uff bu soruyu sorduğum cok iyi olmuş sana benimde iş durumunda önce nikah yapmam gerekebilir , ama biz ist büyük bir nikah bolu da kır düğünü düşünmüştük şimdi işle ilgili sorunlar cıkınca nikahı kendi aramızda kıydırıp sonra yine ist da nikah salonunda formaliteden nikah kıyarız diye düşündük ozaman formaliteden oluyor dimi peki nikah memura filan anlattınız tabi olayı sorun cıkarmadılar dimi bi anlatsana bana detaylı banda yol göstermiş olursun lüüüüttfeeenn opuyorumnanaktan
favorim
nasıllll
Nihal ben kayınvalideme pike takımı sardırıyorum
ayrıca yine lif patik başörtü seccade takke tespih namaz başörtüsü filan konulcak kaynpederime iç çamaşırı çorabı gömlei 3 görümcemede ayrı ayrı bohça yaptık babannesine ve dayılarına ayrıca hala ve teyzelerine bohça yaptık
Canım malesef yasal olarak bunu yapamıyorsun yasak. Hiçbir nikah memuru da kendini riske atmaz sanırım. Biz nikah zamanı rica ettik asla olmuyormuş.
Benim eşim öğretmen, onun başka arkadaşları da bu şekilde evlendiği için şanslıydık. Özel nikah defteri yaptırmışlar imzalamak için ve cübbe almışlar. Rica ettik cübbeyi ve defteri verdiler bize. Birini ayarladık o bilindik klişe cümlelerle nikahı kıydı
uff hadi yaa hayallerim suya düştü neden yasal değilki uf uf uf :çok üzgünüm:
yine nikah memueru sorcak bizde evet dicektik cok bişiy istemiyoruzki deftere imza atarmışız gibi yapardık zaten 15dk sürüyor((
hayatım ya sizin düğün videosunu şzlemek isterim hee
öle bi anlatıyosun ki :roflol:
hahahahahemde 3 kere bastı hee ona ayak mı dayanır yahuu eet ona yakın bişi söledii aslııı bunun düğün geceside var dedi yok bee nişanda bile toplasan en fazla 10 tane fotom var sadece bnm olduum görevini yerine getiremedi uyuz arkadaşım ama bu defa tembihlicem
hayatim bende tam mesaj yazıodum hayatim resim eklemeyi bıraktı diyee
oyyyy resimi çekennde ellerine sağlık yanii olayı yakalamış hemen
nisan aynen bende korkarım eğer açık havada olursa hayatta keyif alamam işkenceye döner
o yüzden en iyisi kapalı yer :lepi:
hayatımm demek o kdar çok ağladın yaa :teselli:
ay kıyamam ya
bende ağlıcammı bölee :gitme:
:asigim:
Benim de yeşillisi erva. Çok güzel görünüyor değil mi?
İnşallah bişey olmaz yaa, dün aşkım da canım bunun renkleri ne güzelmiş dedi çok beğendi ama bana dandik gibi geldi :umursamaz:
Evet gerçekten bizim için çok güzel ve içimize sinen bi düğün oldu :asigim: Gelen misafirler de çok beğendiler. Size de içinize sinen bir düğün nasip etsin allah.
Kırmızı halı, gelin yolu, masalar, masalardaki süslemeler fayton olayı hepsi çok ama çok güzeldi.
Aynı zamanda barkovizyondan da düğün ekrana geliyordu. Bir de takı sırasında 3 defa bebekliğimizden günümüze kadar olan fotoğraflarımız gösterildi. Diğer misafirler sıkılmasın diye. O da çok güzeldi. Kına gecesi fotolarını bile koyabildik çünkü 3 gün arayla oldu kına düğün.
Ayyy kıyamam :teselli:
Bu da benim gibi deli gibi ağlayan gruptan :gitme:
aa hayatim ben gördüm sanki bu elbiseyiopuyorumnanaktan
çok hoş boshayallersmile
evet cok guzel sırt dekoltende öle
hayatım amann sabahlarrr olmasınnn yandannnnnnnnnnn
Malesef canım, onların bunu yapması suç sayılıyormuş. Mümkün değilmiş.
Kız ne 15 dk sı bikaç dk sürüyor tüm nikah anı. Biz de allahtan o defter vardı da biz gerçekten imza attık, atıyor gibi yapmadık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?