siemens bosch ve profilo aynı fabrikada üretiliyo artık
çerkezköyde
siemensle bosch un ürünleri nerdeyse birebir aynı tek fark görsel bi değişiklik yapıp bosch u daha pahalı satmaları
Evet katılıyorum nerdeyse birebir aynılar ama boschun daha pahalı olması konusunda yanlışın var kuzucum.
biz ikisini de araştırdık siemens daha pahalı hatta o nedenle vazgeçicektik ama ilk içime siemens sindiği için biraz daha fazla ödemek zorunda kaldık
Cnm ben 3 sene siemensde calistim, ve Boschta staj ve tezimi yazdim.
Ürtettikleri fabrika ayni olabilir türkiyede, ama ürünler farkli, arastirmalari farkli.
Makinenin icindeki motorlar filanda degisik. Ama bazilarinda ayni olabilir.
Mesela Kahve makinasinda motorlarin ikiside Juradan.
şimdi bakıp geldim canım...bak şimdi ısı düğmesinde zaten sonuna kadar cevirince clean diye yazıyo onu oraya cevir..sonra diğer düğmedede 0 dan saat yonune doğru gidince 2. olan işaret..vvvv olan canım..anlatabildimmi..niye gerek duyuyorsunkii zaten yanları ve üstü kirlenmiyorki...
kuran adam band a tam tersini soyledi..ilk once tabanı silmelisinki 250 derece gibi yuksek sıcaklıkta kalıcı leke oluşmasın dedi..hangisi doğru acaba..
ee juli o zman buna en iyi sen cevap verirsin..sence hangisi..hangisinde daha guclu motor kullanılıyo..
Canım yaaa adam ilk gelip kurduğunda anlatmıştı. Her 4-5 kullanımdan sonra işte şuna ayarla fırını kendi kendine temizlensin sonra sen tabanını filan sil demişti.
Ama ben düğmelerin hangisi olduğunu unuttum :kedi:
Kullanma klavuzunda da bulamadım
Hangi işarete ayarlanıyordu kendi temizliği için
şimdi bakıp geldim canım...bak şimdi ısı düğmesinde zaten sonuna kadar cevirince clean diye yazıyo onu oraya cevir..sonra diğer düğmedede 0 dan saat yonune doğru gidince 2. olan işaret..vvvv olan canım..anlatabildimmi..niye gerek duyuyorsunkii zaten yanları ve üstü kirlenmiyorki...
kuran adam band a tam tersini soyledi..ilk once tabanı silmelisinki 250 derece gibi yuksek sıcaklıkta kalıcı leke oluşmasın dedi..hangisi doğru acaba..
sülfatttt üste yazdıgım yanlış canımm
bak şimdi doğrusunu yazıyorum
kitapçıkta buldum doğrusunu...
benimde aklımda kalan yanlış olmuş
ki,tapcıkta sayfa 36 da anlatıyo kuzucum...celan fonksiyonu adı altında bulamazsan burdan yazayım sana..yukarıda yazdıgımı dikkate alma..
Cnm ben 3 sene siemensde calistim, ve Boschta staj ve tezimi yazdim.
Ürtettikleri fabrika ayni olabilir türkiyede, ama ürünler farkli, arastirmalari farkli.
Makinenin icindeki motorlar filanda degisik. Ama bazilarinda ayni olabilir.
Mesela Kahve makinasinda motorlarin ikiside Juradan.
bana bu konuda yardım etsene cnm yaa sence hangısııı
Canım senin dediğin doğrudur kuzucum
ben adamın dediklerini hatırlamıyorum ki :kedi: Yanlış yazmışımdır
Tamam anladım ben, ben şimdi tabanını temizleyeyim yaa tabaınına da yağ damlamış nasıl çıkcak bilmem
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?