Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Valla biz mi tuhafız anlamadım

Onların onca terbiyesizliğine hala aman sabah işe giderken çok ses çıkarma aşkım filan diyorum.

İnşallah biz de bi sonuç alırız sizin gibi

o zaman biizmkiler farklı seninkiyle.. bende yazılanalrı yazayım istermiisn..benimkinin kodu HM 746505T seninki sanırım ankastre

Çok sevinirim canım sana zahmet olcak ama bi yazarsan

Hediyelerini güle güle kullan ece

Güzel bir doğumgünü geçirmişsin

En kötü günün böyle olsun

Kızlar börek tarifim geliyor birazdan
bakın çok uğraştım yapmazsanız hatrım kalır

cnm sımdı aklımda yok fıyat alıp sana yazsam ozaman kararlastırırken yardım edersın
bıode boschun a sınıfı yokmu

sulfatcım inş cnm. bide öle bi rahatsız oluyoki insan

ece hediyelerin çok güselmiş, güle güle kullan
o gelinle damattan kardşm almış bana,güsel bide not yazmış çok hoşuma gitmişti :kedi:

ay geçmişe bakıyodum ama bi gidiyo bi geliyo uğraşamıcam hastayım zaten

önemli bişi oldu mu?

tüh okadarda yazdım sen okursun die :roflol:
koskoca haftasonu yani :roflol:

HİLAL yatak odanıda çok beğendim güzel günlerde kullan halılarda gayet uyumlu bence çok hoş bir model...

ece hediyelerini iyi günlerde kullan canım...

Nihal Cnm B sinifi derken, makine türleri cok fazla.
Yani iki makine karsilastirirken mesela ayni sene cikmis olmalari lazim.
Mesela Boschunki gecen sene ciktiysa, Simensinki bu sene, o zaman teknik anlaminda cok fark olabilir, ve sinif farki olur mesela. Onu demek istedim cnm.

Cisil cnm birsey degil sositososito

Hilal cnm iyi sayilirim galiba laelaelaelaelae. Sen?

Hayatim neyin var lo?

ne zahmeti canım olurmu oyle şey..inşallah faydalı olur...
bak şimdikk..
1- fonksiyon secme düğmesini 3d sıcak ahvaya ayarlayınız.(hani varya yuvarlak içinde pervane gibi olan işaret)
2-ısı secme düğmesini clean e ayarlayın.
3-clean tusuna basın( saati ayaladıgın yerde var clean tusu)
4- göstergede CL belirecek

fırın 1 saat sonra kapanmaktadır.bir siyal sesi duyulur ve CL göstergede yanıp söner.
düğmeleri kapatınız.
işte bu kadar tatlım

ececım ıı gunlerde kulllan hersey cok guzel
en onemlısı sen cok mutlusun
:1hug:
hılalcım çok begendım mobılyalarını ıı gunlerde kullan

Kızlar şimdi gelecek olan tarif Bulgaristan kökenli kıvrım böreğidir

önce bir tane hazır yufkayı seriosunuz
üzerine sıvıyağ gezdirip peynir ufalıyorsunuz
ve bu şekilde üst ve alt kısmı katlıyorsunuz (bknz şekil 1)

daha sonra bu şekil ok işaretlerine göre içe doğru tekrar katlıyorsunuz(bknz şekil 2)

katlayınca bu şekil çıkıcak bu şeklide iyice büzüyorsunuz ok işaretlerine göre (bknz şekil 3)

en son büzdüğünüz yufka bunun gibi incecik olacak ve kırmızı çizgilerin geçtiği yerlerden kesiyorsunuz ve tepsiye yan yana diziyorsunuz bitişik olacak ama (bknz şekil 4)

en son işlemi ise yoğurt kaymak ve 2 yumurtayı karıştırıp üzerine boca ediyorsunuz fırına veriyorsunuz ohhh mis

Son düzenleme:

Canım çok sağol ben de böyle bir bilgi arıyordum klavuzda bulamamıştım.

Not aldım hemen teşekkürler

ya sülfat ne oldu ben anlamadım ..ne sorunu oldu komşunuzla...
birde mercimekli börek tarifini ekleyebilirmiisn..

Canım alt katta oturan çift bizi bıktırdı artık gürültüden, müzik sesinden, tartışma seslerinden. Evleri dingonun ahırı giren çıkanın haddi hesabı yok gece yarısına kadar kahkahalar.

Mercimekli böreği kk daki tarife göre yaptım canım, hamur işlerinde. Bulamazsan söyle ekleyim

rica ederim canım...ya malesef var boyle insanlar...benim evde sesim çok çıkar hocalarım derdiki hamide sen küçükken mikrofonmu yuttun derlerdi...bende bazen korkuyorum acaba sesmiz alta gidiyormudur diye...gerci alltta oturan yok onun altı dolu..
tamam canım bakarım ben tariflerden bulamazsam soylerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…