Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar size ne anlatcam
patronum ev aldı hatta ona ev demek ayıp olur
dün tapu ve anahtar teslimi yapılmış neyse bizi götürdü
iş çıkışı Allahımmm bana da nasip et yarabbi
o ne yaa insan o evde ne yer ne içer
valla wc'sine bile mıçmaya kıyamam ben
bi mutfağı var yeminle benim salonum kadar abartmıyorum
yatak odası hele ooffff
ayy durun örnek daire resimleri vardı nette bulup ekliiim

:roflol:
allah iyilini versın
ay ne güzel yaaa off çok duygulandım geri sayım başladı

esmam bizimde günlük kıyafetler bide mutfağın günlük kullandıklarımız kaldı toplanmadık çok şükür çok biş ikalmadı ama her yer koli koli pofff

zenginin malı bizim çenemizi yoracak desene kaydirigubbakcemile3
aman istemem hanlar hamamlar
kutu gibi olsun benim olsun
huzurum olsun

kaydirigubbakcemile3 zenginin parası züğürtün çenesi

efeniiiiiiiiiiiiiiiiiiim gece ben uyuyamadım hiç tuhaf geldi bana başka yatakta olmak bide alışmışım 30 senedir yanlız uyumaya yanımda bi adam nasıl uyunur ne kadar aşkım olursa olsun değişikti ilk başlarda şimdi iyi çabuk alıştım allahtan , sabahın 7 si biz ayaktaydık kalktım kahvaltı hazırladaım yatağımızda güzelcene ahvaltımızı ettik sonra salonda güzelce tv izledik iyice dinlendik baktık vakit geçmiyo ne yapsak ne etsek , hadi gidelim dedik ama nereye , piyangodan ürgüp çıktı , kalktık hazırladık hızlıca bavulları saat 2 gibi evden ayrıldık uğraya uğraya istanbulda son tur ataraktan saat 3 gibi yola çıktııııık , ama hiç bilmediğimiz bi yer ne yapcaz ne etcez derken , aşkımın çalıştığı şirket en büyüklerden biri heryerde kolu var bari yardım alalım dedik iyiki almışız bize çok güzel bi konakta yer ayarladılar , ürgüpün merkezinde asmalı konağın bitişiğindeki yusuf yiğitoğlu konağı telefon trafiği vs hallettik hemencecik otel işinide zorluk çıkmadı hiç laylaylom akşam 9 gibi oteldeydik hemencik anam konağa baktım afilli , dedim bura çok pahalı gidek f,yet sorduk 300 tl geceliği ama ama siz misafirimizsiniz size tabiki daha uygun dedi ama yarın sabah siz şimdi dinlenin yarına patron gelcek dedi e ben meraklı 300 ü duymuşum inse inse ne kadar incek diye düşünüyom uyku kaçtımı sonra jakuzimizi doldurduk ooooooooooooooooo yol yorgunluğumuzu attık ve cup yatağa , e tabi ben alışmamışım bide fiyat düşünüyom uyu uyuyabilirsen sabaha kadar hortlak kesildim uyuyamadım yine ( bipli kısımları geçiyom ) ertesi sabah güzel bi kahvaltı hemen fiyat sorgusu 130 tl imiş bize rahatladık ve başladık gezmeye yer altı şehirleri ,manastırlar , peri bacaları ilk gün gezdik ,akşamına bizi eşimin şirketi aldı yemeğe götürdü sonrasnda 2. gün için tur ayarladı ve 3. günün sabahı balona bnsek mi dedik adamlar bize biz ayarlarız dedi hemencik 2 telefon ve hoop balon hazır fiyat kişi başı 200 € , akannehir ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben önce içimden , sonrasında adam ama bizim balayı hediyemiz size para harcatmayız deyince ben bi ohhhhhhh çektim

2. gün tur güzel di ,3. gün baln biz ekşinlı bişey beklerkene çok sakindi güzel geçti ama sabahın 5 inde kalkıp buz gibi havada balou beklemek donduk resmen .. o gün aşkımın doğum günüydü ama balondan öle yoruldukki odaya gelir gelmez sızdık ertesi sabah 8 de kalktık başladık toplanmaya ve yola çıktık , hayırlısıyla istanbula vardık ilk akşam kayınvalidemde yemek yedik , kankam da geldi beni yanlız bırakmadı ,görümcem yani sağolsun öle , ertesi sabah yine kayınvalidemde kahvaltı ettik , sonra bizimkilerin yanına gittik , orda kaldık cmt günü pazar sabahıda ablamlar anneme kahvaltıya geldi onları gördüm , pazar akşamı eve döndük ve yine kayınvalidemde yemek yedik , ertesi sabah iş akşam kayınvalide ertesi sabah iş :) bu akşamda kankamda yemekteyiz , ben eve hala yerleşemediğimden evde yemek yapmama izin vermiyolar bavul boşalt öamaşır ütü yerleşme vs var diye yerleşene kadar orda yicez artık ,,, ayy valla çok yazdım ne yazığımıda anlamadım arada atladıklarım olursa sorun kızlar anlatıyım ....

nanedem oh ne guzel sizde bizim gıbı yapmsısıznı öle rastgele gıtmsısısınzı ama guzel biyer

valla rezerveli olsa ay yetiştim ay ogün ay bugünmü ben daralıyorum öle ondan boşver düşünme evlenelim hayırlısıyla ertesi gün karar veririz demiştim , iyikide öle olmuş gayatta güzel geçti değişik farklı yerler ,

ay bu arada hayırlı olsun evi taşıyomuşsun , biz evlenelim dedik neler olmuş neler allah bilir benden habersiz evlenende olmuştur heeeeeeeeeee

nanedem ne güsel anlattın öyleboshayallersmile
çok güsel geçmiş. tekrardan tebrik ederim, bi ömür mutluluklar canımopuyorumnanaktan

zenginin malı bizim çenemizi yoracak desene kaydirigubbakcemile3
aman istemem hanlar hamamlar
kutu gibi olsun benim olsun
huzurum olsun

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hee yaa ben evlendımmm kızım sana fark bıle attımm 2 gunluk hamıleyımm :roflol::roflol:

ay ervacım valla ben gayet memnun kaldım bu karardan ama sen yine sesinkine bırak belki süpriz vs düşünüyodur

sağol nisan yağmuru darısı başınıza inş. hayırlıısyla a.s.

kızlar hepinize cok teşşekkür ederim.
NANEDEM cnm evlenmişsin ben kaçırmışım mutluluklar dilerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…