Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatımm o ne sexü bi elbise öle :jeyyar:

nihalcim çarşıya çıkarsınız sözlünle alınan standart şeyleri alırsınız al sana bohça işte
yani gereksiz bişey almaya gerek yok

suca teşkil eden bişiy yapmıyoruz 2.bir nikah kıyılıcak kıyılmış gerçek nikahın üstüne (( ne güzel olurdu tazminatımıda alabirdim kafama takmamma gerek kalmazdı

Gerçekten canım can sıkan bir durum. Ben de aylarca ben düğünde isterim istemiyorum önceden nikah filan dedim. Ama nisanda yapmasaydık mayısta doğuda bi yerde olcaktı.

Çok kafaya taktık, çok araştırdık ama nihayet formaliteden de olsa yapıldı. Bence de suç bişey yok ama imkansızmış

sıze dedımmı bılmıyorum askımdan surprız beklıyorum dıe
yalan oldu cok heveslenmıstım ama canı saolsun napıyımm

bnm hayalım hep
oyle sade bı gelın basıydı
cok severım
ve bence cok guzel

Çok takıldım bugün buraya, hemen kalkıp biraz ders çalışayım aşkım gelmeden.

Akşama da amcamlara gidicez hasta ziyaretine.

Kendinize cici bakın

alıntı yapmayın

işte ben bu fotuyu diyordum hayatım
bak doğru haturlamışım mavi elbise diye çok hoştu senin bu resimlerin saçını zaten cok begenmiştim

ya bıde dugunu gectım cok varda nısan bohcası yapılcakmı bılemedım
kafam cok karıstı:uhm:

ya bence hem düğünde hem nişanda yapılmaz birkere yapılır ya düğünde veya nişanda..

sulfatcım hayatımın alıntısında gördüm sayfalar cabuk ilerliyor yakalayamıyorum
evet model ve renk olarak bende cok begenerek aldım days in colorımı ama kullanımını merak ediyorum sen ilk defamı sereceksın

erva bizde iki defa bohça olayı oluo Nişanda kıza ve yakınlarına düğünde de damada ve yakınlarına onlarn bohçalarınıda el öpmeye giderken veriosun

canım o el öpmeye giderken verilenler herkesde oluyor ama ben onun adına bohça demiyorum bilmiyorumkismile

ya o karsıyıor bizde ona bohca dıyoruz erva
yani el öpmeye gıderken
gonul alma=bohca demek
ama kocişn tarafıda bohca dıyınce daha genıs kapsamlı anlamıştı biz abartmayın dememize rağmen

Son düzenleme:
niye bohça demiosn ki ervoşum sonuçta bi bohçaya ne konması gerekiosa konuluo? :)

güle güle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…