burcu bunun pembesi
leopar desenli pembe tabi 7 lira olunca 3 çift aldım 2 çiftte banuşuma aldım onu kusur edermiyim hiçç
burcu bunun pembesi
leopar desenli pembe tabi 7 lira olunca 3 çift aldım 2 çiftte banuşuma aldım onu kusur edermiyim hiçç
işte benimkisi bu pasmim ve sinayım...
burcu....
ben 36 bedene düşünce içi boş bikiniler hoş durmuoo
bendee, gögüs olamyınca güreşçi gibi oluom sanki yaaa
silikon yaptırcam kendiime
sen gibi olsammm içi boşları havada karada kaparım
he bide straplez olanlarrr öykkkkk yani hiç yakışmıoo banaa
hee bunu üstüme denedim burdaki ayyıldızda altı müthişş duruyor. bende genelde bikini altları kalçalarımı sıkıyordu bende sevmiyordfum bu bağlamalı ama kalın bağlamalı olması çok hoşuma gitti. üstünde ortasındaki aksesuar çok hoş hava katmış. hani herşsin bir siyah bikinisi bulunmalı asla modası geçmez mantğıyla alayım diyorum ama kararsızım işte....kankilerim fikir verirse ona göre alcam...
nihalim ben daha almadım ama düşünüyorrum bakalım.
gittim giydim beğendim ama burda yeşili vardı fena değildi ama netteki siyahı daha hoşuma gitti...
pasmim benimfde bir tane komum var gerçektende no u2 sezondur giyiyorum hiç bir şey olmadı gerçekten. geçen seneki mayo Ten markaydı ama kenarına bir şey taktırdım çokda severek giyiyordum malesef yırtıldı. o yüzden bu sene bir tane daha alarak dönüşümlü giyerim diyorum malum burda daha çok lazım oluyor...
anladımm cnm ama hosmus bu sene tatıl yok bana ama almam lazım seneye Allah kısmet ederde evvlenırsekk seneye balayına gereklı hatta 2 3 tane almam lazım bır tane yetmezz sık sık degıstırmem gerekır..
bideeee askıma para bırıktırelım dedımmm oda bana dedıkı farkındayım askım evdekıler ne zaman ıstıcezz dıe sıkıstırıyorlarrr dedı 16 mayısta ınsss gelıcekler Allahın ıznıyle:Saruboceq::Saruboceq:
ekle bakalım hadiii
anladımm cnm ama hosmus bu sene tatıl yok bana ama almam lazım seneye Allah kısmet ederde evvlenırsekk seneye balayına gereklı hatta 2 3 tane almam lazım bır tane yetmezz sık sık degıstırmem gerekır..
bideeee askıma para bırıktırelım dedımmm oda bana dedıkı farkındayım askım evdekıler ne zaman ıstıcezz dıe sıkıstırıyorlarrr dedı 16 mayısta ınsss gelıcekler Allahın ıznıyle:Saruboceq::Saruboceq:
burcişşşş yukardaaki mayo hem kapalı hemde askıları kalın geldi bana sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?