Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya okurken kendimi kabetmişim sanki okumuyorumda adamla beraber yaşıyomuşum gibi hissettim
nihal çok güzel bi yazı bu ya iyi ki paylaşmışsın bütün arkadaşlarıma göndericem şimdi bunu

ya okurken kendimi kabetmişim sanki okumuyorumda adamla beraber yaşıyomuşum gibi hissettim
nihal çok güzel bi yazı bu ya iyi ki paylaşmışsın bütün arkadaşlarıma göndericem şimdi bunu

evet cnm okurken bende yasadımm
yasadıgın hıssettıgın duyguları okumak cok farklı
ıcım acıdı okurken paylasmak ıstedım
cok dogruu gercekten ınsan sevdıgını kaybedıncee
aynı boyle oluyooo yalnız kaldıgındaaa eskı zamanlara donup yasamaya calısıoo ama beceremeyınce yok ıste kabullen dıosun
beynın kabul edıyoda ya kalbınn:sinifsinif::sinifsinif:

Bi kere daha ayılıyorsunuz. Ama narkozdan hızlı çıkmak da bi kafa yapıyor. Anlamsızlık içinde buluyorum kendimi sık sık. Evinde oturan ve yaşadığı hayatın bomboş olduğunu gören bir emekli gibiyim. Tek farkım çok güzel yaşadım, geçen haftaya kadar da kazasız belasız geldiydik. Naapalım, piyango bu sefer bana çıktı, yarın başkasına çıkacak, sonraki gün de bir başkasına. Çekiliş hep devam edecek.

Bi fotoğraf filan koymak istiyordum ama hiçbir şeye bakamıyorum. Zaten tüm fotoğraflar benim aklımda. Zamanla çıt çıt açılıyorlar. Şimdi onlara bakmak için çok erken.

Karşılaşmalar, eşyalar ve yerler en fenası. Ama her şey ilk seferinde çok acıtıyor insanın içini. Aynı yerden ikinci geçişinizde sadece içinizde bi sıcaklık kalıyor.

burası benı en cok etkıleyen cunku aynıs seyler benımde cnmı cok acıtıyor.

canım benim yaa :teselli:
o kadar güçlü bi insansın ki sen
umarım bir daha böyle büyük bir acı yaşamazsın

canım benim yaa :teselli:
o kadar güçlü bi insansın ki sen
umarım bir daha böyle büyük bir acı yaşamazsın

inss cnmm benım :Saruboceq:
allah ömur versın aılemeee
babama ablama abımee
en cok yegenlerımee
askıma (esıme)
olacak bebegımee
arekadaslarımaaa
hayattakı h erkeseeee kısacasına:Saruboceq::Saruboceq:

hiç sorma ya çok özlüyorum canım ya

bendee hıc ozlucegımı sanmamıstımm
bır an once evıme donmek ıstemıstım ama
ozaman hıc donesım gelmedıı ccunku evde bır kısı eksık
yurtta kalmak ıstedım en azından yurrtta zaten goremıyorum dıee
ah ah senesı gelıo ya bu aralar cok fenayım balım ya paso aglıorum dun bısı ararken resmını gordumm gıttım yatagına yatıp agladım delı gıbı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

canım benim üzülme beraber atlattık o günleri yurtta herkesin başına gelecek senin başına biraz erken geldi o kadar allah kalanlara saglık versin

günaydın kıslar....

bugün bişey var anlamadım ama..

gözlerim çifk bakıyor etrafa ,herşeyi ikili görüyorum...

sempatiksalakcinni

esmacım demek ıstedıgım turk turkle evlenıyo genelede alman ve turk evlılıklerı cok yok gıbı dedım

sevgbi ben yabancıalr turklerle cok evlenıyor dıyorsun sandım
evet julide o koylerden bırıde bızım köy hehee

canım benim üzülme beraber atlattık o günleri yurtta herkesin başına gelecek senin başına biraz erken geldi o kadar allah kalanlara saglık versin

cnm bnm o konuda hakkını yıyeyemm herseyımde yanımda oldun yaaa aglarkan gulerkenn hep sen vardınn
hıc bıkmadan sıkılmadan benı cektınn
senı cok sevıyorumm cnm arkadasımmŞeniz:asigim:

bende seni çok seviyorum canım arkadaşım hep gül hiç üzülme allah gülmeyi hiç eksik etmesinŞeniz

amın cnmm senınde 2 ay sonra kuracagın yuvandan dılerımkı hep mutlu olursunn
o gun zaten yanında olucam evet derkenn yanında senınle o heyecanını paylasıcamm ALLAH tan bısey olmazsa cnmm Şeniz

günaydınnn
nihalll kuşumm opuyorumnanaktan

efendımm kuşumm
dün deniz beni aradı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…