burcu canım çekti.tarifini aldım.akşam evde bende yapayım.
nasıl giriyosun askeriyeye:1shok:.askeri kimliğin çıktı mı.
Şeniziyi hadi bakalımmm...size şimdiden bol bol iyi eglenceler...alkisalkisalkis
ayy teşekkür ederimm fıstıkımmmoyy oyy boshayallersmile insan heves edip alıyor ama sonradan böle oluyo demek
açık renkte aldım
senin bizden çektiin nedir yaaa hahaha
hatırlıyomusun bikeresinde ben sana i,mza yapmıştım imzandada bebekle karı koca vardı sen 7 aylık evliydin üzerindede
seni memişlerimle emzirmeye baslayalı 7 ay yazıyordu hahahahaha ahh ahh nico ortaya cıkarmıştı şimdide bu pıtır lezolu takvim yapmış senın bizden cektiğin nedir kuzum hahahaha :roflol::roflol:
baharımmm evine bktım güle güle oturun çok hoş cok güzel olmuş ay ne kadar hoş yaa benımde böyle evimi dizmeme az kaldı
he bu arada size haftasonu evimin resimlerini çekicem inşallaah eşyasız hali :1rolleyes:
burcuuu o güzellikleri döktüren ellerine sağlık pizalar çok leziz görünüyor :asigim:
yok güzeli yaaa akşam 5.30 da iş çıkışı gibi normal gün gibi gelcez evisimize yerimsenibenburcu gecede ordamı olacaksınız
burcu canım çekti.tarifini aldım.akşam evde bende yapayım.
nasıl giriyosun askeriyeye:1shok:.askeri kimliğin çıktı mı.
ohooo 1 seneden daha fazladır var benim askeri kimliğim.
nikahtan hemen sonra çıkarttırdı serhat. a.s biz nikahıda düğünden 9 ay önce yapmıştık ya demekki 18 aydır var kimliğim.
tarifii muhakkakkk denee çeokk güzelllllopuyorumnanaktan
walla asker eşlerine hayranım herşeyeleri indirimli oluyor o kimliklerle walla
walla asker eşlerine hayranım herşeyeleri indirimli oluyor o kimliklerle walla
benim kimliğim bile yok.olsa bile eve zor gidiyorum.başka yerlere gitme imkanım olmuyo.zamanım yok.akannehir
canım benim kimliğim öyle süs gibi duruyor valalhi.
sosyal imkanlar hariç alışveiriş için falan kullanmıyoruz hiç. Askeriye burda uzak çünkü.
ordan taa taşınkıyor. tansaştan alıyoruz herşeyimizi. artık araştırdık herşey orda uygun olacak diyede bir şey yok. a.s ha ama sosyal tesislerde yemek içmek konaklamak ucuz. spor salonuna gittik geçen hafta içerde herr türlü spor aleti var giriş 50 kuruş :roflol:
burcu kek tarçınlımı yoksaa
süpermiş canım git negüsel yap walla benim bildigim askeriyenin kuaförleride uygun oluyomuş ölemi
burcu cok saol ya
bunu hıc aklımdan cıkarmıycam
ozamn ozel bısı gıymek ıcınde ugrasmama gerek olmadıgına gore gelson baklavalar gıtsın borekler:
benim kimliğim bile yok.olsa bile eve zor gidiyorum.başka yerlere gitme imkanım olmuyo.zamanım yok.akannehir
kuaför uygun evet. ama ben gitmiyorum gitmemde. Çünkü askerler kuaförlük yapıyor. kimisi gelmiş ücra bir köyden ordada berbermiş ne anlar kadın kuaförlüğünden. rezil edip bırakıyorlar saçı. kimi zamanda çok mükemmel gerçek harika kuaförler denk geliyor. ama bunlar sürekli değiştiğinden teskere alıp gittiğinden ben güvenmem işin aslı. a.s
spor salonuda askeri tesisin içinde tesis çokk uzazkda her gün 20 km. spor yapmak için gidilmiyor. ama Gölcükte olsaydık hala orda askeriye şehrin içindeydi. kapalı olimpik yüzme havuzu vardı kesinlikle ona giderdim. neyse burdada sezonu açıyotruz artık denize girerriz inşallah. :1rolleyes: onun dışında tenis kortlarımız var yine 1 tl den kiralanıyor. her türlü imkan var tabi yapana... :roflol:
canım benim kimliğim öyle süs gibi duruyor valalhi.
sosyal imkanlar hariç alışveiriş için falan kullanmıyoruz hiç. Askeriye burda uzak çünkü.
ordan taa taşınkıyor. tansaştan alıyoruz herşeyimizi. artık araştırdık herşey orda uygun olacak diyede bir şey yok. a.s ha ama sosyal tesislerde yemek içmek konaklamak ucuz. spor salonuna gittik geçen hafta içerde herr türlü spor aleti var giriş 50 kuruş :roflol:
oy oy yazık sana niew çıkarmadın ki daha:çok üzgünüm:
süpermiş canım git negüsel yap walla benim bildigim askeriyenin kuaförleride uygun oluyomuş ölemi
tabi tabi her türlü sosyan imkan düşünülmüş. a.sgüsel ama imkanlar waryani
konaklama çok uyun gerçektende.ama diğer şeyleri eşim kullanma taraftarı değil.ben diorum orda şölemiş böylemiş dio.yok siviller gibi herkes nerden alıyosa bizde alalım dio.sosyal imkanlarını filan hiç kullanmadık biz.
bizim nikah 11 eylülde oldu.o hafta çıkarttıracaktı kimliği.hala da çıkarttıracak.ihtiyacımo lmuyo ya bende üstelemiyorum.
eşimin iş yerine sırf saç yaptırmaya gitmem heralde.işçilik ruhuma işlemiş.öyle kamusal şeylere gelemiyorum.işçisin sen işçi kal.:roflol:
askerıyenın ındırımını falan bılmemde
asker esı yada aılesı olamk
cok gururu verıcı bıseydır
ben cok sevıyorum askerlerı ve polıslerı kendı aılelerınden cocuklarından once vatan dıyolar
Rabbım askerımıze guc kuvvet ve SABIR versın dengesız ınsanlara sabrede bılmelerı ıcın
evet gurur verici gerçekten a.s
aşkımda bir konu olsun hemen der önce vatan. sinir olurum bende :roflol: benden de mi önce derim.... oda ikinizi kıyaslama der. vatan ayakda olacak ki sende bende içinde olalım der a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?