aımecımm cnm hayırlı olsunnn
aimecimm çok güzel anlatmışsın canım yaa
ömürr boyu mutluluklar diyorum size hep mutlu olun inş
aime hayırlı olsun balım...
Aimee çok güzel geçmiş herşeyy şaka maka sende gidiyonn kızz boshayallersmile
aynen düsündügümüzden daha erken gidiyoruz =))))aimecişmm ilk öncelikle allah nazarlardan saklasın diyerek söze başlıyım:1hug: maşallah
birde bana serra dersin kendi anlatışına bir bakarmısın kuzucuğum Şeniz
inan yeniden o günlere dönmenin ötesinde gözümde sen canlandın koşuştururken kolanla
hatta evlenme teklifi sahnesini bile gözümde canlandırdım resmen :1rolleyes:
biran öncee amaa birannn önceee gelinlikle görmek istiyorum senii opuyorumnanaktan bak sende nihalciğimde allahın izniyle düşündüğümüzden daha evvel gelin olacaksınız nasipse :Saruboceq:
aimem hep benim serraya benzediğimi söyler yazış tarzım hayata bakış açımdan ötürü falan ondan ötürü yazdım bende :kedi:
evt yaa çok haklı aslında
aklıma getirdin yeni bişiler varmı diye baktım yeni kitabı çıkmış onu alıyorum şimdi :lepi:
sağoll burcu opuyorumnanaktan
Hoşgeldin taze gelincik. Hayırlı uğurlu olsuuuuun, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın. :asigim:
İçim pırpır okudum yazıklarını aimeciiim fanta güzelim. Çook duygulandııım yaa . Seninde bu tatlı telaşlarını okumak o kadar sevindirdi ki beni ağzım kulaklarımda. ay yerim ben seni gelinlikçim falan demiş provalara gitmişş... :1rolleyes:
Kolyende nazarınız olsuuun canım benim.
Foto istiyoruuuuuuuum ama ben..
amin canim darisi basina =)aimoşşş hayırlıolsun ay evlendın rsmen yaaa maşallah Allah bir yastıkta kocatsın
canım hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu kılsın :asigim:
AİMEMMMMMMMMMM
çok mutlu oldummmmmmm cok guzel haberlerrrrr yuregın kadar guzel olsun hersey canım benım cok mutlu ol ıns
valla sorma , bende bişey anlamadım , hatta hala eve yerleşemedim bile doğru dürüst evde olmayınca yerleşemiyorum ya , 1-2 hafta daha sürcek gibi düzenleme işlerim ne yapcam bilmem
O düzenlemeler aylar sürüyor canım.
Mesela evin süsleme ile ilgili kısımları, aksesuar vs benim hala devam ediyor.
8 ay oldu daha salon aksesuarlarımı geçen ay aldım düşün akannehir Hala eksik gedik bişeyler çıkıyor. Kullandıkça bişeylerin yerlerini değiştiriyorum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?