Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay burcu yaaa gözlerime şnanamıyorum
nekadar güzel fotolar
ne kadar güzel ne sevimli şeyler onlar yaaa
tavşanlar cok cicii
sende ayrı bir cici ayrı bir güzellik katmışsın canım ya..
tavuskuşuna yaptıgın yoruma çok duygulandım çok güzel harika muhteşem bir görüntü nasıl bir renk cümbüşü hepsi bir arada Allahım ne güzel yaratmış
haftasonun dolu dolu geçmiş yine

Son düzenleme:

canımmm çok saoll amin Allah razı olsun inş .:)

9 ekim mersin 16 ekim istanbul

hayırlısı olsun cnm :)

canımmm çok teşekkür ederim evet çok şükür netleşti artık
şimdiden bi heyecan sardı benii :asigim:

burcu resimler harika
bende tavşanlara bayılırım
teyzemin komşusu besliyordu
100den fazlaydı
her gidişe mutlaka bi tavşanların yanına giderdik kaydirigubbakcemile3

Evet yaa bu kk ya takılıncca işler hep kalıyorr ahh kk ahh boshayallersmile

aaaaaa :roflol::roflol:

teşekkür ederim betacım
o kombi dolabı cnm
bu arada seninde 9. ayın kutlu olsun
Saol canımm a.s.
ay tünaydın kızlaaar ,,,

öncelikle bete ve kurabiye daha nice 9 lu yıllara inş. hep mutlu ve sağlıklı ...
tşk ederim şekerimm :kedi:
amiiiin esma :asigim:

of ya ne cabuk geçiyor böyle zaman daha dündü gelinliklii halinize bakıyoduk
Evet aynen öylee çok çabuk geçiyor zaman boshayallersmile
Herkese mutlu haftalar opuyorumnanaktan

Buket, betam sizin de 9. ayınız kutlu olsun kızlar, ben de 9 a doğru yaklaşmaktayız. Yaw yıldönümleri için neler düşünüyorsunuz bakalım

Tşk ederim hemşomm Şeniz
daha benim yıldönümümüz için planım yok boshayallersmile

kaydirigubbakcemile5 evet kelebeğim ya ne çabuk geçti zaman dimi
Dimii ilk gün bebiş yapsaydık şimdiye anne olmuştukk boshayallersmile

Burçişş o resimlerr ne öyle yafsss süpeerler özellikle tavuzkuşuu :lepi:
Koçiş sana tavşan alım mi diyip duruyoo çok güzel yavru tavşanlar gördüktee beslemesi zor onlarındaa bide evde beslemek uğursuzluk diyolar boshayallersmile

Tavuz kuşunun tüylerinden koparsaydın keşkee şimdi taçları modaa kaydirigubbakcemile3

canım yaa nasıl atlattın o dönemi ne yapmam gerekiyo çok seviyorum bende ama ailemden uzağa gitme fikrine hala alışamadım çok mutsuzum..

şöyle saçma şeyler gelirdi hep aklıma.
bu baba evinde yaptığım son büüyk temizlik son börek yapışım atıyorum son banyo yapışım düğün sabahı dedim bunu mesela... Sürekli böyle bir kıyaslama içindeydim.
ömrü hayatımda hiç ayrılmadım onlardan. ilk aylar daha zor oldu tabi. ama eşim çok destek oldu sağolsun. ilk zamnalar sık sık onlar geldi ben gittim. en son yılbaşında bizdeydiler melsela. ama şimdi 3 ay oldu görüşmeyeli. çok özledim evet ama eşimide evimide bırakamıyorum. önümüzde hafta gitme ihtimalim var inanılmaz burnumda tütüyorlar ama gitmeden daha 13 gün kocamsız nasıl dayancam diye düşünüyorum.
O yüzden fazla düşünmemeye çalış. evine konsantre ol. ne bileyim gelinliğini düşün güzel şeyleri düşün. mutlı olmak için gittiğini düşün. ömrü billah ailemizle yaşayamayacağımıza göre kendi ayaklarım üzerinde durma zamanım geldi diye düşün. a.s ben gitmeden her biri için mektup yazıp son sabah gizlice yastıklarının üstüne koydum. her biri okurken ağlamış tabi kız kardeşim babam annem her biri özel ayrı ayrı şeyler ifade ediyorlar benim için.
mesela annemle babama dedimki şimdi artık bana öğrettiğiniz tüm hayat felsefesini uygulama vakti geldi. Kendi ayaklarımın üstünde durucam ve inanın sizi hiç utandırmıycam. Bana öğrettiğiniz vicdan,ahlak, sağduyu hep benimle olacak. her ne kadar uzak düşsekse sizden birer parça var içimde. ve tabi unutulamaz anılarımızda ışık tutacak geleceğimize dedim. anneminkinde şöyle demiştim hatırladıklarımı yazıyorum, annecim sen beni nasıl yetiştirdiysen bende çocuklarımı aynı şekilde yetiştireceğim. :gitme: kızkardeşime ise, canım cucum şimdi artık tuvalaet kapısında birimiz wc de otururken diğeri sohpet etmek için gelemeyecek. opuyorumnanaktan Bensiz bu tuvalet bile çekilmeyecek biliyorum. Ama şimdi gerçek kardeşliği sınamanın, gerçek bağlarımızı pekiştirme zamanı. seni çok seviyorum demiştim mafoldumben ayy hatırladım şimdi yeniden :1rolleyes:

