Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla kızlar ben o el öpmeye giderken olanı da yapmayı düşünmüyorum pek kim ne derse desin
zaten bi dünya borç harç yapıp evlenicez
sonra da milletin gönlünü yapalım diye daha da dara düşcez
yani şimdi giderken 1 havlu 1 yemeni 1 patik koyamazsın ki
ne bileyim gömlek alıcaksın işte seccadesi var o bu bi tane bohça biz şöle bi hesap yaptık 60-70 liraya mal oluyo 30 kişye gitsekki amca dayı hala teyze var ee benimkilere de yapılcak 1500 lira en kötü ihtimalle ben o parayla evime dünya kadar eşya alırım

umarım bizde bir yolunu buluruz (

KIZLAR ev ıcın suan kredıye basvuracagız cevap beklıyoruzzzzzzz

hayırlısı inşallah istediğiniz gibi olur

ya zaten o kaynananızın size yaptıgı bohçada bol bol oluyo
el öpmeye giderken verilcekler
yoksada bi patik bi havlu cok değil bilezik takanlara ille verilirmiş

bız sımdıden aldık patık lıf falann
koycagım kısıler bellı zaten

tamamda erva kayınvalidemiizn koyduklarınımı götürelim ? ay anlamadm bişe

neler kaynananım yaptığı bohçada bol oluyo ki anlamadım ben :uhm:

ya şimdi şöyle bişey var dediğim gibi örtü yemeni havlu koysak az gelicek gözüme
zaten götürdüklerimde ay koya koya bunu mu koydu derler kesin
ee fazlasını yapsam diyorum ya beni aşar

esma en tecrübeli sensin bu konuda sen nasıl yaptın neler koydun kimlere yaptın

hmm evet haklısın esmy kıyafette koyuyolar kayonvalidem bohçalara gömlek filanda koymştu

hadi kızlar kaçtım ben geç bile kaldımm yarın görüşürüss hayatim resimler için tekrar çok tşk
Esmy inş yarın olumlu bi haber verirsin bize :) Allah hepimizn gönlüne göre versin ( amiinn )
iyi akşamlarrr

valalhi bizde hiç ama hiçç bohça mohça abtirip zuptirik hiç bir şey yapmadıkk hiçdee pişman değiliz
gerkesiz teferruatlar bunlar
iki taraflı sorun edilmeyecekse. yok efendim biz yapacaktık da istemedilerde denilmeyecekse hiç lüzmu yok. benim amcamın eşi için hatırlıyorum söz alışverişine ayrı nişana ayrı düğüne ayrı çıkmışlardı ayyy
katt kattt kıyafetler etek ceket pantolon cekert neler aldırdı kayınbalide. sonra evlendi 3. ay hamile kaldı şimdi hiç biri olmuyor yahu. birde evlenince sanki bir daha eşya alınamayacak... o eskidenmiş kız ihtiyacını söyleyemez alınanı bayramda seyranda giyer diye alırlarmış. ama şimdi devir değişti yaa

burcu alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende aslında aynı şeyi düşünüyorum
bizim sözde yapıldı nişanda da yapılcak ama gereksiz lazım olmayan 1 iğne bile aldırmayı düşünmüyorum ben
yani mesela 1 takım kıyafet alıncak onu da ben giyerim ya da çamaşır vb gereksiz bişey yok

burcuya katılıyorum adetler güzel oluyor ama herşeydede alışverişe çıkılmıyo sanki birdaha eşya alınmıcak giib
birsürü şey o günde alınıyor
hayır nişan kıyafetidir söz kıyafetidir,çamaşırdır tabiki alınır ama onun dışında dediğin gibi günlük giyilecek kıyafetler abartılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…