valla bende öle bi hevesle bindim hatta balayı yeri seçerken ürgüpe gidelim balon var ben balona bincem diye heveslenmiştim ama balonda 1 saat kadar kalıyosun sıkıldık açıkcası insede gitsek yatsak diye söyleniyoduk kendi kendimize
15 dk dan sonra sağa bak sola bak hep aynı manzara yani ... aynen dediğin gibi kendi şampanyanı kendin patlat hatta şampanyaları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he vallahi yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam onu çıkardım tatil planından yerimsenibensağol paylaştıüın için canım :1hug:
kiimle evlenmiş kiiii ???
pıtır buldum canım kimle evlendiğinii
Mrb arkadaŞalr aranıza yenİ katıldım ben formu pek kullanmayı bİlmİyorum yardımcı olursanız sevİnİrİm
mrb arkadaşalr aranıza yeni katıldım ben formu pek kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mrb arkadaŞalr aranıza yenİ katıldım ben formu pek kullanmayı bİlmİyorum yardımcı olursanız sevİnİrİm
Şİmdİlİk bekarım ekİmde dÜĞÜnÜm var 25 yaŞındayım yeterlİm :))) mersİnde oturyorum sen
hoşbulduk bu arada ekimden sonrada istanbulda yaşıcam kısmet olursa meslektaşımsın
annemlertoplu konutlarda oturiyi
bu lafını bidaa düşün istersen
rica ederim
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
biz bunun için kk lıyız
paylaşmak güzel :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?