Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunlar benım tencerem
aam duduklusu eski tip

teflnm buna beznıyor ama cok guzel fıstık yesili rengı bundan degıl
aaa benbe bunların lilasını alcaktım
son anda vazgeçtim
korkmaz aldım
ama çok beğeniodum ben bu modeli ya

ayy bunu okurken bi dalmışım
kardeşimde yanımda seslenio bana
nie cvp vermion dio
dur bi dedim
çatlak yaaa

Sağol canımcım, kapı süsümüz aynı olcak demek. Çok şirin geldi bana, ucuzdu da aldım hemen :)

Kahvaltı takımına mı diyorsun bu eklediğim kırmızılı yemek takımına diyorsun?

benımkındennnnnnnnn:lepi:
cok sevıyorum bunları benn

Eveeet sen de almıştın değil mi? Gerçekten çok şık ama yaaa bayılıyorum ben o takıma

Kurstan geldim kocam maça gitti ben de yufkam kaldı dünden paçanga böreği yapayım da geleyim

Hemşomm yine güzel güzel şeylerr eklemişinn zemuszemus
Hepsini iyi günlerdee kullann kaydirigubbakcemile5
O kapı süsünden bende aldım ama ben onu kasnağı için aldım yaratıcılığımı kullanıp değişük bi kapı süsü yapmak için aldımm ama daha uğraşmaya fırsatım olmadıı ders çalışmaktann :sinifsinif:

Hayatimm walla tebrik ediyorumm sizi büyük cesaret o evi almak ama maşallah kısa zamanda bu kadar güzell bi hale getirmeniz süperr olmuşş özellikle banyo-mutfak ve küçük wc acaip değişmişş :lepi:

Herkes yemek takımlarını eklemişş benn kusurr kalırmıyımmm buda benimkii :dilcikar:

Buda Eşşek ölüsü kadar ağır günlük yemek takımımdan bi tanesi kaydirigubbakcemile3
Mandişş iyi bilirr aklinialirimsmile

Buda çatal bıçak takımım babam almış fi tarihte bende yenisini almadım opuyorumnanaktan

Betaaa ne kaa sık takımların öyle aklinialirimsmile
schafferin takımından memnunmusun canım? mandis pek memnun degildi diye hatırlıyordum ben :uhm:

beta hepsini hatırlıorummmm

baban borduyuda seviodu o yüzde bordo almıştın yemek takımını dimi

kızlar sizce hangisi ?

daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim

Son düzenleme:
mandisim ilk ekledigin pembe cicekli olan cok güzelmis boshayallersmile

kırmızı kalpli olan daha güzell içim ısındıı

hangi marka mandilin

son eklediklerim sarev 130kusur canım diğerleri 49liracık
aceba beklesemde sarevinkilerdenmi alsam ay karar veremedim bi türlü kafamçokkarıştı

mandisim ilk ekledigin pembe cicekli olan cok güzelmis boshayallersmile

:1rolleyes: evet bende sevdim aslında bide kırmızı olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…