lahanacım eskıden bende sabahları cok yerdım sımdı
salatalık yıyorum cock cabuk doyuruyo
bıde onu denesen
[/QUOTE
ohhh ellerine sağlık burcuuu..bende hindistan cevizli kurbiş yaptım kekin havuçlu tarcınkı kek mi....
senin ne işin var askeriyede otur evinde işteekaydirigubbakcemile
sen terlik sezonunu actın benim burda totum donuyooo...hava buz gibii....
gülçin evin hayırlı ugurlu olsun..ne kadara aldınız...
kurabiye sen demi yuksek lisans yapıyorsun ..bende yapıyorum..ağustosa kadar tezi teslim etmem lazım.((( seminerden sonra hiç elimi sürmedim off.. branş neydi senin...
nihalim 5 yılınız dolmuşş.....daha nice 5 yıllara..seneye kendi evinizde kutlarsınız inşlallah..
ayyy burcu senı guldurun sey benı tırstırıyoeyvahedigeldismile
sımdıye kadar nereye bakıyosa artık gozum yumurta
kapıya dayandı ben anca sıkıyomalsanaalsanasmile
haftada 3 kılo bılke versem ımkansız ıstedıgım elbıseyı gıyemm Çok üzgünüm çoook
ama elımden gelenı yapıcam:enbuyukkk:
opuyorumnanaktan
Burcim, söze ne haccet döktürmüşsün yine mutfak robotu hatun ellerine sağlık.
Şimdi baharın evine gidiceeem misafirliğee döncem sonra
Geçen gün 8 yaşındaki kız kardeşimin öğretmeni annemi okula çağırdı. Bizim miniğimiz sınıfta bir erkek arkaşına vurmuş ve onunla aynı sırada oturmamak için ağlamış. Nedenini de "Annem gelmeden anlatmam" demiş. Yanına gidip neden böyle yaptığını soran anneme ağlayarak anlatmaya başlamış: "Anne, o erkek, onun pipisi var. Geçen gün baktım tuvaletten çıkınca ellerini yıkamadı. Öyle pipili elleriyle dolaştı sonra sınıfa gelip yanıma oturdu. Kalemimi, defterimi tuttu sonra da yanağımdan fıstık aldı, bütün yanaklarım pipi oldu. İstemiyorum ben onunla oturmak!" E, bunu duyan herkes kahkalara boğulmuşken, diğer miniğimizin kendini savunması olaya son noktayı koymuş: "Onun da kelebeği var, ben bir şey diyor muyum? Eğer çok istiyorsa alsın pipimi, versin kelebeğini. En azından ellerimi yıkamak zorunda kalmam."
burcuuu o pizzaları nasıl yaptın ????
koyup kaçmış zilli ayy ben yoğundum bugün yaa
şimdi otogara gidicem kardeşim kışlıklarını yollamış onları alıcam sonra eve geçecem
yemek yap çamaşır düe ütü yap
ooff pok vardı evlendim
o sırf su nasıl idare ediyorsun onunla...
beni havuç çok iyi tuttu ama kıslar onada çok kalori dediler.
neyi kendim için ayarlasam fazla çıkıyor.
ama o kadarad incelememek lazım.sonuçta benim çok fazlam yok...
mesela araöğün poğaça ,hamur yiyeceğime havuç yemek dimi..
ne gibi zaarrı olabilir ki..
bide ben form bisküvileri çok seviyorum.
iki adet falan kesiyor beni...
ohhh ellerine sağlık burcuuu..bende hindistan cevizli kurbiş yaptım kekin havuçlu tarcınkı kek mi.... senin ne işin var askeriyede otur evinde işteekaydirigubbakcemile sen terlik sezonunu actın benim burda totum donuyooo...hava buz gibii.... ..[/QUOTE .!.:kaydirigubbakcemile3 canım hafta sonu evde sıkıcı oluyor. normalde zaten eşimin çslıştığı bölüme girmem yasak. ama bir istisna olacak. Çok güzel bir park yaptılar çalışma yerinin arkasına. küçük bir hayvanat bahçesi gibi. tavşan falan var. o parkı falan görmek istiyorduım. özel izinle gidicem işte. tüm bu hazırlıklar denetlemeleri var 19 unda onun için. bende bilgisayarımı götürürüm. pastam böreğimle piknik yaparımm. denize taş atarımm hahahahakaydirigubbakcemile3 kitabımı okurum. öğle arasıda dans çalışırız işte vakit geçer. hafta sonları netinde tadı olmuyor inan boshayallersmile
terlik sezonu evet beklediğimden de erken geldi yahu akannehir
kaydirigubbakcemile3 canım hafta sonu evde sıkıcı oluyor. normalde zaten eşimin çslıştığı bölüme girmem yasak. ama bir istisna olacak. Çok güzel bir park yaptılar çalışma yerinin arkasına. küçük bir hayvanat bahçesi gibi. tavşan falan var. o parkı falan görmek istiyorduım. özel izinle gidicem işte. tüm bu hazırlıklar denetlemeleri var 19 unda onun için. bende bilgisayarımı götürürüm. pastam böreğimle piknik yaparımm. denize taş atarımm hahahahakaydirigubbakcemile3 kitabımı okurum. öğle arasıda dans çalışırız işte vakit geçer. hafta sonları netinde tadı olmuyor inan boshayallersmile
terlik sezonu evet beklediğimden de erken geldi yahu akannehir
iyi hadi bakalımmm...size şimdiden bol bol iyi eglenceler...alkisalkisalkis
boshayallersmile
öncelikle tüm evleneceklere tavsiyem
1-çok eşya almayın (mobilya v.s.)
2-konsoldur masadır ünitedir çok doldurmayın(şamdan,çerçeve,çiçek v.s.)
3-sakın ama sakın açık renk eşyaya yoğunlaşmayın (mağazada durduğu gibi durmuo evde)
4-her ne olursa olsun görüntüye değil kullanışa önem verin(perde halı v.s.)
5-bugünün işini yarına bırakmayın :roflol:
aman hıc görmemısım yaaaaaa
hmm ne guzel
ya 12/4 ama takvıme gore yarın
ya lezo yapmıs benı
bende aldım dan diye ah ah kımlere kaldım kız pıtır yolacam senı adımı cıkardın takvımde takvım
baharımmm evine bktım güle güle oturun çok hoş cok güzel olmuş ay ne kadar hoş yaa benımde böyle evimi dizmeme az kaldımeraba tatlılarım
albüme evimi ekledim buyrun beklerim
nasılsın fibulaa
:1hug:
sağol şekerim.sen nasılsın.bugün işler çok yoğun öyle bakındım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?