Ay burcu fotolar mükemmel canım
tavuskuşu sanırım ben hayatımda hiç görmedim
yada görmüşte olabilirim ufakkene
tam emin diilim sanki gördüm yaa:)
nisan sende çok seksüsün
PHİLİPS KULLAYODUM BEKARKEN , halen philips hatta annemler yengemler ablamlar hatta kayınvalidem 30 yıl önce aldığı philips kullanıyodu be ona yenisini aldıım :)
ay ne yapam aşkitom hasta , yatıyo yanı başımda bende işleri bitirdim , geldim oturuyorum
selam aimoş
benım ütümde braun zaten genelde ütü için önerilen tefal braun ..phılıps bilmiyorum bilmiyorumkismile
FİLİFİSSSS tabikiiii :lepi:
Canım benim Şeniz bende cok özledim seni bir türlü denk gelemedik haklısın. Tebrik etmismiydim ben seni hatırlamıyorum ya bilmiyorumkismile
Canım arkadasım, ömür boyu mutluluklar dilerim kolanla sana, insallah hic bir zorluk yasamadan getirirsin esini buraya ve insallah fazla adaptasyon sorunu yasamadan buraya alısır kolan. Ki senin destegin cok önemli bitanem unutma, birbirinize hep destek olun anlayıslı olun gerisi corak sökügü gibi gelir a.s
bugun tam 9 oldu:kedi:
Aime, canım bizimkisi tefal :lepi:
esmaaa nice yıllar canım benimm
buket ve betaa nice nice aylar :))
kızlarrrrr 6 Kasım 2010'da düğünüme beklerim :kedi:
:1hug: bende çok korkakımdır ama kocişim alıştırdıı kaydirigubbakcemile3kızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
birkaç da çeyiz resimi ekleyeyym ...
bornoz takımım böyle ama değiştiresim var kararsızım...
tatlım hayırlı olsun da albüm yapsanız cok sevinicem ben yaaa çünkü görem:umursamaz:iyorum
[
balım yemekteydim şimdi geldim gördüm aman ne güzel ben tavşanları cokseverim ama hiçbir hayvanı bırak elime almayı dokunamıyorum oyasaki içim gidiyor, geçen haftasonu nişanlım gelmişti kuşumuz var yavru daha aldı sevdi uçurttular evde ben tabi o uçarken pııırr odayı terkettim korkumdan... nişsanlımda beni telkin ediyor bak gel dream bişi yapmaz cok şeker .... :dilcikar: bu arada kısa kollularıda giymişsiniz süper biz hala donuyoruzz delikafadulden
kısa kolluları çıkartalı 2 haftayı gçeti be kuzum kaydirigubbakcemile3
yorganımıda yıkadım kaldırdım yazlık ayakkabıları çıkardım kışlıkları kaldırdım diye yazmıştım kaçırmışsın kaydirigubbakcemile3
aile özlemiyle ilgili oldukça uzundu bir kaç sayfa ötede. onu diyor sinay a.sSEN NE dedın kacırdım ben
objeye bakın çok ciciii
ben bişiye benzetemedim leynn:uhm:
kızlar merhaba...iyi günler herkese..
bugün nikah tarihim belli oldu 4 haziran saat 11 00 de nikahım var.6 haziranda da düğünüm...evimin tadilatı bitti albümüme resim ekledim.bakmmak isteyen bakabilir...
birkaç da çeyiz resimi ekleyeyym ...
bornoz takımım böyle ama değiştiresim var kararsızım...
Ayy canımm yaa benidee düşünürmüşş aminnn inş..şöylee uzaktaa bi yerdee evimiz olsunn :Saruboceq:
ben güzel değilim yanialsanaalsanasmile
pizza kolay veririm tarifini. kek ise sade vanilyalı ve hindistancevizli ondan olabilir rengi. birde soda var içinde.... a.s
demek bizi satıp hastayım diye derine gittin heeeeklava:
:teselli:Şeniz
ya bısı dıcem ben yumuklu sucurtayı cok sevdım :)
esma çok beğendim
ama ağladım ağlayacam((
Slm kizlarrrrrr....
slm kızlar.
çisil mutfağın koltukların çok güzeller.
esma maşallah 1 yıl bitmiş.ömür boyu mutlulukla kalın inşallah.
haftasonu lahana frigo esmy ve lokum buluşması muhteşem olmuş.
nisan saçların yakışmış.
burcu hayvanat bahçesi maceran çok güzel geçmiş.tavşanları benim yerimede sevseydin.
aybuer kahvaltılıklar,çerezliklerin ve zeytinliğin çok hoşlar.ben bulamadım onlardan.nerden aldınız?bi mudoda görmüştüm sadece.
ve diğer tüm arkadaşlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum.:1hug:a.s.
geçmişte ancak bu kadarını görebilidim.
bende kpss kursuna bşaladım bu hafta sonu.çok yorulacağım galibaa.eyvahedigeldismile
ooo evli barksız naber kızzz :lepi:
ay bayilazammmmmm akannehir
saçlarını güle güle kullan canım güzel olmuş
dün eski yaprak dökümü'nü serettim film olarak tabe ne kadar değişikmiş
fatma girik, ediz hun, semiramis pekkan falan oynuyo
orda necla ırıspı oluyo :roflol:
oğuz diye bi yevş*k hiç yok :roflol:
slm kızlar.
çisil mutfağın koltukların çok güzeller.
esma maşallah 1 yıl bitmiş.ömür boyu mutlulukla kalın inşallah.
haftasonu lahana frigo esmy ve lokum buluşması muhteşem olmuş.
nisan saçların yakışmış.
burcu hayvanat bahçesi maceran çok güzel geçmiş.tavşanları benim yerimede sevseydin.
aybuer kahvaltılıklar,çerezliklerin ve zeytinliğin çok hoşlar.ben bulamadım onlardan.nerden aldınız?bi mudoda görmüştüm sadece.
ve diğer tüm arkadaşlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum.:1hug:a.s.
geçmişte ancak bu kadarını görebilidim.
bende kpss kursuna bşaladım bu hafta sonu.çok yorulacağım galibaa.eyvahedigeldismile
kızlar merhaba...iyi günler herkese..
]
ya bısı dıcem ben yumuklu sucurtayı cok sevdım :)
HADİ YAdün eski yaprak dökümü'nü serettim film olarak tabe ne kadar değişikmiş
fatma girik, ediz hun, semiramis pekkan falan oynuyo
orda necla ırıspı oluyo :roflol:
oğuz diye bi yevş*k hiç yok :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-4906.html
esma için burcunun yazısı boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?