ay okurken şöyle dedim tam benlikmiş dedimm o sırada burcu görsen tam senlikti dediğin kısmı okudumm :roflol: yahu nasılda tanımış beni arkadaşım dedim yaaaa:1hug:
allah bizede nasip etsin sulfatımm :1rolleyes:
Tanıdım tabiii canım ben de çok seviyorum çünkü orjinal şeyleri :1hug:
Amiiin canım allah en kısa zamanda size de kendi evinizi nasip etsin. Belki bigün bi bahane uydurup çekerim fotoları aklinialirimsmile
ervacım tamam onemlı dııl
ben beyaz ıstedıgım ıcın koltugu flok ve antılop demıslerdı
ondan merak ettım tamam oenmlı dıllın cnaım benım ıı gunlerde kullan
canım bak benimde ekimde düğün var bende istanbula gidecem ama kadarimizde bu varmış herşekilde gelirsin ailnin yanına onlar geli neden öle düşünüyonki sonu.çta sevdigin insanın yanında olacan sıkma kendini üzme lütfen ama
benn ben bennnnn :lepi:
afferin temiz kız seniiii kaydirigubbakcemile5
bende büyük temizliğimi gölcüğe gidip gelcem hafta sonu inmşallah kıosmetse bakalım.
ona göre dönünce yapcam :1rolleyes:
canımm sen göremiyordun diymi buraya ekleyince :uhm:
varsa mailini ver mail atayım sana kuzucum kıyamam heycanla bekliyordun yazmıştın çünkü hatırlıyorum :1hug:
hahahahha :roflol::roflol:
ikimizde çok görkemliyiz dimii :roflol::roflol:
burcuuuuuuu bi git yaaaaşöyle saçma şeyler gelirdi hep aklıma.
bu baba evinde yaptığım son büüyk temizlik son börek yapışım atıyorum son banyo yapışım düğün sabahı dedim bunu mesela... Sürekli böyle bir kıyaslama içindeydim.
ömrü hayatımda hiç ayrılmadım onlardan. ilk aylar daha zor oldu tabi. ama eşim çok destek oldu sağolsun. ilk zamnalar sık sık onlar geldi ben gittim. en son yılbaşında bizdeydiler melsela. ama şimdi 3 ay oldu görüşmeyeli. çok özledim evet ama eşimide evimide bırakamıyorum. önümüzde hafta gitme ihtimalim var inanılmaz burnumda tütüyorlar ama gitmeden daha 13 gün kocamsız nasıl dayancam diye düşünüyorum.
O yüzden fazla düşünmemeye çalış. evine konsantre ol. ne bileyim gelinliğini düşün güzel şeyleri düşün. mutlı olmak için gittiğini düşün. ömrü billah ailemizle yaşayamayacağımıza göre kendi ayaklarım üzerinde durma zamanım geldi diye düşün. a.s ben gitmeden her biri için mektup yazıp son sabah gizlice yastıklarının üstüne koydum. her biri okurken ağlamış tabi kız kardeşim babam annem her biri özel ayrı ayrı şeyler ifade ediyorlar benim için.
mesela annemle babama dedimki şimdi artık bana öğrettiğiniz tüm hayat felsefesini uygulama vakti geldi. Kendi ayaklarımın üstünde durucam ve inanın sizi hiç utandırmıycam. Bana öğrettiğiniz vicdan,ahlak, sağduyu hep benimle olacak. her ne kadar uzak düşsekse sizden birer parça var içimde. ve tabi unutulamaz anılarımızda ışık tutacak geleceğimize dedim. anneminkinde şöyle demiştim hatırladıklarımı yazıyorum, annecim sen beni nasıl yetiştirdiysen bende çocuklarımı aynı şekilde yetiştireceğim. :gitme: kızkardeşime ise, canım cucum şimdi artık tuvalaet kapısında birimiz wc de otururken diğeri sohpet etmek için gelemeyecek. opuyorumnanaktan Bensiz bu tuvalet bile çekilmeyecek biliyorum. Ama şimdi gerçek kardeşliği sınamanın, gerçek bağlarımızı pekiştirme zamanı. seni çok seviyorum demiştim mafoldumben ayy hatırladım şimdi yeniden :1rolleyes:
ohh canımı çektirdin şimdii alsanaalsanasmile
:
kızlarr
cok ınce dusunmussunuz ya
lahana ve lokum
nekadar zarıf bı dsunce tebrık ederım sızı.nıhalcıgımzıı yanlız bırakmamısısnız.
ve cok guzel kızlarsınız ya masallah tekrar
nıhalcıgımınde odasını gorduk canım arkdasım benım Allah kabul etsın
canım ya sendemi gidicem ist la şuan çalışıyorsdun sanırım ist dan da iş bakıyormuusn beni en cok şu iş meselesi kasıyor evde duramam çalışmam lazım ,
aayyy burcu süpersin ama zahmet olucak sa gerçekden sorun değil ben yinede maili özelden atarım :1rolleyes:
hımm anladım ervacım
bunuda aklım yazayım
sayenızde bırsuru sey ögrenıyorum ıı gunlerde lekesız kullan casım
:
burcu ohh hepsi çok güzel...
ay ben hayvanları asla öle elime almama.
ama köpeklere ölürüm biterim...
çok güzel olmuş hepsi..
asuuu gel sarılalım yawyummm :1hug:burcuuuuuuu bi git yaaaa
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:mymeka::mymeka::mymeka:
senden benim canımı çektirdin
hıh bizde mayısta ankara atatürk orman çiftliğine gidecez
bende o zaman gergedan,zürafa,timsah,kobra çekerim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yahu bilsem video eklemeyi geçen haftada kini ekliym buraya ama nasıl ekleniyor bnilmiyorum aimem gelince bir soralım o bir kere eklemiştyi.hımm anladım ervacım
bunuda aklım yazayım
sayenızde bırsuru sey ögrenıyorum ıı gunlerde lekesız kullan casım
burcu beeee bende heyecanla vıdeo beklıyodum
neys artık tamamen ogrenınce sen kırmızı bı elbıse gıyersın yaparsınız tango sonra buraya eklersın
super olurrr: D :
burcu ohh hepsi çok güzel...
ay ben hayvanları asla öle elime almama.
ama köpeklere ölürüm biterim...
çok güzel olmuş hepsi..
hayatım nerde?
ya kedileri hehe
teşekkür ederim canım :1hug:
ay biliyormusun bende çok tırsıkımmm kaydirigubbakcemile3
kocam gaza getiriyor.
hani küçük çocuklara bak kulağına dokun hiç bişiy yapmayacak bak patisine falan derken eline verirler yavaş yavaş ya banada öyle yapıyor sonra ben ondan çok seviyorum. oda şaşırıyor hayret mikropludur diye almazsın diyordum nasıl olduda aldın dedi. çok seviyorum hayvanları ama işte hijyen ve korku hep ağır basardı şimdi yeniyorum onu ve çok hoş bir duyguymuş. nasıl bakıyor sana bir görsennnopuyorumnanaktan tabi sonra hemen koşa koşa lavoboya hahahaha:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?