Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol canım inşallah

teşekkür ederim nanecim
beğenmene sevindim
antilop dedilen bi kumaş
leke tutmuyomuş
koltuk 10 yıl
kumaş 5 yıl garantili

guclubacismile benimkide krem antilop
benimki leke tuttu
pasta döktüler üzerine sonrada hemen kolanyalı mendille silmişler
halbuki aldığım yer alkollü şey deydirme sabunla sil öteki türlü izi kalır demişti...
nitekim kaldıda yani hem mıçtılar üzerine bide sıvadılar

teşekkür ederim nanecim
beğenmene sevindim
antilop dedilen bi kumaş
leke tutmuyomuş
koltuk 10 yıl
kumaş 5 yıl garantili

iyidir umarım , benimkilerde öle çünkü henüz bişey dökmedim dökmemde inş. o zaman anlıcam gerçekten çıkıyomu çıkmıyomu diye kaydirigubbakcemile3 çıkarsa iyide çıkmıyosa bana bu kumaşı satana ..... kaydirigubbakcemile3

bızdede adettır gelen mısafıre sofra kurulur
bu nedenle annemler halamlar
hep sabah kahvaltı bulasıgını yıkarken yemegı ocaga koyalr mısafır
gelınce yemek olsun dıye
burcu anlatınca aklıma geldı

hahaha son 5 kelimen süper

gerçektenmiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden :1shok: :1shok: :1shok: ay ben pür dikkat kesileyim o zaman

kızlar albüm yaptımboshayallersmile
cmrtsi saçımı kestirdim
bide nişandaki halimi ekledim

ayy kurabıye nasıl yanı yaa
hem doktuler bıde saklı gızlı sılmısler ıı halt etmısler sınırler

kızlar yaa bana yardım edin artık iyice pskolojim bozuldu..ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ben nişanlıyım ekimde düğünüm var manisaya yerleşeceğim ama hiç istemiyorum ailemden uzakta bi yere gitmek nasıl atlatırım bu dönemi bana bir akıl verin günler yaklaştıkça sürekli ağlıyorum canım çok yanıyoo

ıŞte kızlarrr Burcu harikalar diyarında fotolarım huzurlarınızdaaaa

Demiştim ya hafta sonu aşkımın iş erine gidicem orda mini çaplı bir hayvanat bahçesi yaptılar süper bir ortamdıı. bayıldımmm. Aşkım çalışırken bu bu huzurlu ortamda kitap okudum.
Ömerle tanıştım onunla ilgili maceramızıda anlatırım birazdan önce fotolar.
tavşanlar ördekler kuzgunlar hindi tavuskuşu hımm köpek güveercinlik balık havuzu horozlar tavuklar ne ararsanız vardı
ama anca makinamız bunlara yetti....

yavru olanı asker sevmem için çıkartıp elime verdiiiiiii

şunun güzelliğine bakın yaa çok afacandıııı.... karnı acıkınca atladı kucaktann tellerin arasından geçebiliyor henüz küçük diyee hoppp annesinin yanınaa.. ikide bir kaçıyormuş askerler topluyormuş ortamdan

veee tavuskuşu görmeyeli çokk uzun yıllar olmuştu 10 sene olmuştur rahat. En son diyarbakır hayvanat bahçesinde görmüştüm. çok sevmiştim bir kere daha göreceğim aklıma gelmezdi. kızlar bu haldeyken nasıl yalvardımmm lütfenn benim için bir kere açılll. fotografını çekmeliyim lütfen derken tümm ihtişamıylaa açıldııı. aman yarabbim nasıl bir güzellik. En inançsız insan bile bu görüntü karşısında 5 rekat namaz kılası gelir vallahi...

evet bu kadar kızlar iyi seyirler...

benim koltuklarda antiloptu ama değiştirdik
adam dediki leke tutmuyor ama lekeyi içine hapsediyor yani diyelim bişey döküldü üzerinden siliyosun ama alt tarafında biriktiriyor lekeyi boshayallersmile

bızdede adettır gelen mısafıre sofra kurulur
bu nedenle annemler halamlar
hep sabah kahvaltı bulasıgını yıkarken yemegı ocaga koyalr mısafır
gelınce yemek olsun dıye
burcu anlatınca aklıma geldı

canım ben normalde akşam üstü yaparım yemeklerimi ki geldiğinde sıcak ve taze olsun.
>Aynı yemeği 1 kereden fazla ısıtmamak gerekiyormuş. Ee yemekleri 2 günlük yapıyorum bir kere ısınacağı için ilk geldiğinde sıcak olmasına özen gösteriyorum. ama bu gün akşam tango var. patlıcan kokmak istemediğimden erkenden kızartıp duşumu aldım kaydirigubbakcemile3

Bende 800 km. uzağa gelin geldim. Ama öyle aşıktım ki herşeyi göze aldım inanki a.s
Sende seviyorsan inan düşündüğünden daha kolay olacaktır. en güzel günlerini karartma derim canım :teselli:

canım yaa nasıl atlattın o dönemi ne yapmam gerekiyo çok seviyorum bende ama ailemden uzağa gitme fikrine hala alışamadım çok mutsuzum..

oyy burcu , belli ki çok eğlenmişsin ,tavşanlarlada maşallah çok samimiyiz , :)
tavus kuşuna diyecek laf bile yok allah ım neler yaratıyo , bizede bunları görmeyi nasip ediyo ,hamd olsun rabbime ...

burcucum cok guzel bı gun gecırmısın bellı bu arada cok sıksın tek tas
bıle sende olunca dahada bı guzel oluyo
tavsanlara bayıldım tavus kusu ıcın soyledıgın seyı dusundum
çok guzel bı gunmus ve teskkurler bızımle paylastıgın ıcın tango vıdeosuda ızlıyebılcezmı

burcu sayfayı bi açtım tavşanlar kuşlar ayy dedim ben nereye düştüm :)))
her zaman ki gibi yine harika bi haftasonu geçirmişsiniz
ben cumartesi günü deli gibi alışveriş yaptım
sonra eve gidip ütü yaptım hıh:dilcikar:
pazar günüde akşama kadar bi sağa bi sola yatıp kalktık
sonrada kalkıp çiğköfte yemeye gittik :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…