ay tünaydın kızlaaar ,,,
öncelikle bete ve kurabiye daha nice 9 lu yıllara inş. hep mutlu ve sağlıklı ...
esma cım allah uzun yıllar aynı güzellikteki yıllarınırı geçirmeyi nasip etsin inş. kocişinle
nihalim allah kabul etsin ,
bu arada süper fotolar kızlar bismillah pzt pzt kıskandırmaya başladınız bizi maşallah allah daim etsin ve bizide dahil etsin :)inş.
densem cim hayırlı olsun istediğin yerde olmuş oooh herşey böle istediğin gibi gider inş. canım ..
cisilcim muftfağın çok ferak güzel mamişler pişir inş. koltuklarında çok cici seçerken kumaşıa dikkat et leke tutumayan olsun he :)
ay pııtırcığım senin de 5,5 ay olmuş maşallah allah 55 . yıllarınızıda göstertir bize inş.
aslı seninde resimler süper lalelerde ,
burca sana maşallah sabahın körü herbişeyi halletmişsin .. hadi resimleri ekle :) dinlenirkende boş durma ...
9 ekim mersin 16 ekim istanbul
Herkese mutlu haftalar opuyorumnanaktan
Mandiş canım bambulu reçellikten vazgeçtik kocişle gidince o başka bişey beğendi. Ying yang fincan takımı şık bişey. Evlerinde bölye objeler filan var dedi kesin çok beğencekler. Eeee onun arkadaşları olduğu için onun sözünü dinledim çok da beğendiler zemuszemus
Esma 1. yılınız kutlu olsun canım
Zaman nasıl da su gibi akıp gitmekte, daha dün gibi telaşlarımız. Bugün için neler planladınız, hediye aldın mı kocişine.
Allah uzun yıllar ilk günkü aşkla yaşlanmanızı nasip etsin
Buket, betam sizin de 9. ayınız kutlu olsun kızlar, ben de 9 a doğru yaklaşmaktayız. Yaw yıldönümleri için neler düşünüyorsunuz bakalım
Burcu ben de bugün karnıyarık yapcam, ama benimki tembel işi kaydirigubbakcemile3 Kayınvalidem patlıcanları hazırlayıp buzluğa atmıştı. Sadece çözdürdüm iç harcını hazırlıcam ben
Çisil mutfağın ferah ve hoş olmuş mutlulukla oturun
Denizim hayırlısı olsun tatlım gün netleşmiş çok sevindim. Belirsizlik kalktı ortadan şimdi herşey son sürat gider. Gönlünce olsun herşey Şeniz
Veeeee hemen esmanın albümüne gidiyorum
Evet yaa bu kk ya takılıncca işler hep kalıyorr ahh kk ahh boshayallersmilekuzucum bende kk nın başına oturunca biliyorum ya bir daha zor kalkacağımı o yüzden serhat gider gitmez uykum yoksa hemen başlıyorum iyi oluyor erkenden bitince kafamda rahat oluyor gerçi daha bitmiş sayılmaz ama olsun artık kalkar yaparım öğle yemeğindeyken herkeskaydirigubbakcemile3
evettttttttttt 4 gün kaldııı :kedi:
ay b,z,mde senemize az kaldı kızlar yaaa şaka gibi yaa neredeyse 1 senedir bu heriflerle aynı evde yaşıyoruz yaaa inanılır gibi değil.....akannehir
resimler geliyorrrrrrrrrrrrrr
Saol canımm a.s.
aaaaaa :roflol::roflol:
teşekkür ederim betacım
o kombi dolabı cnm
bu arada seninde 9. ayın kutlu olsun
tşk ederim şekerimm :kedi:ay tünaydın kızlaaar ,,,
öncelikle bete ve kurabiye daha nice 9 lu yıllara inş. hep mutlu ve sağlıklı ...
Evet aynen öylee çok çabuk geçiyor zaman boshayallersmileamiiiin esma :asigim:
of ya ne cabuk geçiyor böyle zaman daha dündü gelinliklii halinize bakıyoduk
Herkese mutlu haftalar opuyorumnanaktan
Buket, betam sizin de 9. ayınız kutlu olsun kızlar, ben de 9 a doğru yaklaşmaktayız. Yaw yıldönümleri için neler düşünüyorsunuz bakalım
Dimii ilk gün bebiş yapsaydık şimdiye anne olmuştukk boshayallersmilekaydirigubbakcemile5 evet kelebeğim ya ne çabuk geçti zaman dimi
senin fotolarıda gördüm :) saçlarının eski halini bilmiyorum ama yeni hali yakışmış güzel günlerde kullan canım
canım yaa nasıl atlattın o dönemi ne yapmam gerekiyo çok seviyorum bende ama ailemden uzağa gitme fikrine hala alışamadım çok mutsuzum..
