Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu canım çekti.tarifini aldım.akşam evde bende yapayım.
nasıl giriyosun askeriyeye:1shok:.askeri kimliğin çıktı mı.

Son düzenleme:
burcu cok saol ya
bunu hıc aklımdan cıkarmıycam
ozamn ozel bısı gıymek ıcınde ugrasmama gerek olmadıgına gore gelson baklavalar gıtsın borekler:

walla asker eşlerine hayranım herşeyeleri indirimli oluyor o kimliklerle walla

canım benim kimliğim öyle süs gibi duruyor valalhi.
sosyal imkanlar hariç alışveiriş için falan kullanmıyoruz hiç. Askeriye burda uzak çünkü.
ordan taa taşınkıyor. tansaştan alıyoruz herşeyimizi. artık araştırdık herşey orda uygun olacak diyede bir şey yok. a.s ha ama sosyal tesislerde yemek içmek konaklamak ucuz. spor salonuna gittik geçen hafta içerde herr türlü spor aleti var giriş 50 kuruş :roflol:

süpermiş canım git negüsel yap walla benim bildigim askeriyenin kuaförleride uygun oluyomuş ölemi

süpermiş canım git negüsel yap walla benim bildigim askeriyenin kuaförleride uygun oluyomuş ölemi

kuaför uygun evet. ama ben gitmiyorum gitmemde. Çünkü askerler kuaförlük yapıyor. kimisi gelmiş ücra bir köyden ordada berbermiş ne anlar kadın kuaförlüğünden. rezil edip bırakıyorlar saçı. kimi zamanda çok mükemmel gerçek harika kuaförler denk geliyor. ama bunlar sürekli değiştiğinden teskere alıp gittiğinden ben güvenmem işin aslı. a.s
spor salonuda askeri tesisin içinde tesis çokk uzazkda her gün 20 km. spor yapmak için gidilmiyor. ama Gölcükte olsaydık hala orda askeriye şehrin içindeydi. kapalı olimpik yüzme havuzu vardı kesinlikle ona giderdim. neyse burdada sezonu açıyotruz artık denize girerriz inşallah. :1rolleyes: onun dışında tenis kortlarımız var yine 1 tl den kiralanıyor. her türlü imkan var tabi yapana... :roflol:

burcu cok saol ya
bunu hıc aklımdan cıkarmıycam
ozamn ozel bısı gıymek ıcınde ugrasmama gerek olmadıgına gore gelson baklavalar gıtsın borekler:

o kadarda abartmaaa alsanaalsanasmileama çokda kasmaaaa.s

benim kimliğim bile yok.olsa bile eve zor gidiyorum.başka yerlere gitme imkanım olmuyo.zamanım yok.akannehir

bende gölcükte olsak giderdim üyede olurdum havuza falan ama burda uzak tek başıma her gün o yolu çekemem:sm_confused:

güsel ama imkanlar waryani

konaklama çok uyun gerçektende.ama diğer şeyleri eşim kullanma taraftarı değil.ben diorum orda şölemiş böylemiş dio.yok siviller gibi herkes nerden alıyosa bizde alalım dio.sosyal imkanlarını filan hiç kullanmadık biz.

oy oy yazık sana niew çıkarmadın ki daha:çok üzgünüm:

bizim nikah 11 eylülde oldu.o hafta çıkarttıracaktı kimliği.hala da çıkarttıracak.ihtiyacımo lmuyo ya bende üstelemiyorum.

eşimin iş yerine sırf saç yaptırmaya gitmem heralde.işçilik ruhuma işlemiş.öyle kamusal şeylere gelemiyorum.işçisin sen işçi kal.:roflol:

güsel ama imkanlar waryani
tabi tabi her türlü sosyan imkan düşünülmüş. a.s

canım kuaför iş yerinde değilki. askeri tesisler bir bütündür lojmanda içindedir. alışveriş merkezide. kuaförüde. spor tesiside. herşeyide içindedir. sinemaya gidiyoruz mesela dışarda 10 tl biz 4 tl ye gidiyoruz. neden gitmeyelim?
eskiden serhatta hjiç sevmiyordu askeri ortamları. ama şimdi aştı onu. herkes çoluk çocuğuyla geliyor. iş işte kalıyor. çokda büyük zaten tanıdık az rast geliyor. sonra dışarda eve yakın tenis kort var. aynı kort. ne kadar biliyormusun 40 tl saati. e 1 tl ye oynamak varken neden 40 vereyim. birde nasıl vereyim memur maaşıyla? o yüzden sosyal imkanlar esasen çok güzel. marmaris kampıda gittim gördüm. inanılmaz harika. bildiğin tatil köyü. marmarisin en güzel koyuna yerleşmişler. bildiğin gibi değill... geceliği 10.... ee neden gitmiyim? sizde zamanla alışırsınıza. yoksa iş yerinin içinde falan değil. dedimya iş yeri ayrı bir bölümde ve oraya eşler bile alınmıyor. özel ikinci bir kimliği var. yarın ben izinli giricem. a.s
onun dışında dediğim gibi bizde zaten alışverişi falan herkes gibi tansaştan yapıyoruz. haa belli başlı şeyler. mesela eti ürünleri inanılmazz ucuz. gittiğimizde alıyoruz. veya algida dondurma dışarda magnum 2,5 tl. içerde 1,25 gidince yiyiyoruz bol bol. termos poşetimiz var doldurup buzluğa atıyoruz. ama onun dışında bazı ürünler dışarda daha uyguna yakaladığımda oluyor...

Son düzenleme:
askerıyenın ındırımını falan bılmemde
asker esı yada aılesı olamk
cok gururu verıcı bıseydır
ben cok sevıyorum askerlerı ve polıslerı kendı aılelerınden cocuklarından once vatan dıyolar
Rabbım askerımıze guc kuvvet ve SABIR versın dengesız ınsanlara sabrede bılmelerı ıcın

evet gurur verici gerçekten a.s
aşkımda bir konu olsun hemen der önce vatan. sinir olurum bende :roflol: benden de mi önce derim.... oda ikinizi kıyaslama der. vatan ayakda olacak ki sende bende içinde olalım der a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…