Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Duru dünyaya gözlerini açmış
sağlıkla mutlulukla büyüsün inş. Gamze sana da geçmiş olsun canım, bi an önce gel de bize doğumu anlat

aımecımm cnm hayırlı olsunnn

aimecimm çok güzel anlatmışsın canım yaa
ömürr boyu mutluluklar diyorum size hep mutlu olun inş

aime hayırlı olsun balım...

Aimee çok güzel geçmiş herşeyy şaka maka sende gidiyonn kızz boshayallersmile

kizlar hepinize cok cok tsk ederim
güzel dilekleriniz size ayni güzellikler geri dönsün insallah

aynen düsündügümüzden daha erken gidiyoruz =))))
canim benim seninde resimlerin yine yakiyor yalniz :kedi:

aimem hep benim serraya benzediğimi söyler yazış tarzım hayata bakış açımdan ötürü falan ondan ötürü yazdım bende :kedi:

evet serra gibi anlatirsin hep

evt yaa çok haklı aslında
aklıma getirdin yeni bişiler varmı diye baktım yeni kitabı çıkmış onu alıyorum şimdi :lepi:
sağoll burcu opuyorumnanaktan

aaa yeni kitap derken bir genc kizin gizli defterinin devami mi en son bir kizi olmustu?

evet bende öyle dedim zaten kocacigima =) o da nazarimiz olsun dedim....
foto elime gectigi gibi paylasicam, ben stressden hic düsünemedim simdi etrafdan toparlamaya calisicam

aimoşşş hayırlıolsun ay evlendın rsmen yaaa maşallah Allah bir yastıkta kocatsın
amin canim darisi basina =)

canım hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu kılsın :asigim:

sagol canim benim tskler

AİMEMMMMMMMMMM
çok mutlu oldummmmmmm cok guzel haberlerrrrr yuregın kadar guzel olsun hersey canım benım cok mutlu ol ıns

amin canim sagol darisi basina....

kizlar ben yokken neler oldu???

Duru bebek gelmis dünyaya....

Saglikli, huzurlu, mutluluk dolu, basarili bir ömür diliyorum Duru prensese....
Allah anali babali büyütsün....

Aimem tatlım benim, hayırlı olsun

Anlattığın her bi şeyi kaçırdım silmişsin ama anladığım kadarıyla herşey sorunsuz olmuş. ınş en yakın zamanda gelinlikli halini de görürüz bebişim Şeniz

Offf buket valla buket çok dağılmıştı topluyordum.

Bi de mutfakta dolap içinde bikaç düzenleme yaptım yetmiyor yaw bu dolaplar bana :bbo:

evi temizledim yemek yaptım yedik bulaşık , sonra wafele istedi aşkım , yaptım afiyetler yedi bide karışık meyve okteyli yaptım oooooooooo sonrası malum mutfağı topla şimdi oturdum , yorulmuşum be yaaa, sen nyapıyon kurabiyecim

Ayyy inanmıyorum nane yaaa 2 hafta olmuş bile, şaka gibi. Ne çabuk akıp gidiyor bu zaman akannehir

Ne güzel bir şarkıydı bu ya

Yaz bitti yine mevsim sonbahar
Kim bekler kim çeker bu kadar
Sofrandaki kırıntılar kadar
Bile mi olamadım

Allah'ın varsa
Bu akşam adres defterinde
S harfinin olduğu yerde
Bulup ya çiz ya yak adımı
Ya da sessizlik koy yerine
Allah'ın varsa
Vicdansız

Rüyama , şarkıma , şiirime girdin
Sanki kendi bahçelerin misali, arsız
Be vefasız
Sana martılar getirdim
Kanatlarım var beyaz
Ama acımıyor yüreğim

Elde sazlar, sarı yazlar, oğlanlar, kızlar
Yudumlanır salkım gölgelerinde
Nağmeler, nazlar
Şahit yıldızlar
'Doğur' dedin bana
'Kurabiye gibi çocuklar'

Gittiğin o gece ardından
ıki kadın uyanıp ağlayacak
Biri annen diğeri ben
Benim biraz ahım kalacak
Allah'ın varsa
Vicdansız