canım yaa nasıl atlattın o dönemi ne yapmam gerekiyo çok seviyorum bende ama ailemden uzağa gitme fikrine hala alışamadım çok mutsuzum..
nisan ben senin fotoları neden hiç göremiyorum yaaaaaaa:kedi:
kızlar yaa bana yardım edin artık iyice pskolojim bozuldu..ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum ben nişanlıyım ekimde düğünüm var manisaya yerleşeceğim ama hiç istemiyorum ailemden uzakta bi yere gitmek nasıl atlatırım bu dönemi bana bir akıl verin günler yaklaştıkça sürekli ağlıyorum canım çok yanıyoo
evet genelde nıckler konusuyorrrrrrrresma
lokumla lahanaya ısmıyle hıtap etmek zr oluyomu
yanı yuzyuzeyken hıc lokum dedıgın oluyomu
ohh sultan hanım ne rahattttt
burcucum cok guzel bı gun gecırmısın bellı bu arada cok sıksın tek tas
bıle sende olunca dahada bı guzel oluyo
tavsanlara bayıldım tavus kusu ıcın soyledıgın seyı dusundum
çok guzel bı gunmus ve teskkurler bızımle paylastıgın ıcın tango vıdeosuda ızlıyebılcezmı
ohh canımı çektirdin şimdii alsanaalsanasmileburcu sayfayı bi açtım tavşanlar kuşlar ayy dedim ben nereye düştüm :)))
her zaman ki gibi yine harika bi haftasonu geçirmişsiniz
ben cumartesi günü deli gibi alışveriş yaptım
sonra eve gidip ütü yaptım hıh:dilcikar:
pazar günüde akşama kadar bi sağa bi sola yatıp kalktık
sonrada kalkıp çiğköfte yemeye gittik :roflol:
ay burcu yaaa gözlerime şnanamıyorum
nekadar güzel fotolar
ne kadar güzel ne sevimli şeyler onlar yaaa
tavşanlar cok cicii
sende ayrı bir cici ayrı bir güzellik katmışsın canım ya..
tavuskuşuna yaptıgın yoruma çok duygulandım çok güzel harika muhteşem bir görüntü nasıl bir renk cümbüşü hepsi bir arada Allahım ne güzel yaratmış
haftasonun dolu dolu geçmiş yine
Evet yaa bu kk ya takılıncca işler hep kalıyorr ahh kk ahh boshayallersmile
Saol canımm a.s.
Burçişş o resimlerr ne öyle yafsss süpeerler özellikle tavuzkuşuu :lepi:
Koçiş sana tavşan alım mi diyip duruyoo çok güzel yavru tavşanlar gördüktee beslemesi zor onlarındaa bide evde beslemek uğursuzluk diyolar boshayallersmile
Tavuz kuşunun tüylerinden koparsaydın keşkee şimdi taçları modaa kaydirigubbakcemile3
evet fıstıkımmm:1hug:Burcu 10 numara fotolar tam bi renk cümbüşü :lepi:
oyy burcu , belli ki çok eğlenmişsin ,tavşanlarlada maşallah çok samimiyiz , :)
tavus kuşuna diyecek laf bile yok allah ım neler yaratıyo , bizede bunları görmeyi nasip ediyo ,hamd olsun rabbime ...
teşekkürlerburcu harikalar ya
helede o renkli renkli olan
Kızlar dün kocişin arkadaşlarına gittik yaa evleri süpeeer yaaa :1rolleyes:
Öyle kocaman süper lüks anlamında değil. Çok orjinal bir ev bayıldımmmmmmmmmmm
Evi satan adam iç mimarmış her şey orjinal. Banyo lavabosu musluğu ilk kez görüyorum. Salonda 1 metrelik bi alan yerde beyaz taş döşeliydi.
Onlar da güzel döşemişlerdi evi duvar kağıdı çok orjinal stickerlar filan çok tarz bi evdi gerçekten. Modern ve çok orjinal. Keşke ekleme şansım olsaydı. Özellikle burcu sen çok beğenirdim. Yani düşün evdeki en küçük bi detay en küçük bi eşya bile sıradan değildi
Burcu resimlere bayıldım ne kadar harika bi hayvan bu kuş ya
Bu arada ddiğim gibi hafta sonu perdeleri yıkadım balkonları banyoları yıkadım bütün evi sildim süpürdüm. (yani birliktye yaptık) her domestosu gördüğümde aklıma kim geldi dersin opuyorumnanaktan
burcu fotoları ben göremiyorum evden bakarım inş akşam
ama eminimki cok güzeldir ve sende cok eğlenmişsin dir
evet genelde nıckler konusuyorrrrrrrr
burciş cokguzel
tavus kusuyla super ıkılı gıbısnızzzzzzzzzzzz
sufat nanedam cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?