ben bukaddar sade bişi istiyom.şimdi baktım bunu buldum.
buraya da uğramadan geçemedim. duru bebeiş doğdu. 3. nisanda sabah 8.59 da. çok iyi çok güzel bir bebek. ikimizde iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyoruz ve çok özledim sizleri
ayy ne kadar huzur verici bi oda
şu anda şuraya kıvrılıp uyumayı o kadar çok istiyorum ki
Canım şöyle söyleyeyim bişey döküldüğünde (geçen misafir meyve düşürdü) sabunlu bezle silince çıkıyor lekesi. Bir de tükenmez kalemle minik bi çizik olmuştu sildim o da geçti. Ama hani çıkmayan lekeler var mı bilmiyorum :sm_confused:
Bence de renk açıldıkça temizlik artıyor malesef :1no2:
Yatak odasında baza filan yaptır mutlaka. Yaaa biz geçen sene bu zamanlar aldık yatak odasını peşin 4.000 liraydı akannehirakannehir Siz daha düşürürsünüz de fiyatı yerimseniben
ervacım hadi hayırlı olsun :)) bende koltuklarımla yemek takımımı maskodan aldım. koltuklarım bayraktar.yemek takımım inter.yatak odam doğtaş.
ama ben koltuk için çok zorlandım maskoda cok büyük modeller vardı hep.koltuklarımız buldumuz en küçük modeldi ama o bile eve bi girdi büyümüş sanki :))
kızlar haftasonuna doğru tam takır evimin resmini koyucam işallah. bu arada balayı yerini ayarladık . VOYAGE SORGUN zemuszemus şimdi en çok bunun için heyecanlıyım :) 26 nisan sabah 7.30 da ucuyoruz Allahın izniyle erkenden ucuyoruz anlıycanız :)) 4 gece 5 gün.artık gelincede resimler yüklerim sizlere kısmetse
Kizlar ben geldim....
Bekar bir kiz olarak gittim, evli bi hatun olarak döndüm :lepi:
bende çıkıyorum kızlar
balık markete gidiim bu akşam menüde balık var
buraya da uğramadan geçemedim. duru bebeiş doğdu. 3. nisanda sabah 8.59 da. çok iyi çok güzel bir bebek. ikimizde iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyoruz ve çok özledim sizleri
aimecim hayırlı olsun cnaımKizlar ben geldim....
Bekar bir kiz olarak gittim, evli bi hatun olarak döndüm :lepi:
hahahahahsabah burda herkese iyi haftalar diledim sabahın köründe kimse sallamamış alsanaalsanasmile
totonuzda sivilceler çıkar üzerine oturuamazsınız haftanızda sivilcelenir inşallahh :umursamaz:
ben kullanıorum güzeldir le jardinsağol hayatım evet le jardin memnun musun ya
kalitesi falan iyi mi çok beğenerek aldım ben ama
ay biride beni sormşpıtır cadısıda yok ortalıkta
lahanada yok
sorma be şekerrpıtır nerde ya?
sorayım bari de gelince çok seviniyor garibim sempatiksalakcinni
oyy canım benimburaya da yazam bari kimse yazmamış
gamze durubaby doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımmmburaya da uğramadan geçemedim. duru bebeiş doğdu. 3. nisanda sabah 8.59 da. çok iyi çok güzel bir bebek. ikimizde iyiyiz çok şükür hepinizi öpüyoruz ve çok özledim sizleri
Ayyyy İnanamıyorummm Hoşgeldin duru bebeeekkk :sm_cool:
Nasıl tatlıdır o şimdi mis gibi kokar :kedi:
Maşallah sana da
sen çatır çatır doğurdunda
birde buraya gelip yazmı yazdına
Allah'ım her isteyene nasip et
Nazarlardan koru duru bebişimizi
Sıra kimde Acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?