Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar birtane gecelik takımı aldım dantel kırmızı ve çok ucuza 10 tl ye ya kompedandan

kızlar bende giyemezdim tıopuklu alıştım ama yine çok yürüyünce kötü oluyoda ama topuklu çok hoş ve güzel gösteriyo insanı yaw

kesinlikle katılıyorum

canım iyi örnek teşktil ettisem ne mutlu

Rabbim evi olmayan herkese sinay'a , buket'e ve hatırlamadığım isteyen herkese kendi evini nasip etsin inşallah

amin amin

buraya da yazam bari kimse yazmamış

gamze durubaby doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

:) Allah analı babalı büyütsün

durubebegımızde geldıı
derın bebegımızden sona
sıra gulayımda
tugbamda ve esradaaaa

kızlar merhaba valla ben en son çeyizime bardak takımı aldım zemuszemus ne bulusam alıyorum

buraya da uğramadan geçemedim. duru bebeiş doğdu. 3. nisanda sabah 8.59 da. çok iyi çok güzel bir bebek. ikimizde iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyoruz ve çok özledim sizleri

16 ekimde benim düğünüm

buraya da uğramadan geçemedim. duru bebeiş doğdu. 3. nisanda sabah 8.59 da. çok iyi çok güzel bir bebek. ikimizde iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyoruz ve çok özledim sizleri

ay kız normalmı yaptın sen cıkmısın hemen
ayy cnmm allah analı babalı buyutsunn
resımlerını koy ama bızeeee

hayırlı olsun cnm :ecrin_bebek:
allah uzun ömürler versin opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün inşş
nası güzel kokuyodur o şimdi :asigim: :asigim:

kendini ekleyebildim sonunda

buda ünitesi diğer kızlarada fikir olsun die ekledim)

Son düzenleme:
16 ekimde benim düğünüm

yaşasın ben cok istemiştin doğum günümde düğünüm olsun ama temmuz oluverdi :)

yaşı uzun olsun sağlıkla büyüsün inşallah normalmi oldu

aaaaaaa durubabyy sen ne zaman doğurdunda geldn bee
git bize bebişini getir çabukkk
Allah analı babalı büyütsün her isteyene nasip etsin
annecimm dediği günleride gör çarçabuk inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…