Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım malesef yasal olarak bunu yapamıyorsun yasak. Hiçbir nikah memuru da kendini riske atmaz sanırım. Biz nikah zamanı rica ettik asla olmuyormuş.

Benim eşim öğretmen, onun başka arkadaşları da bu şekilde evlendiği için şanslıydık. Özel nikah defteri yaptırmışlar imzalamak için ve cübbe almışlar. Rica ettik cübbeyi ve defteri verdiler bize. Birini ayarladık o bilindik klişe cümlelerle nikahı kıydı

hahah gülay orda varya anlatmış biri eşi pişpişliomuş uykusunda eee kızım diomş ay koptum ona yaa

favorim

bende sardırdım canm
bide işte yanıan stamdart şeyler

uff hadi yaa hayallerim suya düştü neden yasal değilki uf uf uf :çok üzgünüm:

yine nikah memueru sorcak bizde evet dicektik cok bişiy istemiyoruzki deftere imza atarmışız gibi yapardık zaten 15dk sürüyor ((

hılal gelın sacını caldım ablama attım ama sana yorum yapmadım
cok hosuma gıttı
ılk koydugunda ablama yolladım sona unuttum

ya bıde dugunu gectım cok varda nısan bohcası yapılcakmı bılemedım
kafam cok karıstı:uhm:

Selamlar kızlar.

Bohça olayına bizde girmicez. Ben sözlüme o da bana alıcaklarını alıcak okadar. Birsürü teyzeler halalar yengeler falan filan var. Bizde konuştuk o bana ben ona yapıcam işte.
Sözlümün tek annesi var. Benim içimden ona bi bohça yapmak geliyo ama Allah nasip ederse yapıcam.

Malesef canım, onların bunu yapması suç sayılıyormuş. Mümkün değilmiş.

Kız ne 15 dk sı bikaç dk sürüyor tüm nikah anı. Biz de allahtan o defter vardı da biz gerçekten imza attık, atıyor gibi yapmadık kaydirigubbakcemile3

hayatım ya sizin düğün videosunu şzlemek isterim hee
öle bi anlatıyosun ki :roflol:

komikti ece gerçekten kaydirigubbakcemile3

akşam yine bi posta dövcem yine aklıma getirdiniz ayak basma olayını yaa

hayatim bende tam mesaj yazıodum hayatim resim eklemeyi bıraktı diyee
oyyyy resimi çekennde ellerine sağlık yanii olayı yakalamış hemen

evet kim çekmişse iyi çekmiş hele bu resimde gözlerimin kurbanlık koyun gibi bakışını görcektiniz :roflol:

nisan aynen bende korkarım eğer açık havada olursa hayatta keyif alamam işkenceye döner
o yüzden en iyisi kapalı yer :lepi:

hayatımm demek o kdar çok ağladın yaa :teselli:

hee böğürdüm ne ağlaması

daha mumların altından görümcem getirirken sandalyeye
arkadan çalışor
kınayı getir aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mafoldumben

ay kıyamam ya
bende ağlıcammı bölee :gitme:

ağlıcan tabe ne sandın ya

:roflol:

aa hayatim ben gördüm sanki bu elbiseyiopuyorumnanaktan
çok hoş boshayallersmile

Şeniz

evet cok guzel sırt dekoltende öle

a.s.

hayatım amann sabahlarrr olmasınnn yandannnnnnnnnnn

olumunekankayizsmile

Hayatım hatırladım bu fotoyu da elbiseyi de, süper görünüyorsun

ben nıye goremıyorum hayatım yaaaaaaaaaaaaaa
of amaaa

suca teşkil eden bişiy yapmıyoruz 2.bir nikah kıyılıcak kıyılmış gerçek nikahın üstüne (( ne güzel olurdu tazminatımıda alabirdim kafama takmamma gerek kalmazdı

Hayatimm süpersinnn ohh yandannnn

esmy beyenmene sevindimm bende çok abarttım sanıodum sende sardırmışsın rahatladım
Nihal canım beyenmene sevindim işte bi o resim var önden model filan yok yada tam arkadan kuaför nasıl bişi yapar bilemicem
Nişanda kız tarafına gelir bohça bizde sadece erkeğe götürürüs bohça nişanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…