mayo olarakda bunu beğendim hemde 37 tl
esasen daha güzel modeller vardı 1 ay evvel ben karar verene kadar bittiler yahuu
canım işte beni bikinide düşündüren yanıda bu zaten. bikininin ipleri ince. uzun süre üstte kalınca ince ipler boynumu kesiyor. malum ağır geliyor :roflol: ondan esasen ayyıldızda ki kadın kalın askılı olması lazım size dedi. işte ikisi iarasında kalma sebebimde bu zaten boshayallersmile
deli denize nie ayağını soktun :)))
ben bikini aldım hemde 29.90 TL den 7 liraya düşmüş yaaaaa
pıtır kız göğsü dolgulumu
hoşgeldin betaaa
70 level olmuşun
hayırlı olsun:)
Hoşbuldum şekerimm olumunekankayizsmile
He yaa bitirdimm bende sonunda :hooray:
Anaa pashii gitmişş akannehir
Ayy pıtırr deli olacamm bahar alerjim tuttu hapşurmaktan gebericemm gözlerimm kızarıkk akıntılıı öff yaa yinemii aşı olacam ben yaa akannehir
aa alerjinmi var senin
aman dikkat et canım
geçmiş olsun
Jülide orda yazdıgının yüzde 70ini duymusumdur bende kaydirigubbakcemile3
bu arada sonunda karsılasabildik seninle, bi hemsom yoktu topicte sen Malatyalıydın dimi? hihoyyyt
iyi akşamlar kızlar
annemlere geldim kocam maça gitti beni buraya atıp :sinifsinif:
bugünki sabah kahvaltısına arkadaşlarımız geldi
süper bi masa hazırladım tabi arsi ve burcuyla bu konuda yarışamam ama
neyse fotoları çektim ama eşimin telefonunda kaldı yarın eklemeye çalışcam inşallah
arkadaşlarımız ev hediyesi iki büyük kutu getirmişler ama içlerini açmaya fırsatım olmadı onlarla beraber çıktık evden şu an eve gidip hediyelerime bakmak için sabırsızlanıyorum :)))
sulfatım bizimde bikere öyle oldu ama çilingir bizim kapıyı açamadı kırmam lazım dedi
bizde daha fazla masraf olcak dedik balkonu açtırdık orayıda tık die açtı kocamda 10 lira verdi :)))
he bu arada bende bugün sabah regl oldum gözümüz aydın aynı gün olmuşuz kaydirigubbakcemile5
mandişim seni çok özledim yaa izmire gitmişin bu tarafa ne zaman düşecek yolun Allahın izniylelmaz:
sen benim perdemi beğeniyorsun ben senin herbişeyini hastayım kızım sana hahhahŞeniz
burcişim senden naber balkon keyfinizden fotolar eklersin artık sezonu açtınız hadi bakalım vatana millete kk'ya hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
erva sizin hazırlıklar ne alemde hiç sesin çıkmıyo bakıyorumda insan bi çeyiz ekler beee:mymeka:
juli gördüm fotoları manyaksın kızım sen hahha:roflol:
bide şu cuma günü yaptığımız son sohbet hiç aklımdan çıkmıo her wc ye girdiğimde kahkaha atıyom :roflol::roflol:
Anaa pashii gitmişş akannehir
Ayy pıtırr deli olacamm bahar alerjim tuttu hapşurmaktan gebericemm gözlerimm kızarıkk akıntılıı öff yaa yinemii aşı olacam ben yaa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?