusun aynen öyle işte.
öyle çayır çimen içinde değildiki bizimkisi kaydirigubbakcemile3
yaa biliyormusun bende memnun değilim ondan bir kere kullandım ama diğer taçlaras göre falan daha çabuk deforme olacak sık kullansam belli...
yaaa çok kötüsün kaçırdım yaaaaaaaaaaaaamafoldumben pislikkkk alsanaalsanasmile
siyah daha ağır olur bence siyah yap hemde herşeyle takarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?