Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırrrrrrrrrrrrr

yes baby:))

ay çeyizciklerimi ananecimin evine götürdük bugün
ufak tefek şeyler vardı bizde koymaya yer yoktu
onun evide bomboş((
kötü oldum çok oraya gidince, onsuz o ev girmek çok zor oluo
sora yürüyü yaptık annem bide arkdaş kardeşi fln
sora yağmur yağmaya başladı
ıslandk birazcık
sora gökkuşağı çıktı:))
sora eve geldik:)

mandılınımm bende ıım cnm saoll anca gordum :)

iyi akşamlar kızlar
annemlere geldim kocam maça gitti beni buraya atıp :sinifsinif:
bugünki sabah kahvaltısına arkadaşlarımız geldi
süper bi masa hazırladım tabi arsi ve burcuyla bu konuda yarışamam ama
neyse fotoları çektim ama eşimin telefonunda kaldı yarın eklemeye çalışcam inşallah
arkadaşlarımız ev hediyesi iki büyük kutu getirmişler ama içlerini açmaya fırsatım olmadı onlarla beraber çıktık evden şu an eve gidip hediyelerime bakmak için sabırsızlanıyorum :)))

sulfatım bizimde bikere öyle oldu ama çilingir bizim kapıyı açamadı kırmam lazım dedi
bizde daha fazla masraf olcak dedik balkonu açtırdık orayıda tık die açtı kocamda 10 lira verdi :)))
he bu arada bende bugün sabah regl oldum gözümüz aydın aynı gün olmuşuz kaydirigubbakcemile5

mandişim seni çok özledim yaa izmire gitmişin bu tarafa ne zaman düşecek yolun Allahın izniyle lmaz:
sen benim perdemi beğeniyorsun ben senin herbişeyini hastayım kızım sana hahhahŞeniz

burcişim senden naber balkon keyfinizden fotolar eklersin artık sezonu açtınız hadi bakalım vatana millete kk'ya hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

erva sizin hazırlıklar ne alemde hiç sesin çıkmıyo bakıyorumda insan bi çeyiz ekler beee:mymeka:

juli gördüm fotoları manyaksın kızım sen hahha:roflol:
bide şu cuma günü yaptığımız son sohbet hiç aklımdan çıkmıo her wc ye girdiğimde kahkaha atıyom :roflol::roflol:

amanında kimler gelmiş kimlerrrrŞeniz

aaaa biz bugün 9 ay olmuşuzz inanmıyorum eskidik beee

Son düzenleme:
asum kahvaltıda fotom yok çekmek aklıma gelmedi ama denize ayaklarımı soktum onun fotolarını eklerim yarın

çok güzel hareketler bunlar şobolobu lop lopp loppp

deli denize nie ayağını soktun :)))
ben bikini aldım hemde 29.90 TL den 7 liraya düşmüş yaaaaa

sinay senin misafir odanın perdesinin köşelerinde monte gibi bişey varya yıkarken onu çıkartıyon mu
bide yıkaması nasıl
bende misafr odasına düşünüyomda
yıkamada sıkıntı oluyomu

deli denize nie ayağını soktun :)))
ben bikini aldım hemde 29.90 TL den 7 liraya düşmüş yaaaaa

çok ucuza almışsın ya bende alyıldızda indirim var 49 tl onu alsam mı diye düşünüyordum yarın oylama yaparız topluca ona göre alırım. gittim denedim cici bir bikini... ona göre alcam. geçen sezona ait.sezonunda 158 miş. bakalım yarın sizede fikir danışırım.a.s

ayy çok güzel hareketleri kaçırıyorum...

burcu bunun pembesi
leopar desenli pembe tabi 7 lira olunca 3 çift aldım 2 çiftte banuşuma aldım onu kusur edermiyim hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…