Günaydın
Mandilin kırmızı kalpli olan çok güzelmiş.
ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
birinci benceee
ayy bu kalpliyi bende çok beğeniom
sarevi netten alcam bende
markafonide girio arada indirime
beğendiğim bi model var orda
Mandiş ben son eklediğin kırmızı minicik kalpli olana bayıldım :asigim:
10-15 tane nevresimim olmasa alırdım valla ama kocam vurur beni alnımın ortasından sempatiksalakcinni
Ama ilk gösterdiklerinden de pembeliyi beğendim. Bana kalsaydı ben bekleyip kalpliyi alırdım yerimseniben
gunaydın kızlar
bebarko basınız saolsun kelımelerın bıttıgı yer
mandalın 1.yı cok begendım
ve tabıykı kalplıyı
mandilişim vallahi kesinliklee sarevvvvvvvvvvvv kalpliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bence ilki cnm
ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
nanedem yok sana gunaydın hanı resımleralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ay aşk olsun yani , bana gelseler sizede gelmiş olcaklarda henüz 1 kare dahi yok elimde valla , pazar günü gittik nikah salonuna seçtik resimleri , biz vercekler diye beklerken kadın bize haftaya deyince bön bön baka kaldık :) hatuna ,,, diğer resimlerde fotocuda hala gidip alamadık , onun dışında yiğenlerde çok var aa biz şehir dışındaydık yeni geldik geldiğimiz gibide işe başlayınca daha toparlayamadım resimlerimi yani ... Ay kendimi toplayamadım yahu daha
günaydın kıslar dün 9 da yattım ama hala yatasım var nolii bana anlamıorumki
ay aşk olsun yani , bana gelseler sizede gelmiş olcaklarda henüz 1 kare dahi yok elimde valla , pazar günü gittik nikah salonuna seçtik resimleri , biz vercekler diye beklerken kadın bize haftaya deyince bön bön baka kaldık :) hatuna ,,, diğer resimlerde fotocuda hala gidip alamadık , onun dışında yiğenlerde çok var aa biz şehir dışındaydık yeni geldik geldiğimiz gibide işe başlayınca daha toparlayamadım resimlerimi yani ... ay kendimi toplayamadım yahu daha
DUN yeni evimize gittik
bize anahtarıda verdiler artık
ölçtük biçtik
yatak odaman tülü kesilcek
sonra bu mutfakta
ankestra yapılmış yerlerı fırının felan
ocagım olmuyor gommelı olcak olması lazım
ocagım eltımındı zaten para vermemıstık evlenırken
sımdı aspiratörümüzde olmuyor
fırın almıycaktım fırın yerıne kendı mını fırınımı koycaktım
ama ocak lar 300 tl
ındesıt marka ocal davlumbaz fırın 700 tl
suan kararsısız napcaz bılmiyorum
ehh normıl seninki :)günaydın kıslar dün 9 da yattım ama hala yatasım var nolii bana anlamıorumki
Günaydın
baberko başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
mandilin bende kalpli olanı dicem çok beğendim
şimdiden iyi günlerde kullan
naneeedeeemmm resim koymuyosan anlat bari
Gulay bebıs cok yoruyo demekkı senı
esmacım bıraz ıdare eden be canım ne kapılar acılır kım bılır
yavas yavas yaparsınız hıc uzme kendını kıra derdı yok ne guzel
nanedem anlat barı beee
soyle bı sayfa yaz nasıl gectı dıye
bİŞİ daha vardı ama unutttum
kahvaltı takımın :asigim:Sağol canımcım, kapı süsümüz aynı olcak demek. Çok şirin geldi bana, ucuzdu da aldım hemen :)
Kahvaltı takımına mı diyorsun bu eklediğim kırmızılı yemek takımına diyorsun?
[/B]
mandiş bunları beğenmedimkızlar sizce hangisi ?
daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim
sarev sarev sarev kesinlikle yıka yıka kullan bunu beğendim alkisalkisalkisaslında niyetim bunu
[/IMG]
yada bunu almaktı ama bunlar 130 kusurerteledim..
Başınız sağolsun baharcım Allah mekanlarını cennet etsin :teselli:ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
hadi bee insan en azından evinin fotolarını çekeray aşk olsun yani , bana gelseler sizede gelmiş olcaklarda henüz 1 kare dahi yok elimde valla , pazar günü gittik nikah salonuna seçtik resimleri , biz vercekler diye beklerken kadın bize haftaya deyince bön bön baka kaldık :) hatuna ,,, diğer resimlerde fotocuda hala gidip alamadık , onun dışında yiğenlerde çok var aa biz şehir dışındaydık yeni geldik geldiğimiz gibide işe başlayınca daha toparlayamadım resimlerimi yani ... ay kendimi toplayamadım yahu daha
DUN yeni evimize gittik
bize anahtarıda verdiler artık
ölçtük biçtik
yatak odaman tülü kesilcek
sonra bu mutfakta
ankestra yapılmış yerlerı fırının felan
ocagım olmuyor gommelı olcak olması lazım
ocagım eltımındı zaten para vermemıstık evlenırken
sımdı aspiratörümüzde olmuyor
fırın almıycaktım fırın yerıne kendı mını fırınımı koycaktım
ama ocak lar 300 tl
ındesıt marka ocal davlumbaz fırın 700 tl
suan kararsısız napcaz bılmiyorum
canım şimdi bide bu haftasonu deilde bi dahaki haftasonu büyük ihtimal taşınıorus o yorgunluk olcak onu düşünüorum gerçi Allah razı olsun bana bi iş yaptırmıolar ama ortalıkta bile dolanmak yorcak beni23 nisanda annemler gelcek eğer zorunlu izne çıkarsam onlarla bol bol vakit geçirmiş olcam:)
hemen vermıyolarki resımlerı
anlatsana kız nasıl gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?