Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu bunun pembesi
leopar desenli pembe tabi 7 lira olunca 3 çift aldım 2 çiftte banuşuma aldım onu kusur edermiyim hiçç

ayy çok ciciyimş sinay yaa

ben bu yaz artık siyah giymek istitorumm

sexii duruooo

ee balayında kocamın yanında lolita bikinimle gezmek abe s olcakk

benim balayına kadar da indirimm olur heralde

burcu....

ben 36 bedene düşünce içi boş bikiniler hoş durmuoo

bendee, gögüs olamyınca güreşçi gibi oluom sanki yaaa

silikon yaptırcam kendiime

sen gibi olsammm içi boşları havada karada kaparım

he bide straplez olanlarrr öykkkkk yani hiç yakışmıoo banaa

sinayy 7 tl ye super kızzz vallaa

burcum senınn bıkınınde guzelmıs:)

gule gule gıyınn kızlar

hee bunu üstüme denedim burdaki ayyıldızda altı müthişş duruyor. bende genelde bikini altları kalçalarımı sıkıyordu bende sevmiyordfum bu bağlamalı ama kalın bağlamalı olması çok hoşuma gitti. üstünde ortasındaki aksesuar çok hoş hava katmış. hani herşsin bir siyah bikinisi bulunmalı asla modası geçmez mantğıyla alayım diyorum ama kararsızım işte....kankilerim fikir verirse ona göre alcam...

canikom fıstıkım bunun içinde süngeri var... a.s aynı zamanda düzgün durmasınıda sağlıyor. ben bir git ayyıldızda bak dferim benim koca memelerde bile güzel durduysa sana çok yakışır eminim... :roflol:

evet evett siyah aldırmadı anam bana bu yaşa kadarr

ama artık lazımmm

bide sunsete bak derim burcuuu

ama burdakini denemişinn, o zaman sorunsuz olduğunu düşünüüyorum ben

nihalim ben daha almadım ama düşünüyorrum bakalım.
gittim giydim beğendim ama burda yeşili vardı fena değildi ama netteki siyahı daha hoşuma gitti...
pasmim benimfde bir tane komum var gerçektende no u2 sezondur giyiyorum hiç bir şey olmadı gerçekten. geçen seneki mayo Ten markaydı ama kenarına bir şey taktırdım çokda severek giyiyordum malesef yırtıldı. o yüzden bu sene bir tane daha alarak dönüşümlü giyerim diyorum malum burda daha çok lazım oluyor...

sunsettede bir tane mayo beğendim işte ikisi arasında kaldım pasmim ddur onuda ekliyim oldu olacak ikisi arasında fikir verin bana. şu an ikisinide almak istiyorum vallahi... bir mayo bir bikini...
hee siyah benide annem etkilemişti hep şimdiye kadar iç çamaşırı gibi duruyor falan diye ama bende çok seviyorum yaa

mayo olarakda bunu beğendim hemde 37 tl
esasen daha güzel modeller vardı 1 ay evvel ben karar verene kadar bittiler yahuu

anladımm cnm ama hosmus bu sene tatıl yok bana ama almam lazım seneye Allah kısmet ederde evvlenırsekk seneye balayına gereklı hatta 2 3 tane almam lazım bır tane yetmezz sık sık degıstırmem gerekır..

bideeee askıma para bırıktırelım dedımmm oda bana dedıkı farkındayım askım evdekıler ne zaman ıstıcezz dıe sıkıstırıyorlarrr dedı 16 mayısta ınsss gelıcekler Allahın ıznıyle:Saruboceq::Saruboceq:

ayy çok sevi,ndim canaım tarih hemen hemen belli olmuş :1hug:
valalhi doğr usöylüyorsun uygun buldukça özellikle sezon sonlarında çokk uygun oluyor al koy kenara hele hele böyle modası geçmeyecek şeyler olursa eline gelir hepsi valalhi.. a.s
ekle bakalım hadiii

yukardaaa:icecream:

allah gönlünüze göre versinn nihalcimmm

burcişşşş yukardaaki mayo hem kapalı hemde askıları kalın geldi bana sanki

canım işte beni bikinide düşündüren yanıda bu zaten. bikininin ipleri ince. uzun süre üstte kalınca ince ipler boynumu kesiyor. malum ağır geliyor :roflol: ondan esasen ayyıldızda ki kadın kalın askılı olması lazım size dedi. işte ikisi iarasında kalma sebebimde bu zaten boshayallersmile

benimkini de yaz tatil,inde giysin die terlik bakıoz ama

parmak arası giymem dioo başka şey demioo

diğer erkek terlikleri çok kapalı ve yaşlı işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…