Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esmy, densem+

AHAHAH

topiğin sonumu oluyo şimdi bu...
bu saatte kimse yok
ve misafir olarak ordan bakanların içi buna elveriyo ölemi..

o kadar paylaşımlar tek celsede boşadı şimdi birbirini yani... boshayallersmile

forex folyo bizim sektör

naber kız yoksun ortalarda

ne olsun cnm iş güç ben giremiyodum cnm kışın işlerimiz yoğun oluyor havalar ısınaya başladı işlerde hafifledi girmeye çalışırım artık

densem saat çok güzel olmuş elinize sağlık cnm

bu saatte kimse yok

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu saatte kimse yok

:enbuyukkk::enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnturkbayragia.s.

ben hep okuyorum yazılanları hatta bi kaç defa yazım ama kimse ciddiye alıp cevap yazmadı açıkçası bende hiç yazmadım sonra...ama yine dayanamadım yazdımm...

eylemcım takıp edıyosan gormussundur cok hızlı akuıyo sayfalar uzduysek kusura bakma hosgeldın

hiç önemli deil çok faydalı bilgiler alıyorum buradan...o yüzden sürekli takip ediyorum hoşbulduk bu arada...:)

eylem bızede oluyo aynısı 2 senem olcak dedıklerım gume gıdıo arada bosver sen

burda yazdıgımız ıcın ınanın kımse kımsenın ne nasıl dusundugunu anlamıyoo yuzyuze sakalasmakla takılmakla burdakı aynı olmuyo ben burda kımsenın kötü olduguna ınanmıyorumm

eylem hoşgeldin takma kafana yerimseniben

hilal o resim ne öle o kadar yaşlı hatunun hepsimi evde kalmış

ya hevesl yazınca insan bekliyo bi bakıyo biri bişey yazmış ama senin söylediğinde çok alakasızz:) tuaf oluyo yani...neyse alıştım artık sorun yok...
eylem ben bu arada 27 yasındayım çeyiz hazırlığı yapıyorum erkek arkadasım askerde...kendimi bu işlere verdim...bunalıma girdikçe alıyorum bişeyler mayısta gelicem 17 mayısta inşallah sonrada bişeyler olucak işte hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…