Rüyama , şarkıma , şiirime girdin
Sanki kendi bahçelerin misali, arsız
Be vefasız
Sana martılar getirdim
Kanatlarım var beyaz
Ama acımıyor yüreğim

Elde sazlar, sarı yazlar, oğlanlar, kızlar
Nağmeler, nazlar
Şahit yıldızlar
Oğlanlar , kızlar
Nağmeler, nazlar
Şahit yıldızlar
Oğlanlar , kızlar
Nağmeler, nazlar
Şahit yıldızlar

Sezen Aksu...

valla sorma , bende bişey anlamadım , hatta hala eve yerleşemedim bile doğru dürüst evde olmayınca yerleşemiyorum ya , 1-2 hafta daha sürcek gibi düzenleme işlerim ne yapcam bilmem

sultan topla topla bitmez canım ömür biter dağınıklık bitmez

nanee bende bu aksam kısır yaptım canım yemek istemedi kaydirigubbakcemile3

benim aşkitomda kısırı çok sever hatta bayılır yarına yemeğim var ama çrş günü bende kısır yapayım bari

valla sorma , bende bişey anlamadım , hatta hala eve yerleşemedim bile doğru dürüst evde olmayınca yerleşemiyorum ya , 1-2 hafta daha sürcek gibi düzenleme işlerim ne yapcam bilmem

O düzenlemeler aylar sürüyor canım.

Mesela evin süsleme ile ilgili kısımları, aksesuar vs benim hala devam ediyor.

8 ay oldu daha salon aksesuarlarımı geçen ay aldım düşün akannehir Hala eksik gedik bişeyler çıkıyor. Kullandıkça bişeylerin yerlerini değiştiriyorum boshayallersmile

Öyle valla kurbiş, bitmiyor. Bak canım kısır istedi valla ben de yarın kısır mı yapayım acaba aklinialirimsmile

doğru diyosun yavaş yavaş anca bakalım ben kaç ayda yerleşicem ,

ben kaçtım kızlar sabah 6 da kalktığımızdan hazırlanır yatarım uyurum sabah olur zaten ...

iyi geceler kızlar , öptüm sizi yarına görüşürüz inş.

hee yapın valla

benim canım istiyodu kaç gündür...

hoş kısır dediğin şöyle kankalarla muabbetle güzel gider yalnız pek bi gitmedi ama napalım...

duru bebek hos gelmis gamze gecmis olsun gözünüz aydin

aime sana da hayirli olsun.. nikahi basmisin :) cok kolay oldu nikah kiymak dimi bir anda kiyiliyor geciyor allah sizi nazlarlardan sakinsin.. simdi heyecanla dügün gününü saymaya basla.. aklima geldi bende yeni nisanlanmistim, bu siteye ara sira giriyordum gözüme evlilik hazirliklari konusu gözüme carpti konulari gezdim.. bende üye oldum KK´ya burdaki kizlarin takvimleri vardi hefeslendim bende yaptim ama ozamanlari en uzun nisanlilik dönemi beniki saniyordum 13 ay hic gecmicek dügün günü hic gelmicek saniyordum.. bi yandan dügün günü gelsin istiyordum ama bi yandanda korkuyordum.. burdaki sohbetler sayesinde 13 ayin nasil gectigini anlamadim korkularim yalniz bana masus olmadigini baska insanlarda baska baska yada benzer problemlerle bogustugunu görmek rahatlatti.. dertlestik paylastik bazen icimdeki öfkeye burdaki satirlara kustum rahatladim.. burda birebir tanimadigim kizlar sayesinde nisan dönemini daha kolay gecirebildim sonucta nisanlim türkiyede ben almanyadaydim hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum!!
Simdi ise 8 ayi gecmis evleneli kocam yani basimda uyuyor hamd olsun sonsuz sükürler olsun.. kavustuk saglikliyiz annem babam ablamlarim abim yengem yegenlerim sag durum böyleyken bazen karamsarilga kapilabiliyorum cünki insanoglu nankör.. Allahima sonsuz sükürler olsun.
Laf nerden nereye geldi Aimecim gelin olma duygusu tarif edilmez aslinda yasanilir.. allah bütün kizlarimiza bu duyguyu yasamayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…