Anaaaam derse gittim geldim neler olmuş ohaoldumsmile
1-2 foto eklicektim çeyiz gözünüz gözlünüz açılsın diye :))) Ama kart okuyucum kayıp yarına bulursam inş.
he yaa oldu bir şeyler neyse geçti gitti...
bakıyorum ekip sağlam bu gece hep eski arkadaşlar var aşağıda gördüğüm
he yaa oldu bir şeyler neyse geçti gitti...
bakıyorum ekip sağlam bu gece hep eski arkadaşlar var aşağıda gördüğüm
amannn sulfat şimdi yarınımı bekleyeceğiz....boshayallersmile
kılzar size bir soru şu iki yemek takımından hangisi güzel sizce ilk önce tek çizgiliyi beğenmiştim sonra diğerini buldum ve o şekilli ve yaldızlı olması beni cezbetti alırsam hangisi daha hoş olur sofrada
bu sonradan bulup beğendiğim
bu da sade ama ık bir takım ilk beğendiğim
aybuer bu senun ıcın tatlım ınş olur ya ck moralım bozuk senın ıcn emanet laptop aldım gecenın bu yarısı
çok özendim bende koyucam çeyizlerimden:))
yemek takımım 400e almıştık yanlış hatırlamıosam,güral porselen.
[/QUOTE]
[quote="pıtırcık85, post: 4531986"]kaşıklarım nehir,240a almıştım ama sandıklı almadım ben.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/1756/viyana02kx8.jpg
Bu tencere takımına vurulmuştum gördüğümde. Korkmaz 250 YTL
Korkmaz Hiper Seti 470 YTL
Yine Korkmaz Çatal Kaşık Takımı 290 YTL
Mehtap Note Serisi Toplam 120 YTL ye aldım.. Modeli çok hoşuma gittiği için aldım.Normalde Tefalden şaşmam..
Günlük Çatal Kaşık Takımım Kırmızı Olan 125 YTL.
Muda'dan
Sosluk 28 YTL
Kavanzolarım 60 YTL (Bunlarda biraz kazıklandım ama çok güzeller )
Günlük şekerliğim 25 YTL
Tuzluklarımın fiyatını hatırlayamadım fisfisfis
Günlük şekerliğim 25 YTL
Benim günlük yemek takımım bu kızlar.
misafir için olan porselen takımım da bu kızlar
canım ben 6 tane migrostan tanesi 4 liraya bunları aldım. dayanamayıp eve gelincede dondurma koyup fotosunu çektim. umarım yardımcı olur sana...
dondurma küllahı şeklinde bende carfurda gördüm. ancak içleri çok büyük dondurma doldur doldur yetmez. bunların altı küllah gibi üstüne 3 4 top dondurma ancak sığıyor. bana daha şık geldi... umarım yardımcı olur canım.... a.s.
Evet kızlar cumartesi günü 12 adet şu gördüğünüz kaselerden aldım
Cumartesi pzarından bu btki demliğini aldım. ben çok fazla bitki çayı yeşil çay ıhlamır kek mekik kaynatır içerim ha bire:)) annemle görür görmez aldık. öbür türlü demlendir başka bardağa söz derdi oluyordu. çokda sevimli... 5 ytl yr aldım:)))Ayrıca resimde görünmemiş ama içinde kendine ait süzgeçi var...
merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.
buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için
Allah herkesin yardımcısı olsun
güç ama zevkli bi işle uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5
vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))
Kızlar ben geçen gün işten çıkıp yorgun argın evime giderken hisarın küre tuzluklarını gördüm 16 ytl ye aldım. çok şekerler ayrıca bunlar çelik vee el izi bırakmıyo (reklama bak bea)kaydirigubbakcemile3
Bu takımı da alalı baya bi oldu öde öde bitmedi ama güzel sanırım tavsiye ederim. hisar havai modeli satenkaydirigubbakcemile2
kızlar internetten yemek takımımı kaşık çatal takımımın ve canım şirin tuzluklarımı bulup sizin için takım yaptım bakıııınhihoyyyt
canım bende misafirliğimi jumbodan aldım ama gündelik için çok para dökmeyi lüzümsuz gördüm evkurdan bunları aldım. şeker gibi insanın çatalıda yiyesi geliyor :roflol:
buda misafirliklerimyerimseniben
[/QUOTE]:teytey: kızlaar bende buldum bu limoncuk sıkacağındansırnaşık şey
10 yetale verdim çok şirinn.ama ya aklıma bişi takıldı ben bunu sıkınca sanki kırılır gibime gelio:uhm:
[/B]
silikon kek kalıbım arkadaşlar.
Evettt kızlar yeni yıl armağanı gelen çeyizliklerimi ekliyorum şimdideeesırnaşık şey
Bunlar aşkımla bana gelen lifler.... turuncuyla yeşil favori renklerimizden sositososito
Bu melekleri teyzemde görüp çok beğenmiştim oda 1 çiftte bana almış sağolsun :1hug:
Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:
ey gidi günler...ıkea'dan ve Mudo'dan Aldığım evimin en sevdiğim eşyaları kaydirigubbakcemile2
ıkea'dan
Katlı servis tabağım 35 YTL
Rendem 10YTL
Diğer Rendem 8,5 YTL ( Çok beğendim ikinciyide aldım )
Büyük Kasem 25 YTL
Büyük Kasem Metal 30 YTL
Toparlayıcı Kutularım Bunlardan Boy boy 3 tane aldım 25-35-45 YTL
Evettt kızlar sonunda siparişlerim geldi....
Hemen sizlerle paylaşıyorum fotolarını.. hepsi birer harikaa cuk diye oldu üstümede...
....
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
....Burcunun favorim olan takımı...
işte klozet takımıda bu canımm.....
he herkes aynı anda evlendiği için bir çeyis tufanı vardı topikte....
ama herkes gitti kimse kalmayacak evlenecek o zman ben çeyislerimle hava atacağım size...
siz yaşlanmış olacaksınız beni evereceksiniz.
ahahahah
he herkes aynı anda evlendiği için bir çeyis tufanı vardı topikte....
ama herkes gitti kimse kalmayacak evlenecek o zman ben çeyislerimle hava atacağım size...
siz yaşlanmış olacaksınız beni evereceksiniz.
ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?