hılal koltuk super delımısın kızım sen super renkler bende boyle ıstıyorum oturma odamı bımekste metrocıtyde koymuslarr sus amaclı kırmızı sıyah beyaz yastık askıma boyle yapalım dedımm cok hosuma gıdıyo bu 3 renk benımm
yaa bende bısey sorcam kızllar bosch mu sıemens mı
he vallahii
bizimki dahada beter uyaramıyorda insan kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun kuzucumm Şeniz
Nerden aldın onları kuzucum sen
iyi günlerde kullan canımm
ay hadı gule gule kullan emi
ben kullanıyorum canım..
yok bız onu deılde o tarz bısey ıstıyorum ama ev durumuna goreeeevet onu bende gordum
ama bimekte degıl o mudo degılmı orası
suat dedıkı acılan olsun o acılmaz
öle kaldı
valla canım..bence siemens..aslında boschla aralarında cokda fark yok..ama siemensin malzemesi,işçiliği daha guzel..tabi daha da pahalı..senin evinde hangisi var dersen: fırınım siemens bulaşık makinem bosch buzdolabım sharp
HEMSOOO SIEMENSTEN MEMNUNMUSUNN
ben sıemensle bosch arasında gıdıp gelıyorummm
ıkısındende fıyat alıcammm bakalım
nısanda bakıcazz
2 aydır bakıcaz dıoruzz yok olmuooo[/QUO
memnunuz canım..ben fırınımı ilk goruşte asık oalrak aldım:)) hiç diğerlerinden fiyat almadan..bulaşık makinemi de siemens almak isterdim ama paramız yetmedi( siemens daha pahalı kuzum ..
ecoclean kısmından memnunmusun diye sorarsan acıkcası pekte gerekli olmayan bir durum..bi kere 250 dercede calıştırmak zorundasın en az 1 saat temizlemesi için..yalnız ecoclean sistemi yalnızca fırının üst ve yanları için gecerli..ve hiçbirşekilde baska birseyle silemiyorsunuz...fırının alt tabanını ise silebiliyorsunuz temizleyicilerle..fakat ecoclean sistemini calıştırmadan once mutlaka alt tabanı silmelisinizki yoksa 250 derecede calışınca oradaki lekeler kalıcı olabiliyor..8 aylık evliyim bu süre içinde calıştırdınızmı diye sorarsanız hayır ....
sülfatcım sanırım sende bununla ilgili soracaksın ..daha detaylı birsey istersen sor canım..
Kızlar eyüpsabri tuncerden siparişi gelen varmı benimki hala gelmedi de boshayallersmile
günaydın kızlar...
ellerine sağlık canım...eminim herşey çok güzel olmuştur...
böyle misafirlerede sabretmek lazım ne yapalım.terbiye işte zorlasanda öğrenilmiyor...
bende eminim imkanları şu anda düğüne olanak sağlasa o seni yarın bile karısı yapar...
sabret canım sabret...
herşeyde bir hayır vardır...
ohh keyfe bak...
bende ablamaların sitede arada yapıyorum...
çok eğlenceli...
doğum günün kutlu olsun ececim..
hayırlı yaşlara...
nanedemede ömür boyu mutluluklar inş...
bir yastıkta kocayın Allahın izniyle...
Ececim mutlu yıllar canımmmopuyorumnanaktan
Nanedemcimm en az bizim kadar mutlu bir evlilik diliyorum canım sana..
Umarım herşey gönülünce geçmiştirrŞeniz
Kızlar bakın altta kullanıcı listesini göremememizle ilgili açıkllama....
bilmeyenler için link veriyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12006400#post12006400
sıemens ve bosh aynı firma zaten
siemens bosch ve profilo aynı fabrikada üretiliyo artık
çerkezköyde
siemensle bosch un ürünleri nerdeyse birebir aynı tek fark görsel bi değişiklik yapıp bosch u daha pahalı satmaları
Canım yaaa adam ilk gelip kurduğunda anlatmıştı. Her 4-5 kullanımdan sonra işte şuna ayarla fırını kendi kendine temizlensin sonra sen tabanını filan sil demişti.
Ama ben düğmelerin hangisi olduğunu unuttum :kedi:
Kullanma klavuzunda da bulamadım
Hangi işarete ayarlanıyordu kendi temizliği için
şimdi bakıp geldim canım...bak şimdi ısı düğmesinde zaten sonuna kadar cevirince clean diye yazıyo onu oraya cevir..sonra diğer düğmedede 0 dan saat yonune doğru gidince 2. olan işaret..vvvv olan canım..anlatabildimmi..niye gerek duyuyorsunkii zaten yanları ve üstü kirlenmiyorki...
kuran adam band a tam tersini soyledi..ilk once tabanı silmelisinki 250 derece gibi yuksek sıcaklıkta kalıcı leke oluşmasın dedi..hangisi doğru acaba..
çerkezköyde
siemensle bosch un ürünleri nerdeyse birebir aynı tek fark görsel bi değişiklik yapıp bosch u daha pahalı satmaları
çerkezköyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?