saol canım inşallahay tünaydın kızlaaar ,,,
öncelikle bete ve kurabiye daha nice 9 lu yıllara inş. hep mutlu ve sağlıklı ...
esma cım allah uzun yıllar aynı güzellikteki yıllarınırı geçirmeyi nasip etsin inş. kocişinle
nihalim allah kabul etsin ,
bu arada süper fotolar kızlar bismillah pzt pzt kıskandırmaya başladınız bizi maşallah allah daim etsin ve bizide dahil etsin :)inş.
densem cim hayırlı olsun istediğin yerde olmuş oooh herşey böle istediğin gibi gider inş. canım ..
cisilcim muftfağın çok ferak güzel mamişler pişir inş. koltuklarında çok cici seçerken kumaşıa dikkat et leke tutumayan olsun he :)
ay pııtırcığım senin de 5,5 ay olmuş maşallah allah 55 . yıllarınızıda göstertir bize inş.
aslı seninde resimler süper lalelerde ,
burca sana maşallah sabahın körü herbişeyi halletmişsin .. hadi resimleri ekle :) dinlenirkende boş durma ...
teşekkür ederim nanecim
beğenmene sevindim
antilop dedilen bi kumaş
leke tutmuyomuş
koltuk 10 yıl
kumaş 5 yıl garantili
teşekkür ederim nanecim
beğenmene sevindim
antilop dedilen bi kumaş
leke tutmuyomuş
koltuk 10 yıl
kumaş 5 yıl garantili
guclubacismile benimkide krem antilop
benimki leke tuttu
pasta döktüler üzerine sonrada hemen kolanyalı mendille silmişler
halbuki aldığım yer alkollü şey deydirme sabunla sil öteki türlü izi kalır demişti...
nitekim kaldıda yani hem mıçtılar üzerine bide sıvadılar
Herkese mutlu haftalar opuyorumnanaktan
[
Çisil mutfağın ferah ve hoş olmuş mutlulukla oturun
guclubacismile benimkide krem antilop
benimki leke tuttu
pasta döktüler üzerine sonrada hemen kolanyalı mendille silmişler
halbuki aldığım yer alkollü şey deydirme sabunla sil öteki türlü izi kalır demişti...
nitekim kaldıda yani hem mıçtılar üzerine bide sıvadılar
ayy kurabıye nasıl yanı yaa
hem doktuler bıde saklı gızlı sılmısler ıı halt etmısler sınırler
bızdede adettır gelen mısafıre sofra kurulur
bu nedenle annemler halamlar
hep sabah kahvaltı bulasıgını yıkarken yemegı ocaga koyalr mısafır
gelınce yemek olsun dıye
burcu anlatınca aklıma geldı
kızlar yaa bana yardım edin artık iyice pskolojim bozuldu..ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ben nişanlıyım ekimde düğünüm var manisaya yerleşeceğim ama hiç istemiyorum ailemden uzakta bi yere gitmek nasıl atlatırım bu dönemi bana bir akıl verin günler yaklaştıkça sürekli ağlıyorum canım çok yanıyoo
canım ben normalde akşam üstü yaparım yemeklerimi ki geldiğinde sıcak ve taze olsun.
>Aynı yemeği 1 kereden fazla ısıtmamak gerekiyormuş. Ee yemekleri 2 günlük yapıyorum bir kere ısınacağı için ilk geldiğinde sıcak olmasına özen gösteriyorum. ama bu gün akşam tango var. patlıcan kokmak istemediğimden erkenden kızartıp duşumu aldım kaydirigubbakcemile3
Bende 800 km. uzağa gelin geldim. Ama öyle aşıktım ki herşeyi göze aldım inanki a.s
Sende seviyorsan inan düşündüğünden daha kolay olacaktır. en güzel günlerini karartma derim canım :teselli:
kızlar albüm yaptımboshayallersmile
cmrtsi saçımı kestirdim
bide nişandaki halimi ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?