tabi tabi her türlü sosyan imkan düşünülmüş. a.s
canım kuaför iş yerinde değilki. askeri tesisler bir bütündür lojmanda içindedir. alışveriş merkezide. kuaförüde. spor tesiside. herşeyide içindedir. sinemaya gidiyoruz mesela dışarda 10 tl biz 4 tl ye gidiyoruz. neden gitmeyelim?
eskiden serhatta hjiç sevmiyordu askeri ortamları. ama şimdi aştı onu. herkes çoluk çocuğuyla geliyor. iş işte kalıyor. çokda büyük zaten tanıdık az rast geliyor. sonra dışarda eve yakın tenis kort var. aynı kort. ne kadar biliyormusun 40 tl saati. e 1 tl ye oynamak varken neden 40 vereyim. birde nasıl vereyim memur maaşıyla? o yüzden sosyal imkanlar esasen çok güzel. marmaris kampıda gittim gördüm. inanılmaz harika. bildiğin tatil köyü. marmarisin en güzel koyuna yerleşmişler. bildiğin gibi değill... geceliği 10.... ee neden gitmiyim? sizde zamanla alışırsınıza. yoksa iş yerinin içinde falan değil. dedimya iş yeri ayrı bir bölümde ve oraya eşler bile alınmıyor. özel ikinci bir kimliği var. yarın ben izinli giricem. a.s
onun dışında dediğim gibi bizde zaten alışverişi falan herkes gibi tansaştan yapıyoruz. haa belli başlı şeyler. mesela eti ürünleri inanılmazz ucuz. gittiğimizde alıyoruz. veya algida dondurma dışarda magnum 2,5 tl. içerde 1,25 gidince yiyiyoruz bol bol. termos poşetimiz var doldurup buzluğa atıyoruz. ama onun dışında bazı ürünler dışarda daha uyguna yakaladığımda oluyor...
askerıyenın ındırımını falan bılmemde
asker esı yada aılesı olamk
cok gururu verıcı bıseydır
ben cok sevıyorum askerlerı ve polıslerı kendı aılelerınden cocuklarından once vatan dıyolar
Rabbım askerımıze guc kuvvet ve SABIR versın dengesız ınsanlara sabrede bılmelerı ıcın
evet gurur verici gerçekten a.s
aşkımda bir konu olsun hemen der önce vatan. sinir olurum bende :roflol: benden de mi önce derim.... oda ikinizi kıyaslama der. vatan ayakda olacak ki sende bende içinde olalım der a.s
kızlar yemegimi yedim şimdi türk kahvemi yapmaya gidiyorum varmı içmek isteyen hemen sizde yapim
dogru burcucum
sende kocana ıı bakkı kocanda vatana ıı baksın
vatan san emanet burcuuuu
haftaya bekar olarak son hafta sonum olucak sizce nasıl geciriyim kızlar mafoldumbenhııh sankı sen evlenıom haftaya baharın dugunu varr
evını bıle ekledııı senın ne ısın varsa alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
1- cok eşyam yoköncelikle tüm evleneceklere tavsiyem
1-çok eşya almayın (mobilya v.s.)
2-konsoldur masadır ünitedir çok doldurmayın(şamdan,çerçeve,çiçek v.s.)
3-sakın ama sakın açık renk eşyaya yoğunlaşmayın (mağazada durduğu gibi durmuo evde)
4-her ne olursa olsun görüntüye değil kullanışa önem verin(perde halı v.s.)
5-bugünün işini yarına bırakmayın :roflol:
saol ervacımbaharımmm evine bktım güle güle oturun çok hoş cok güzel olmuş ay ne kadar hoş yaa benımde böyle evimi dizmeme az kaldı
he bu arada size haftasonu evimin resimlerini çekicem inşallaah eşyasız hali :1rolleyes:
burcuuu o güzellikleri döktüren ellerine sağlık pizalar çok leziz görünüyor :asigim:
elcın bende ıstıyom ama faldda bakcan
Bizimkinin ayrı bi inadı var.zamanla bizde alışırız belki.
bende seviyorum askerleri :asigim:
aynı sözü eşimde söylüyo.ezberletiyorlar heralde.
yanınada bitter çikolata.şakkıdı
kızlar epilasyon cihazı öneriniz varmı?almayı düşünüyorum da.CADIARZU
evet gurur verici gerçekten a.s
aşkımda bir konu olsun hemen der önce vatan. sinir olurum bende :roflol: benden de mi önce derim.... oda ikinizi kıyaslama der. vatan ayakda olacak ki sende bende içinde olalım der a.s
haha napem beaKIZIM ESMADAN SONA BNAMI TAKTIN NE ISTIYON BIZDEN YAA:roflol:
YA BISI ALICAM SOGAN V E PATATES ICIN O YUZDEN SORUYORUM HIIH
ne bılım cok sıkıldım :1no2:
ya canım edimde sende etpıtırım bana dua et ya
suan kapıdan gırse atlarım boynuna okadar cok ozledımkı
cıdden akıllandım sımdı ben ona desem bıkerecık sen alttan alıp dönsen o bana derkı
bıkerecıkte gıtmemeyı denesen kecı ya
umudum gorumcem ve kayınvalıdem onun haberı olsa ceker kulagını
dua et pıtırım yaaaaa
ELCIN tamam canım sen yap bızde yorumlayalım
neren fazlaysa ona gore soylerız
BUKET kıs sende az tembel dıılsın ılk defa gelıolar evıne
sende mısafıre pızza kocana sarma ohhhh
heh işte çok güzel bi cvp olmuşnıhalcım hanı en acıllerı alıyoduk
sımdı sen farukkunla gırcen eve hanım bı sogan kırda yıyekmı dıycek
desede aman herıfff dolabı yokmu dıycen
acıllere öncelıkkk
ayyy süper yaaa:)))Geçen gün 8 yaşındaki kız kardeşimin öğretmeni annemi okula çağırdı. Bizim miniğimiz sınıfta bir erkek arkaşına vurmuş ve onunla aynı sırada oturmamak için ağlamış. Nedenini de "Annem gelmeden anlatmam" demiş. Yanına gidip neden böyle yaptığını soran anneme ağlayarak anlatmaya başlamış: "Anne, o erkek, onun pipisi var. Geçen gün baktım tuvaletten çıkınca ellerini yıkamadı. Öyle pipili elleriyle dolaştı sonra sınıfa gelip yanıma oturdu. Kalemimi, defterimi tuttu sonra da yanağımdan fıstık aldı, bütün yanaklarım pipi oldu. İstemiyorum ben onunla oturmak!" E, bunu duyan herkes kahkalara boğulmuşken, diğer miniğimizin kendini savunması olaya son noktayı koymuş: "Onun da kelebeği var, ben bir şey diyor muyum? Eğer çok istiyorsa alsın pipimi, versin kelebeğini. En azından ellerimi yıkamak zorunda kalmam."
haha katarımana benı nıye kattın be delı ben ne soruyorum dan diye
he tek kendımı demıyım kuzenımıde rahat bırak hehe
sus kız
pehh cnm cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?