ben avondan süt göz makyaj temızlıyıcısı kullanıyorum
ben acı badem sütüyle temizliorum burcikim doğrumidurrr?
demek cildin için doğru seçimi bulmuşsun kaydirigubbakcemile5
ne dogrumu
sempatiksalakcinni
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
göz temizlemek için krem aslaaa asla aslaaa.... hani bazı insanlar görürsün göz yakınlarında böyle beyaz noktalar oluşur benleşmiş gibi olur hatta. yağ bezesi gibi. 3 4 tane falan olur. o göze krem sürmekten kyanklanırmış. bazı insanlar nemlendiricilerini göz çevresinede sürüyormuş çok sakıncalımymış. GÖz kremlerini bile gece yatarken sürülen hani 30 yaş üstü sürüyor ya işte onları bile bir pirinç tanesi kadar sürmek gerekiyormuş. zaten yoğun kıvamlı içerikli kremlermiş onlar o yüzden onların bile fazlası yine bu melia(beyaz nokta) sebebiyet veriyormuş. a.s hatta onun uyglanışı gösterdi burdan nasıl tarif edilir bilmiyorum ama kirpik dibi ve hemen kirpik dibinin üst kısmına krem gelmiycek şekilde kaş altından dışa doğru c çizecek şekilde göz pınarına varmadan sürülüp piyano çalar gibi hafif masajla yedirecekmişiz....
Kim demisti benim ayaklarim güzel?
Bu mu güzel? :umursamaz:
Bu ara bu resmi Kinagecesi icin davetiye olarak kullanmistik.
Basparmaklara yüzler yapmistim, ve iki basparmak konusuyorlardi.
Orginal davetiyem diger b ilgisayarda :)
selamlar sevgiler kıslarrrrr...:a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakalım
bugün doğan kacılar eccu ve beta...iyiki doğdunuz...eşlerinizle birlikte nice nice yıllara...:teytey::teytey::teytey:
esmy cim evinin resimlerini gördüm nacizane yorumlarımı da yaptım...herkes evin fiyatını uygun demiş..demekki istanbula gore gercekten uygun..sahsen bana fazla geldi..yani sinopta 125 lik evler 140-150 m 2 oluyor ..ama sonuçta senin için ısındı eve ve isityorsun bu evi..ev guzel kötü değil sakın yanlış anlama beni sadece fiyat fazla geldi..akannehirakannehirakannehir
hayatım yaaaa resim eklemişsin ve ben göremedim..hemen silmişsin..bari özel albüm yapsaydın yaa...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
frigom ve sülfatım bizde 7.senemizi doldurdugumuz gün nikahımızı yapmıştık..düğün günümüz malesef yetişmemişti bizde bari nikahımız o gun olsun dedik..zaten evlilik yıldönümünü de düğün gunumuzde değil nikahın kıyıldıgı zaman kutlicaz :asigim::asigim:
frigom inşalah sizde yıldönümünüzde evlenirsiniz...
öpüyorum kızlar sizi...
ya bu arada ben bişi merak ettim..hani ugur böcüğü evlendiya.. eski nişanlısıylamı evlendi:kedi: inşallah pot kırmamışımdır
gelin adayları çeyiz eklemiyo dediniz üşenmedim kalktım kutulardan çıkaarıp elinmin altında olanları çekip eklemek istedim bayanssulusmile
ama uzun zamandır eklenmiyordu dedim iyi oldu dimi bayanssulusmile
son aldıklarımdan kelebekli bardaklarım
günlük yemek takımım
şoktan almıştım teflon tepsi işte :))
hediye verilmişti neyin üzerineydi hatırlamıyorum
çerezlik veya kurabiyelik altında bitane daha tabağı var 2 katlı oluyor
kahvaltılık + pasta kabım
sosluk
bardaklarım
bakliyatlar için saklama kapları
24 temmuzda da düğünüm var pash düğündaşız bizzzzzkaydirigubbakcemile2
Kızlar ben geldim
geçmişi okuyamıycammm çok birikmişşş
bu an ne zaman yaşanır? damat imza atarken mi damat evet derken mi damat imzayı attıktan sonra mı
nikah tarihini almadık, işle ilgili sorunlar varya belkide aniden gidip nikah yapıcam :çok üzgünüm: ozaman bütün planlarımız altüst olur işde
ama düğün tarihimiz kesin 24 temmuz kaporamızı verdik :asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aha bizimkisiii
üstelik o kendisi uzattı ayağınıevimizin sözü sende olsun dedi hihihi... tabi benim gelin ayakkabım oldukça ilginç
Kızlar bu gün kursta öğrendiğim bir bilgiyi taze taze paylaşıyorum
benim gibi kullanan olabilir diye söyliyim dedim.
makyaj temizleme mendilleri çıktı son zamanlarda ben çok acilde kullanmıyordum onlardan hani ıslak mendil cinsi bir şey. kesinliklee ama kesinlikleee kullanmıyoruzzzz çok zararlıymışşşş
o zaman burcu güzel bi temizleyici almak için senin cilt tiplerini öğrenmeni beklicem
ben avonun yüz temizleme ve siyah noktalar için olan camsil gibi kokan varya onu kullanıyorum
ve sabah akşam dove sabunla yıkıyorum
canım aynen öyle annemde öyle dedi şaşırdı hatta.
benimde evlenmeden evvel çok düzenliydi ev lendikten sonra düzeni bozuldu.
8 ayda toplamda 3 kere zamanında gelmiştir hep geçiyor ama bu defa tavan yaptı 13 gün ki hala yok ama ağrısı başladı akşama sabaha inşallah gelecek sempatiksalakcinni
kızlar ev için süsleme şeylerini falan sonradanda alabiliriz yani üzerinde durmayın bence
zaten ev eşyası yeteri kadar tutuyor
dekoratif ayna bende istiyorum ama daha sonra inşallah.
Kızlar bu gün kursta öğrendiğim bir bilgiyi taze taze paylaşıyorum
benim gibi kullanan olabilir diye söyliyim dedim.
makyaj temizleme mendilleri çıktı son zamanlarda ben çok acilde kullanmıyordum onlardan hani ıslak mendil cinsi bir şey. kesinliklee ama kesinlikleee kullanmıyoruzzzz çok zararlıymışşşş
Bu ara bu resmi Kinagecesi icin davetiye olarak kullanmistik.
Basparmaklara yüzler yapmistim, ve iki basparmak konusuyorlardi.
Orginal davetiyem diger b ilgisayarda :)
nisannn
kardeşimle böyle bir fotoğraf çekinmek istiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?