Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol: :roflol: :roflol:
ayy sinay eserekli hatun hee

ama ben onu tanımıyorum yani öle direk kızarcasına yazmaması gerekiyo bence yani bu net ortamı zaten kmse birbbirini tanımıyorki neden tartışma yaratıyım anlamadım yani neyse önemli değil :)

ooo ona bakarsak bana neler dio
akşam küsüom sabah unutuom
ama bak bi olay olunca hemen sahiplenio arkadaşını
nese şeker iyi akşamlar

ben nasıl konuşmam gerektiğini biliyorum sendede öğrenicek değilim sen haddini bil hala çok saçma konuşuyosun orata bişey yokkken sende benim umrumda olamazsın zaten lafı söleyip gidiyorum demende çok çocukca kadın olmuşsun ama büyümemişsin birazda büyü o zaman tamam mı canım,
ben senin direk cevaplarına karşılık ikinci msjıma öle yazdım ama genede kötü içerikli bişey yoktu,maşallah sen döktürmüşsün boş işler bunlar senle uğraşamam

damlatacam seni şimdi doru konuş kızıımm
noluyo
defol git başımızdan manyak mısın nesin beeee

sensin manyak be sen defol kimi nerden kovuyosun sen doğru konuş asıl ben gayet normal konuşuyoruz sen şaşırmışsınız bence damlatıcakmış çocuksun yaaa konuşmaya bak damlat bakalım canım nasıl damlatıyon hahahha komik şey

vayyy bee...

bir sürü alıntı yaptım pc dondu hepsi gitti.

bir dahada uğraşamayacağım...

bugün çok işim vardı.

iyikide varmış...

okurken bile gerildim...

Anaaaam derse gittim geldim neler olmuş ohaoldumsmile

1-2 foto eklicektim çeyiz gözünüz gözlünüz açılsın diye :))) Ama kart okuyucum kayıp yarına bulursam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…