:1rolleyes: evet bende sevdim aslında bide kırmızı olsaydı
Hemşomm yine güzel güzel şeylerr eklemişinn zemuszemus
Hepsini iyi günlerdee kullann kaydirigubbakcemile5
O kapı süsünden bende aldım ama ben onu kasnağı için aldım yaratıcılığımı kullanıp değişük bi kapı süsü yapmak için aldımm ama daha uğraşmaya fırsatım olmadıı ders çalışmaktann :sinifsinif:
Hamarat hatun masallah cokacimcoook
kızlar sizce hangisi ?
birinci benceeekızlar sizce hangisi ?
daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim
ayy bu kalpliyi bende çok beğeniomaslında niyetim bunu
yada bunu almaktı ama bunlar 130 kusurerteledim..
ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
bence ilki cnmkızlar sizce hangisi ?
daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim
bernardo benm zamanımda bu catal bıcak siyah beyaz tabaklarlar takımdı bende o şekli var
ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?