Evet canım yaa çocukluğumdan berii polenlere,çileğe ve yumurtaya alerjim varr akannehir
Bahar alerjisi için her sene aşı vuruluyorum ama 2 senedir iyiydim şimdi yine başladıı bütün kış burnum akmadı şimdi dakikada 5 kere hapşuruyorum yafss:gitme:
anladımm cnm ama hosmus bu sene tatıl yok bana ama almam lazım seneye Allah kısmet ederde evvlenırsekk seneye balayına gereklı hatta 2 3 tane almam lazım bır tane yetmezz sık sık degıstırmem gerekır..
bideeee askıma para bırıktırelım dedımmm oda bana dedıkı farkındayım askım evdekıler ne zaman ıstıcezz dıe sıkıstırıyorlarrr dedı 16 mayısta ınsss gelıcekler Allahın ıznıyle:Saruboceq::Saruboceq:
Ben geldimm
Anaa pashii gitmişş akannehir
Ayy pıtırr deli olacamm bahar alerjim tuttu hapşurmaktan gebericemm gözlerimm kızarıkk akıntılıı öff yaa yinemii aşı olacam ben yaa akannehir
anam ne kadar ucuz
benim bikinimde bunun gibi
üstü böle
altında o demir şeyler yok
bide morr
iyi akşamlar kızlar
annemlere geldim kocam maça gitti beni buraya atıp :sinifsinif:
bugünki sabah kahvaltısına arkadaşlarımız geldi
süper bi masa hazırladım tabi arsi ve burcuyla bu konuda yarışamam ama
neyse fotoları çektim ama eşimin telefonunda kaldı yarın eklemeye çalışcam inşallah
arkadaşlarımız ev hediyesi iki büyük kutu getirmişler ama içlerini açmaya fırsatım olmadı onlarla beraber çıktık evden şu an eve gidip hediyelerime bakmak için sabırsızlanıyorum :)))
mandişim seni çok özledim yaa izmire gitmişin bu tarafa ne zaman düşecek yolun Allahın izniylelmaz:
sen benim perdemi beğeniyorsun ben senin herbişeyini hastayım kızım sana hahhahŞeniz
vallahi ne ara geçti günler :1rolleyes:amanında kimler gelmiş kimlerrrrŞeniz
aaaa biz bugün 9 ay olmuşuzz inanmıyorum eskidik beee
asum kahvaltıda fotom yok çekmek aklıma gelmedi ama denize ayaklarımı soktum onun fotolarını eklerim yarın
çok güzel hareketler bunlar şobolobu lop lopp loppp
çok yorgunummmmmmmmmmmmm
burcu bunun pembesi
leopar desenli pembe tabi 7 lira olunca 3 çift aldım 2 çiftte banuşuma aldım onu kusur edermiyim hiçç
işte benimkisi bu pasmim ve sinayım...
benim fikrim siyah olan çook daha güzel canımmayo olarakda bunu beğendim hemde 37 tl
esasen daha güzel modeller vardı 1 ay evvel ben karar verene kadar bittiler yahuu
Bu ara merhaba hevincim Şeniz
MALATYA'LIYI NASIL TANIRIZ?
GÜnaydınnnnnnnnnnnn
iyi haftalar bol neşeli enerjik günlerrr
nihalcim telefonun hayırlı olsun artık rahatt rahatt konuşabilirsin sevdiceğinleeee
burcucum calısannlardan erkencısın
Yawyumm ben 6:30 da kalkıyorum her sabahkaydirigubbakcemile3
kimse olmuyor burda diye girmiyorum. markafoni,haberler, bilmem nee derken anca geliyorum iş güçden sonra. bazende kocayı uğurlayıp yatıyorum hava kötüyse. ama artık havalar düzeldi ya yatasım gelmiyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?