Son düzenleme:
canım yaa nasıl atlattın o dönemi ne yapmam gerekiyo çok seviyorum bende ama ailemden uzağa gitme fikrine hala alışamadım çok mutsuzum..

hemşerim düzecede misin bende ist gidicem bolu dan ya böyle demeyin bende kimseyi bilmem etmem ist da umarım alışıırm

Kızlar dün kocişin arkadaşlarına gittik yaa evleri süpeeer yaaa :1rolleyes:

Öyle kocaman süper lüks anlamında değil. Çok orjinal bir ev bayıldımmmmmmmmmmm

Evi satan adam iç mimarmış her şey orjinal. Banyo lavabosu musluğu ilk kez görüyorum. Salonda 1 metrelik bi alan yerde beyaz taş döşeliydi.

Onlar da güzel döşemişlerdi evi duvar kağıdı çok orjinal stickerlar filan çok tarz bi evdi gerçekten. Modern ve çok orjinal. Keşke ekleme şansım olsaydı. Özellikle burcu sen çok beğenirdim. Yani düşün evdeki en küçük bi detay en küçük bi eşya bile sıradan değildi

Burcu resimlere bayıldım ne kadar harika bi hayvan bu kuş ya

Bu arada ddiğim gibi hafta sonu perdeleri yıkadım balkonları banyoları yıkadım bütün evi sildim süpürdüm. (yani birliktye yaptık) her domestosu gördüğümde aklıma kim geldi dersin opuyorumnanaktan

burcu fotoları ben göremiyorum evden bakarım inş akşam

ama eminimki cok güzeldir ve sende cok eğlenmişsin dir

canım bak benimde ekimde düğün var bende istanbula gidecem ama kadarimizde bu varmış herşekilde gelirsin ailnin yanına onlar geli neden öle düşünüyonki sonu.çta sevdigin insanın yanında olacan sıkma kendini üzme lütfen ama

sevgi kumaşın ismini hatırlamaya calısıyorum ay deli olucam aklıma gelmıyor t ile başlıyordu
nettende bakıyorum ama bilen varsa yazsın unuttum yaaa böyle nubuk gibi çok güzeldi dokusu

ayy utandırdın beni gene sevgicim :kedi:
tango videosu çekemedik hafta sonu şarj bitti fotolardan. ama geçen hafta çektiğimiz var onda tabi son öğrendiğimiz hareket yok ama nasıl ekliycem nasıl göstericem bilemiyorum. :sm_confused: boyutuda çok büyük malesef maille gitmiyor boshayallersmile
ohh canımı çektirdin şimdii alsanaalsanasmile

teşekkürler canımmmmm
aynen vallahi haftasonu benim için çok huzur verici dinlendiriciydii. kociş için yorucu kaydirigubbakcemile3

hahahaha ben tavşanı severken asker geldi. selam durdu serhat varya. kaydirigubbakcemile3 Komutanım müsadeniz olursa yengemize bir armağanımız var dedi. 3 tane tavus kuşu tüyü kaydirigubbakcemile3 eve gelince tablonun altında duran içinde mum olan kendi üstünde de böyle tavus kuşu deseni olan vazoya koydum çok şeker olduuu:sm_cool:
bir ara çekerim fotosunu yerimseniben
Burcu 10 numara fotolar tam bi renk cümbüşü :lepi:
evet fıstıkımmm:1hug:
oyy burcu , belli ki çok eğlenmişsin ,tavşanlarlada maşallah çok samimiyiz , :)
tavus kuşuna diyecek laf bile yok allah ım neler yaratıyo , bizede bunları görmeyi nasip ediyo ,hamd olsun rabbime ...

aynen canım çok büyüleyici şeyler yaratıyor rabbim :1rolleyes:
burcu harikalar ya
helede o renkli renkli olan
teşekkürler

ay okurken şöyle dedim tam benlikmiş dedimm o sırada burcu görsen tam senlikti dediğin kısmı okudumm :roflol: yahu nasılda tanımış beni arkadaşım dedim yaaaa:1hug:
allah bizede nasip etsin sulfatımm :1rolleyes:

benn ben bennnnn :lepi:
afferin temiz kız seniiii kaydirigubbakcemile5
bende büyük temizliğimi gölcüğe gidip gelcem hafta sonu inmşallah kıosmetse bakalım.
ona göre dönünce yapcam :1rolleyes:
burcu fotoları ben göremiyorum evden bakarım inş akşam

ama eminimki cok güzeldir ve sende cok eğlenmişsin dir

canımm sen göremiyordun diymi buraya ekleyince :uhm:
varsa mailini ver mail atayım sana kuzucum kıyamam heycanla bekliyordun yazmıştın çünkü hatırlıyorum :1hug:
evet genelde nıckler konusuyorrrrrrrr

burciş cokguzel
tavus kusuyla super ıkılı gıbısnızzzzzzzzzzzz
sufat nanedam cok sagolun

hahahahha :roflol::roflol:
ikimizde çok görkemliyiz dimii :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…