Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nanedem mutluluğunuz bi ömür dewam etsin aynı heyecanla aynı sevgiyle inş....

nanedem mutluluğunuz bi ömür dewam etsin aynı heyecanla aynı sevgiyle inş....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimizin inş. , allah hepimize mutlu mesut sağlıklı huzurlu hayatlar nasip etsin inş. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYYY nanemmmmmmmmmm en sevdiğim baharatımmmmmmmmm
çok mutlu oldum senin adınaaa
mutlululğun daim olsun insallahhh

çenelerı kopasacılarr
yıne nekadar cok yazmıslar yaa cok yogundum gelemedım
nanem dılerım cok mutlu olursun canım
cok guzel ve sakın bı balayı olmus cok begendım
ya kızlar kedı cıger olayı demeyınde ben begenmedım evı belkı gece cekımı dıye ama ne bılım bana soguk geldı ve cok buyuk bende dublex ısterım ama bu abartı buyuk ya
yatak odasındakı ayrıntıya bayıldım
ama salon gıbı odolar ne bılım ya amaannn cenemı yormasın
ıı gunlerde mutlulukla oturusnlar karısı calsııyomuymus ne ısyapıyolarmıs bende merak ettım
ama sıany edıtlemıs
canım ya bızımle paylasman bıle cok buyuk ıncelık tesekuurler ben calsımaya gıdıyom

oooo benn anlat anlat bitmezz
kısacası 8,5 aylık evliyim (oha yuh çüş maşallah diyorum)
85liyim (bak sende 85 liysen 24üm de bayanssulusmile)
şakkıdı

allah bir ömür boyu mutlu etsin hayır ben 84 lüyüm canım yani 25 nekadar çok yaşlandıgımı hissediyorum 25 yeni alıştım 5-6 ay sonra nasıl dicem 26 bilmiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

selam hatunlar

baberko başın sağolsun. Allah sabır versin
nanedemhoşgeldin.. balayın güzel geçmiş anlaşılan... ömür boyu mutluluklar dilerim..

herkes iyidir umarım kızlar, hepinizi öptüm

selam hatunlar

baberko başın sağolsun. Allah sabır versin
nanedemhoşgeldin.. balayın güzel geçmiş anlaşılan... ömür boyu mutluluklar dilerim..

herkes iyidir umarım kızlar, hepinizi öptüm

hoşbulduk canım ,sağol... evet güzeldi , halaa öle devam ediyo umarım cicim ayları hiç bitmez kaydirigubbakcemile3

ayyy nane şimdi sen 1 haftalık evlisin dimi
aklıma bişi geldide neyse ahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…