Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bilmem cisille falan galiba biriler tartışmış fazla okuyamadım da ya bi daha ekleyemezmisin :)

arkadaşlar arası konuşma diyoruz biz buna tartışma demiyoruz

ekleyemem

tühh demek bilemedik hayatım yani o kadar isimden biri değilse
ne kadar değişik bi adın var senin yaa

fibula arkadaş olarak ekliyorum seni

evet bilemediniz :lepi:

hayatımm buldum ben senin adını repten söyledimm

arkadaşlar arası konuşma diyoruz biz buna tartışma demiyoruz

ekleyemem

evet bilemediniz :lepi:

kızım sen iyimisin neden tersliyosun ki, bende arada buraya takılıyorum okuyorum yazılanları, ama işten dolayı fazla yazamıyorum ama bazı arkadaşlar bilir beni, bölede yazman gerekmiyo yani bunuda bilmen gerekiyo o zaman tamam mı tartışma demiyosun ama sayfalarda öle diyende olmuş zaten..

fibulaa nişanlığın güzelmiş
diğer resimlerinize de bayıldımmm

e yok artık hayatım yaa n ile başlayan 50 tane isim saydık yaa
nilay , nilgün , nesime , nesibe
hoş belki de söylediklerimizden birisi ama sen ı-ıhh dedin

sağol ece :1hug:

hayatimin ismi hayatim işte.canım benim kendi ismini niye merak ediyoruz ki.çok gizemli olunca insanda bi merak uyandırıyo dimi :1ninca: .

kk daki İsmi bu.gerçek hayatta görüşmediğimiz için asıl ismini bilmenin de bir faydası yok gibi geliyo.boshayallersmile

hopppssss
yavaş ol kızım mızım ne oluyoo

haklısın fibula aslında
ama dediğin gibi merak uyandırıyo

hopppssss
yavaş ol kızım mızım ne oluyoo

ilk benim yazdığıma bak sonra onunkisine bak sonra bu son yazdığımla ilgili yorum yapmanı isterim yani yanlış anlaşılmak istemem çünkü benn yanlış bişey yazmadığımı düşünüyorum

tartışılacak bişey yok ben tartışmamı olmş dedim öle bişey yok arkadaşlar arasında biş ona konuşma diyoruz falan dedi ben bişey demedim yani

kızlar sakin olun ya gereksiz yere kimsenin tartışmasına gerek yok bence

bencede çünkü ben tartışma yaratıcak bişey dmedim kızlar ilk yazdıklarımı okumadanda yorum yapanlar oluyo, çok saçma yani net ortamı neden tartışma yapıyım ki zaten ben yapmadım agresif gelen hayatımdı

kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar hepinizee opuyorumnanaktan

sulfat resim eklersen kaldırma lütfen

damla sinay'a diyeceğine önce sen git oku ne yazdığını

birincisi: ben tartışma yok dedim. tartışma yok derken hepimiz arkadaşız önemsiz konu kapandı demeye getirdim. ama sen anlamak istemedim sanırım.

ikincisi: resmini yine ekle dedin, ekleyemem dedim ve eklemedim

üç: arkadaşlık teklifini kabul etmedim

yanlış olan ne bu üçünde?

senin cevabın ne: kızım sen iyimisin neden tersliyosun ki, bende arada buraya takılıyorum okuyorum yazılanları, ama işten dolayı fazla yazamıyorum ama bazı arkadaşlar bilir beni, bölede yazman gerekmiyo yani bunuda bilmen gerekiyo o zaman tamam mı tartışma demiyosun ama sayfalarda öle diyende olmuş zaten..

kızımla başlıyor cümlen

bi kere ben artık kız değil bildiğin kadınım evli barklı

ayrıca ben seni terslemedim sorularının cevabını verdim, hoşuna gitmediyse terslendiğini hissetmen benim sorunum değil.
arada bir giriyor olman hiç umrumda değil
önce haddini bileceksin, sonra hiç tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini

hadi şimdi selametle

herkese iyi akşamlar kızlar yarın inş. görüşürüz ben gittim

hayatim özünde öyle bi kız değildir pardon kadın
yani onun yazdığından kötü niyet sakın çıkarma
yani yazar ama sana herhangi bi artniyet taşıdığı için değildir
mesela çisile onca şey yazdı sonra sildirme gitme demeye başladı
yani onu kalp kırmak için yapmaz asla
yanlış tanımanı istemem
ben şahsen bu karuyu 1 yılı geçkindir tanıyom hep böle eserekli :D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…