sülfatttt üste yazdıgım yanlış canımm
bak şimdi doğrusunu yazıyorum
kitapçıkta buldum doğrusunu...
benimde aklımda kalan yanlış olmuş
ki,tapcıkta sayfa 36 da anlatıyo kuzucum...celan fonksiyonu adı altında bulamazsan burdan yazayım sana..yukarıda yazdıgımı dikkate alma..
Hemen bakıcam kitapçığa sağol kuzucum
IKIZLER - Bugün
Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. ışlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.
Makinalarin bilgilerini ver cnm, bi bakim.
İnşallah canım yaaa, yoksa şimdi yaz gelcek kapı pencere açık iyice çekilmez hal alır o gürültüler
Bazı insanların toplu yaşm kültürü yok sanırım malesef :umursamaz:
Hamide bnimkinde o sayfada başka bişey var, ben dün epey inceledim ama göremedim yaa sadece yan duvarları ve arkayı siz temizlemeyin kendi kendine temizler filan yazıyordu.
Ece cnm, dogum günün kutlu olsun.
Nice nice yillara opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim kızlarrrr :) beyenmenize sevindimmm :1hug: Densem canım teyzenn hediye ettiği başörtü çok hoşmuşşş :) donat değil canım evgörde deilll ı ıhhJuliim nasılsın :1hug: Evet yaa böyle içim kıpır kıpır bide çok beyenerek aldım ailelerimisle gittik ama hiç kimse karışmadı şu olsun mu diorum sen nasıl uygun görürsen diolar çok mutluyummm ev yerleşince dahada mutlu olcam inş Esmy halı sarmıoki etrafı? Annemn yatak odasında da var açıkta kalan bir sürü yer var tamamen kaplamıoki.Halıları annem alcaktı nişanlım bırakmadı halılarıda biz aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?